Program za stočarstvo
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stočarstvo

Program za stočarstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako trebate program za uzgoj životinja, preuzmite ga sa službene stranice USU Software. Naša ustanova profesionalno se bavi izradom složenih rješenja koja vam omogućuju potpunu optimizaciju poslovnih procesa. Korištenje softvera za uzgoj životinja to neće otežati. Uostalom, ovaj proces je vrlo lako naučiti. Osim toga, stručnjaci iz softverskog tima USU pružaju kompletnu tehničku pomoć pri upoznavanju s proizvodom i njegovoj instalaciji. Naša pomoć nije samo da vam pomognemo instalirati i konfigurirati potrebne postavke. Ako kupite naš softver za upravljanje stokom, nudimo i kvalitetan stručni tečaj. Akviziter je u mogućnosti konfigurirati program u rekordnom roku i započeti njegov nesmetan rad. Osim toga, nećete biti sputani interakcijom sa sučeljem kompleksa. Uostalom, na tome su radili naši kompetentni i iskusni dizajneri. Stoga su sve naredbe dostupne u izborniku programa ispravno dizajnirane. Naš stočarski i poljoprivredni proizvodni program je najaktualnija ponuda na tržištu. Teško da ćete pronaći prihvatljiviji softver koji korisniku pruža tako dobar omjer kvalitete proizvoda i cijene. Naš program za kontrolu stoke ima mogućnost interakcije sa svim pasminama životinja. Ove podatke možete sami unijeti u memoriju svog osobnog računala. Osim toga, možete koristiti ručni unos ili automatski uvoziti informacije.

Za automatizirani uvoz potrebna vam je samo dokumentacija u obliku popularnih uredskih aplikacija. Softver za kontrolu stoke ima opciju interakcije s nekoliko digitalnih formata datoteka. Tako se postojeće baze podataka mogu prenijeti u našu razvojnu memoriju u rekordnom vremenu. Ovo je vrlo zgodno i praktično, jer takve mjere omogućuju uštedu financijskih i radnih resursa tvrtke. Koristite naš računovodstveni program za stočarstvo u svoju korist. Visoko je optimiziran i prikladan za interakciju s informacijama. Moći ćete izvesti operativni manevar, što je vrlo praktično. Dapače, menadžment ustanove uvijek ima na raspolaganju najrelevantniji skup informacija. Oni se mogu koristiti kako bi upravljačke odluke više bile problem.

Ako se bavite stočarstvom ili poljoprivrednom proizvodnjom, jednostavno ne možete bez našeg programa. Ovaj kompleks je posebno stvoren da služi u te svrhe. Zahvaljujući njegovom djelovanju povećava se kompetencija menadžmenta. Uostalom, razina svijesti raste, a s njom se povećavaju i šanse za pobjedu u natjecateljskom okršaju.

Posebnu pozornost posvećujemo stočarstvu i poljoprivrednoj proizvodnji te stoga izrađujemo specijalizirani softver za te namjene. Naš složeni proizvod možete preraditi na individualni zahtjev postavljanjem tehničkog zadatka na našem portalu. Koristite dnevnik za praćenje prisutnosti zaposlenika. Direktor uvijek može znati tko je i kada ušao ili izašao s posla. Osim toga, imat ćete na raspolaganju širok izbor grafičkih dizajna.

Bilo koju odabranu temu dizajna možete promijeniti na vlastiti zahtjev. Dovoljno je ući u izbornik programa za izvođenje potrebnih radnji. Radite u načinu rada za više igrača i neka vas ne zbuni dizajn koji su izradili vaši operateri. Zapravo, unutar svakog računa bit će spremljene točno one postavke koje je korisnik odabrao. Stoga pojedinačne konfiguracijske postavke na jednom računu ne utječu na drugog korisnika. Ove mjere osiguravaju normalnu interakciju s korisničkim sučeljem za svakog pojedinog korisnika programa.

Lakoća korištenja prepoznatljiva je značajka i znanje i iskustvo svakog proizvoda koji USU Software izdaje za puštanje u promet. Naš kompletan proizvod je najprihvaćenije rješenje na tržištu. Suvremeni programi stočarstva i poljoprivredne proizvodnje mogu raditi usklađeno sa skladištem. Moći ćete pravilno rasporediti resurse, što znači da ćete postati najkonkurentniji poduzetnik. Suvremeni softver za stočarstvo i poljoprivrednu proizvodnju iz projekta USU Software pomaže vam da odredite prioritete postojećih zadataka.

Napravite točan popis nadolazećih događaja i upravljajte ovim informacijama u skladu s tim. Rad našeg stočarsko-poljoprivrednog programa moguć je bez naknade, ukoliko je korisnik zainteresiran za demo izdanje.

Nudimo vam besplatnu demo verziju koju možete preuzeti s potpuno sigurne veze. Vi samo trebate otići na naš službeni portal i objaviti odgovarajuću žalbu centru za tehničku pomoć.

Projektni tim USU Software razmatra vaš resurs i na zahtjev vam šalje besplatnu poveznicu za preuzimanje demo verzije programa za uzgoj stoke i usjeva. Moći ćete samostalno testirati funkcionalnost kao i upoznati se s korisničkim sučeljem. Moći ćete kontrolirati stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju na odgovarajućoj razini kvalitete, što znači da ćete nadmašiti sve protivnike u borbi za prodajna tržišta.

Po potrebi će se moći planirati zamjena potkova ili trimanje životinja. Osim toga, moći ćete postati duhovi pri provođenju cijepljenja ili medicinskih pregleda za pojedinca. Prijavite u stočarski i ratarski program nagrade koje su vaši ljubimci već osvojili.

Bit će moguće raditi s informacijama o stazi, prevladanoj udaljenosti, dobivenoj nagradi ili brzini pastuha. Pratite svoje radnike analizirajući informacije koje softverski program za uzgoj stoke i usjeva prikuplja. Možete izračunati najučinkovitije bikove među svojim životinjama, što je vrlo praktično. Suvremeni program za stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju tvrtke USU Software sam izračunava mnoge statističke pokazatelje. Softver za životinje pruža detaljna izvješća o upravljanju. Razlozi odlaska životinje moći će se otkriti kroz specijalizirane podatkovne listove.