Program za farmu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za farmu

Program za farmu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Farm program je izvrstan alat za upravljanje ovom vrstom djelatnosti i organiziranje internog računovodstva svih proizvodnih procesa. Takav program je potreban poljoprivrednicima kao alternativa ručnom popunjavanju posebnih dnevnika registracije, jer je ova metoda računovodstva moralno zastarjela i neće moći pokazati učinkovitost posebnog programa. S obzirom na multitasking prirodu ovog poslovnog sektora, to uključuje ispravljanje mnoštva transakcija koje se odvijaju iz dana u dan, a koje osim toga zahtijevaju brzu i kvalitetnu obradu pristiglih podataka. Za dobar razvoj farme potrebno je kontrolirati procese kao što su registracija i pravilno održavanje životinja i biljaka; organizacija vaše prehrane i rasporeda prehrane; knjigovodstvo dugotrajne imovine i posebne opreme; kontrola farmera; pravodobno upravljanje dokumentima bez grešaka i još mnogo toga. Kao što vidite, popis zadataka je prilično opsežan, a jedini automatizirani program njima upravlja učinkovito i brzo. Njegovo uvođenje nužno je za automatizaciju poljoprivrednih aktivnosti, što podrazumijeva potpuni prijelaz s ručnog računovodstva na digitalne alate.

To podrazumijeva potpuno odbacivanje papirnatih izvora računovodstva i provedbu informatizacije radnih mjesta, pri čemu zaposlenici koriste računala i posebne suvremene uređaje za povećanje učinkovitosti računovodstvenih radnji. Ovaj program za poljoprivrednike pomaže u potpunoj promjeni pristupa upravljanju farmom i uvelike poboljšava kvalitetu kontrole. Instalacija programa ima svoje solidne prednosti. Prije svega, to je povećanje produktivnosti, budući da od trenutka implementacije programa malo ovisi o osoblju, budući da veliki dio svakodnevnih poslova obavlja računalna aplikacija, kvaliteta koji, kao što znate, ne ovisi o trenutnom prometu tvrtke, opterećenosti zaposlenika i drugim vanjskim okolnostima. Koristeći automatiziranu instalaciju programa na farmi, uvijek ćete imati najnovije i ažurirane informacije koje se kontinuirano prikazuju u online digitalnoj bazi podataka. Sama aplikacija se ne ruši niti minimizira pojavu tipfelera u zapisima. A to jamči izvrstan rezultat, točnost i pouzdanost dobivenih podataka. Vjerojatnost gubitka digitalnih podataka svedena je na najmanju moguću mjeru budući da većina programa za automatizaciju ima opsežan sustav protiv upada.

Ova programska baza može sadržavati ogromne količine informacija i pohraniti ih jako dugo, što vam daje mogućnost da u bilo kojem trenutku dohvatite elektronički zapis iz datoteke i pronađete informacije koje su vam potrebne. Stoga ćete zauvijek zaboraviti, kao noćnu moru, vječno pretrpane prostorije papirnate arhive u kojoj po cijele dane provodite tražeći željeni dokument. Prednosti i praktičnost automatizacije u razvoju farme su očite, ostaje samo odabrati optimalni program. Nažalost, trenutno nema toliko programa za poljoprivrednike, pa je izbor vrlo mali. Međutim, postoje sasvim pristojne mogućnosti programa koje mijenjaju vaš stav prema upravljanju, kao i čine ga jednostavnim i pristupačnim.

Valjana opcija za platformu za nadzor farme je instalacija ekskluzivnog programa USU Software, koji su stručnjaci USU Software lansirali na tržište sa suvremenim tehnologijama prije više od osam godina.

U ovaj program za farmu uloženo je kolosalno dugogodišnje iskustvo programera, što ga je učinilo stvarno potrebnim, praktičnim i učinkovitim. Njezino korištenje donosi pozitivne rezultate u najkraćem mogućem roku, stoga sa sigurnošću možemo reći da je implementacija aplikacije najbolji alat u rukama poduzetnika koji je posvećen razvoju svog poduzeća. Ističe se jednostavnošću, pristupačnošću i konciznim dizajnom koji korisnici lako svladavaju. Za razliku od drugih programa, ne morate proći posebnu obuku niti steći bilo kakve vještine prije početka rada u programu; savladavanje programske konfiguracije USU Software-a oduzima maksimalno par sati slobodnog vremena koje se skraćuje gledanjem besplatnih videa za obuku na web stranici naše tvrtke. Među često navođenim prednostima ističe se sučelje sustava koje ima sve potrebne karakteristike za početak učinkovitog rada. Čak vam omogućuje da stvorite dodatne tipke koje zahtijeva korisnik ili promijenite dizajn sučelja kako vam odgovara. Na glavnom zaslonu prikazan je glavni izbornik koji se sastoji od tri odjeljka, kao što su 'Moduli', 'Izvješća' i 'Reference'. U svakom od njih pronaći ćete funkcionalnost različitog fokusa, koja pomaže uspostaviti računovodstvo u različitim aspektima gospodarstva. Glavna kontrola proizvodnih procesa odvija se u odjeljku Moduli, gdje se kreiraju digitalni zapisi naziva koji čine zajedničku bazu za životinje, skladišne bilance, osoblje i dobavljače. Služe za ispravljanje podataka o svakoj od stavki i svim operacijama povezanim s njom. Uz tekstualni materijal, evidenciji koja se odnosi na proizvode u skladištu ili na životinje moguće je priložiti fotografiju opisanog predmeta, prethodno brzo snimljenu web kamerom. Vođenje evidencije omogućuje ne samo automatsko generiranje svih navedenih baza podataka, već i njihovo automatsko ažuriranje i dopunu. Rubrika 'Reference' u programu farmer odgovorna je za strukturu tvrtke, pa ju je potrebno jednom detaljno popuniti, prije početka rada na USU Software-u. Ove podatke je moguće unijeti, što će pridonijeti automatizaciji mnogih dnevnih funkcija.

Na primjer, ako unaprijed razvijete i pripremite predloške za razne dokumente koji prate proizvodnju na farmi, tada ih instaliranje programa može automatski ispuniti pomoću automatskog popunjavanja. Ovo je vrlo zgodno, jer ova opcija štedi vrijeme i omogućuje vam da pravovremeno i bez grešaka sastavite dokumentaciju. Najvažniji u izgradnji uspješnog poljoprivrednog poslovanja je dio Izvješća, koji je sposoban analizirati sve poslovne procese koji se odvijaju u vašoj organizaciji. Pomoću njega možete pripremiti analize i statistike za bilo koje područje djelatnosti, kao i postaviti raspored za automatsko generiranje izvješća različitih vrsta, na primjer, poreznih i financijskih. Ove i mnoge druge mogućnosti trebale bi vam biti dostupne nakon kupnje našeg softvera.

Kao što vidite, unatoč činjenici da programi za poljoprivrednike postoje u ograničenom broju, među njima postoji tako prekrasan primjer kao što je USU Software, koji stvarno kvalitativno mijenja upravljanje farmom i jamči pozitivan rezultat u kratkom roku. Ako imate dodatnih pitanja, obratite se našim stručnjacima putem bilo kojeg prikladnog oblika komunikacije koji je prikazan na našoj službenoj web stranici.

Poljoprivrednici mogu pratiti farmu čak i na odmoru pomoću daljinske veze s programom s bilo kojeg mobilnog uređaja. U programu ćete pronaći potpunu financijsku kontrolu, gdje su sve novčane transakcije prikazane u USU softveru.

Osobni računi stvoreni za korisnike programa instaliranog u istoj tvrtki zaštićeni su prisutnošću osobne prijave i pristupne lozinke. Uz pomoć barcode tehnologije i skenera, koji se jednostavno povezuje s programom, možete učinkovito pratiti artikle u skladištima. Svakom korisniku pristup određenim kategorijama podataka upravitelj može ručno podesiti tako da vidi samo ono što zahtijeva nadležno tijelo.

U modulu 'Izvješća' moguće je izraditi primarno analitičko knjigovodstvo, pomoću kojeg je moguće pratiti prognoze u razvoju za blisku budućnost. U automatiziranom programu možete pronaći bilo koji zapis u nekoliko sekundi prema različitim kriterijima, zahvaljujući inteligentnom sustavu pretraživanja. Za provođenje zajedničkih aktivnosti u sklopu aplikacije poljoprivrednici moraju biti povezani na jedinstvenu lokalnu mrežu ili internet. USU softver, mnoge funkcije se mogu konfigurirati, uključujući praćenje omjera životinja na farmi i njihov raspored hranjenja. Jednostavan program instaliran je na daljinu i pokreće se s prečaca na radnoj površini, što će vam omogućiti brzi početak rada. Poboljšana međusobna povezanost s bazom korisnika omogućena je sinkronizacijom USU softvera s Internetom. Bilo koja dokumentacija može se pripremiti pomoću logotipa i detalja vaše tvrtke, o čemu se prethodno razgovara s našim programerima. Lako se povezuje s drugim računovodstvenim programima za farme, tako da prijenos više elektroničkih datoteka nije problem. Za svakog potencijalnog kupca naše tvrtke dostupna je besplatna demo verzija instalacije sustava s ograničenom funkcionalnošću koju možete jednostavno preuzeti s web stranice. Zahvaljujući prisutnosti osobnih računa za poljoprivrednike, bit će puno lakše pratiti njihovu aktivnost i izračunati plaće na temelju tih pokazatelja. ''.

// Za sve programe na ovom jeziku //

uključi '../inc/lang.php