Računovodstvo farme
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo farme

Računovodstvo farme • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poljoprivredna i stočarska gospodarstva su područja djelovanja u kojima je osobito potrebno učinkovito interno računovodstvo, sistematiziranje svih proizvodnih procesa, pri čemu način na koji je poljoprivreda organizirana ima vrlo važnu ulogu. Svaki poduzetnik osobno određuje prikladnu metodu za svoje poslovanje, što obično podrazumijeva ručni ili automatizirani pristup računovodstvu i upravljanju. Međutim, u kontekstu farmi s više zadataka i broja operacija koje se svakodnevno odvijaju radi održavanja aktivnosti, automatizirani način poslovanja bit će najproduktivniji.

Pogledajmo po kojim kriterijima se donosi takav zaključak. Za početak, vrijedi uzeti u obzir da se u tu svrhu provodi automatizacija farmi, što podrazumijeva uvođenje posebne računalne aplikacije za automatizaciju računovodstva. To također znači da radna mjesta moraju biti informatizirana, a cijeli računovodstveni proces mora biti strogo digitaliziran. Ovakav pristup upravljanju ima svoje prednosti jer ćete korištenjem programa moći brzo i učinkovito obrađivati podatke, bez obzira na trenutnu opterećenost tvrtke. Softver, za razliku od osobe koja ručno popunjava knjigovodstveni dnevnik, radi bez prekida i održava kvalitetu rada u svim uvjetima.

Osim toga, pohranjivanje podataka u digitalnom obliku isplativije je jer vam omogućuje da ih godinama spremate u bazu podataka, a istovremeno će vam biti dostupni u svakom trenutku. Ne morate dodijeliti prostor u već složenoj strukturi farme za papirnatu datoteku, a kamoli provoditi sate tražeći informacije koje su vam potrebne. Osim toga, digitalna baza podataka ne ograničava količinu pohranjenih informacija, za razliku od papirnatih knjigovodstvenih dokumenata, koji se često moraju mijenjati kako bi se sve pratilo. Automatizacija uvelike olakšava uvjete rada zaposlenika, omogućujući im korištenje ne samo aplikacije, već i nekoliko suvremenih uređaja koji služe za kontrolu npr. skladišta. Upravitelj farme također mora biti u mogućnosti pojednostaviti svoj rad s automatiziranim upravljanjem, jer to čini kontrolu računovodstva centraliziranom, gdje se svi odjeli i podružnice mogu pratiti online iz jednog ureda. To donosi značajne uštede u vremenu i trudu, a također vam omogućuje da ne zaustavite proizvodnju ni pod kojim uvjetima. S obzirom na mnoge pokretače promjena koje je donijela automatizacija, izbor se čini očitim. Nadalje, pitanje je iza malog, odnosno odabira odgovarajuće računalne aplikacije za vašu organizaciju, koja se mora napraviti između bezbrojnih varijacija koje predlažu proizvođači aplikacija.

Ako niste zadovoljni uvjetima za rad s općim računovodstvenim programima, predlažemo da obratite pozornost na njihov ništa manje funkcionalni analog, instalacijsku aplikaciju pod nazivom USU Software. Lansirali su ga stručnjaci naše tvrtke i na tržištu je već više od 8 godina. Sve ove godine licencirana aplikacija ostaje relevantna budući da se redovito podvrgava posebnim ažuriranjima kako bi mogla ići u korak s razvojem industrije automatizacije. Iako je analogan općim računovodstvenim programima, ima mnoge prednosti. Prvo, za razliku od aplikacija za glavnu knjigu, USU Software nije usmjeren samo na računovođe ili upravitelje skladišta; razumljiv je i dostupan apsolutno svima, čak i onima koji nemaju dovoljno iskustva u automatiziranom upravljanju. Koriste ga i linijski zaposlenici i menadžeri, bez potrebe za bilo kakvom obukom.

Drugo, kontrola farme u USU softveru košta mnogo manje od postavljanja drugih analognih postavki, budući da potonje ima uski fokus, a USU softver je univerzalni alat za automatizaciju različitih područja aktivnosti. Osim toga, nudi povoljnije uvjete suradnje od ostalih računovodstvenih aplikacija, što podrazumijeva jednokratno plaćanje instalacije i naknadnog korištenja potpuno besplatno. Glavne prednosti naše aplikacije su sučelje. Uzgajanje, zahvaljujući višekorisničkom modu, obavlja neograničeni broj ljudi u isto vrijeme. Također se razlikuje u jasnom i jednostavnom stilu konfiguracije dizajna, koji čak i najneiskusniji radnici mogu lako shvatiti sve. Na glavnom zaslonu vidjet ćete glavni izbornik koji se sastoji od tri odjeljka - 'Moduli', 'Izvješća' i 'Reference'. Za računovodstvo se najčešće koristi odjeljak 'Moduli', gdje se za svaku računovodstvenu jedinicu, stočnu hranu, životinje, ptice, opremu itd. stvara zaseban elektronički zapis u nomenklaturi, koji odražava sve podatke i procese povezane s tim. Osim tekstualnih podataka, uz svaki unos može se priložiti i fotografija tog objekta snimljena web kamerom, što znatno olakšava pretragu i kontrolu. Vođenje ove evidencije omogućuje vam stvaranje interne baze podataka o svim vrstama životinja i ptica na farmi, kupcima, dobavljačima i zaposlenicima. Optimalne značajke tražilice olakšavaju pronalaženje željenog zapisa u roku od nekoliko sekundi. Kako bi se mnoge svakodnevne funkcije odvijale automatski tijekom rada farme, potrebno je jednom obratiti pažnju i prije početka rada na instalaciji sustava detaljno ispuniti rubriku 'Reference' , čiji sadržaj čini strukturu poduzeća. To su popisi životinja, ptica, biljaka, posebne opreme, stočne hrane, zaposlenika sadržanih u njemu; raspored hranjenja kućnih ljubimaca; raspored smjena osoblja; potrebni podaci iz same tvrtke; predlošci dokumenata koji se koriste u procesu rada itd. Odjeljak 'Izvješća' također je važan za obavljanje aktivnosti na farmi, što će pomoći u procjeni profitabilnosti poduzeća i ispravnosti organizacije upravljanja iz bilo kojeg kuta. U njemu možete provesti analizu po bilo kojem kriteriju, prikazati statistiku koja vam je potrebna, pa čak i automatski sastaviti sva potrebna izvješća za upravitelja. Dokumente koji se odnose na porezno i financijsko izvješćivanje možete popunjavati putem aplikacije samostalno, prema rasporedu koji sami definirate, te Vam naknadno poslati poštom.

Pristupačna, jeftina i razumljiva aplikacija tvrtke USU Software najbolje je rješenje za one koji ne vole preplaćivati robnu marku, kao što je slučaj sa sustavima glavne knjige kada postoji mogućnost kupnje iste funkcionalnosti za manje novca. Novim kupcima također dajemo priliku da se upoznaju s našim proizvodom prije kupnje. Da biste to učinili, možete potpuno besplatno preuzeti demo verziju softvera s naše web stranice i procijeniti njegove mogućnosti u roku od tri tjedna. Bilo koji broj zaposlenika može biti uključen u poljoprivredne aktivnosti programa, odvojenih u desktop sučelju kroz kreiranje osobnih računa. Bilo koji broj korisnika podržava program besplatno, za razliku od korištenja analognih sustava.

Upravitelj će moći zadržati kontrolu nad farmom, čak i na poslovnom putu ili na odmoru, budući da je također moguće povezati se s USU softverom putem daljinskog pristupa. Farma, koju opslužuje USU Software, može se nalaziti čak i u inozemstvu, budući da programeri naše tvrtke surađuju po cijelom svijetu, instalirajući i konfigurirajući softver na daljinu. Kontrola farme u programu bit će optimizirana jer se čak i podmladak, osjemenjivanje i rodovnica mogu upisati u elektroničku bazu podataka. Za razliku od drugih računovodstvenih aplikacija, u našem programu ćete tehničku pomoć platiti samo zbog činjenice da je koristite, a ne na temelju mjesečnih uplata.

Naš računalni softver prikladan je za apsolutno sve korisnike, s različitim vrstama zaposlenja i iskustva, za razliku od drugih programa koje može razumjeti samo iskusan računovođa. U modulu 'Izvješća' možete jednostavno voditi statistiku o rođenju ili uginuću goveda, koja se, osim toga, može prikazati kao grafikoni, dijagrami ili grafikoni. Automatsko upravljanje farmom može se provesti putem mobilne aplikacije koju su posebno izradili programeri, na temelju konfiguracije USU softvera. Vođenje zasebne digitalne evidencije za životinje vrlo je zgodno jer možete detaljno zabilježiti bilo koju količinu podataka. U odjeljku Reference za svakog ljubimca možete stvoriti i pratiti pojedinačni udio, čije će održavanje pomoći u pojednostavljenju računovodstva hranjenja. Prikladan ugrađeni planer omogućuje označavanje važnih događaja u proizvodnoj kronici u posebnom kalendaru, a sustav će vas automatski podsjetiti na postavljene datume. Zahvaljujući upravljanju sustavom skladištenja u softveru, možete jednostavno pratiti dostupnost hrane i zalihe, kao i kompetentno planirati. Za kontrolu poljoprivrednog skladišta putem automatiziranog softvera mogu se koristiti moderni alati poput skenera i tehnologije crtičnog koda. Sve najpopularnije stvari potrebne za održavanje normalnih uvjeta rada na farmi bit će nabavljene na vrijeme, zahvaljujući dobro organiziranom planiranju i nabavi. Možete jednostavno zaštititi povjerljive korporativne podatke jednostavnim sigurnosnim kopiranjem svoje digitalne baze podataka prema rasporedu.