Program za uzgajivače
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za uzgajivače

Program za uzgajivače • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za uzgajivače koji rade na stvaranju i selekciji životinja, koji osigurava računovodstvo i kontrolu svih područja rada, učinkovit je alat za vođenje farme ovog tipa. Nije bitno s kojom vrstom životinje uzgajivač radi. To mogu biti mačke, psi, dlakavice, nojevi, trkaći konji, rasplodna goveda, merino ovce ili prepelice, a popis se može nadužiti. Glavno je voditi točnu i pažljivu evidenciju za svaku životinju zasebno, bilježiti sve promjene u njezinu stanju, kontrolirati prehranu, potomstvo itd. Stoga računalni program za kreatora nije luksuz ni eksces. To je neophodan iu suvremenim uvjetima već nezamjenjiv alat za normalan rad.

USU Software je razvio jedinstveno računalno rješenje za organizaciju rada kreatora koje zadovoljava suvremene standarde programiranja. Za izložbu nije bitno kakve životinje uzgajaju uzgajivači. Može se konfigurirati za ciklus bilo kojeg trajanja i uzimajući u obzir specifičnosti stvaranja, skladištenja, obrade itd. raznih životinja. Razmjer aktivnosti također nije bitan. Program mogu uspješno koristiti velike govedarske farme koje uz uzgoj goveda proizvode razne vrste mesnih i mliječnih proizvoda od vlastitih sirovina. I male tvrtke specijalizirane, na primjer, za uzgoj i borbenu obuku ili, naprotiv, ukrasne pasmine pasa, također će koristiti ovaj program za profitabilno upravljanje svojim aktivnostima.

Predloženi sustav upravljanja i računovodstva uzgajivača vrlo je logično organiziran i ima jednostavno i intuitivno korisničko sučelje za svakog uzgajivača. Čak i neiskusan kreator može brzo razumjeti funkcije programa i početi raditi u praksi što je prije moguće. Uzgajivačima je vrlo zgodno izraditi dugoročne planove za uzgoj i rasplod, uzgoj mladih životinja, provođenje potrebnih veterinarskih mjera, pregleda, cijepljenja i slično, kao i izradu analize planova u činjenica. trenutnog posla uz dodatak odgovarajućih bilježaka. Ovaj program omogućuje pohranjivanje povijesti bolesti životinje s privitkom slika, analiza i rezultata posebnih studija. Protokoli liječenja se razvijaju i spremaju za kasniju upotrebu u zajedničkoj bazi podataka. Računalni program za uzgajivače omogućuje učinkovito skladišno računovodstvo, zahvaljujući integraciji barkod čitača, terminala za prikupljanje podataka, kontrolu uvjeta skladištenja sirovina, stočne hrane, lijekova, potrošnog materijala, putem ugrađenih senzora vlage, temperature, osvjetljenja, inventara, prometa upravljanje za sprječavanje oštećenja robe zbog isteka roka trajanja i još mnogo toga. Po potrebi i uz odgovarajuće ovlasti, na temelju USU Software-a može se organizirati prodavaonica hrane za životinje, lijekova, posuđa i potrošnog materijala za vlasnike kućnih ljubimaca. Dobro organiziran računalni računovodstveni sustav omogućuje korisniku potpuno povjerenje u točnost računovodstvenih podataka i kalkulacija na temelju njih, kao što su kalkulacije, cijene koštanja, financijski pokazatelji, rentabilnost i drugo. U sklopu svakodnevnog upravljanja, menadžment farme ima izvješća koja odražavaju učinkovitost glavnih odjela i pojedinih zaposlenika, kontrolu radne discipline, provedbu planova rada, analizu uzroka utvrđenih odstupanja i dr.

Računalni program za USU Software namijenjen je za korištenje na stočarskim farmama, velikim i malim farmama, specijaliziranim rasadnicima i sl. Ovaj razvoj se provodi na visokoj razini u skladu sa suvremenim IT standardima. Konfiguracija i aktivacija radnih modula računala provodi se individualno, uzimajući u obzir specifičnosti rada i želje naručitelja. Specijalizacija i opseg aktivnosti farme, broj mjernih točaka, proizvodnih mjesta, veterinarskih odjela, skladišta, ne utječu na učinkovitost programa.

Planiranje rada uzgajivači mogu provoditi kako za pojedina područja i područja djelovanja funkcionalnih cjelina, vrsta i pasmina životinja, tako i za gospodarstvo u cjelini. Medicinski smjer je istaknut u posebnom modulu i omogućuje vam stvaranje, pohranjivanje, održavanje medicinske dokumentacije uz prilaganje slika, rezultata testova i posebnih studija. Protokole liječenja formiraju stručnjaci farme i spremaju za korištenje i procjenu učinkovitosti u općoj računalnoj bazi podataka. Prijave na tretmane obavljaju se digitalno i prema odobrenom rasporedu. Knjigovodstvo lijekova, medicinske opreme i potrošnog materijala vrši se ručno i automatski pri provođenju protokola liječenja.

Računalni program može napraviti trgovinu za prodaju lijekova, stočne hrane, kućanskih potrepština i drugih materijala koji se koriste u stočarstvu. Ugrađeni alati omogućuju vam izračunavanje računalnih izračuna za sve vrste usluga koje pruža kreator i konfiguriranje automatskog zbrinjavanja potrošnog materijala. CRM sustav osigurava stalnu i učinkovitu interakciju s klijentima, pravovremenu razmjenu informacijskih poruka, izgradnju rangiranja pacijenata po isplativosti, razvoj i implementaciju mjera zadržavanja i dr.

Svaka marketinška odluka, reklamna kampanja, program vjernosti itd. će se analizirati prema ključnim kvantitativnim parametrima kako bi se ocijenili njegovi rezultati i perspektive u budućnosti. Posebna izvješća upravljanja dizajnirana su za praćenje i analizu kreatorove potražnje i isplativosti određenih usluga, područja rada, stručnjaka i još mnogo toga. Statistički se podaci obrađuju i pohranjuju u jedinstvenu bazu podataka, koja je dostupna za pregled i proučavanje u bilo kojem trenutku.