Program za agronoma
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za agronoma

Program za agronoma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Povezane proizvodne i poljoprivredne industrije sve se više okreću principima automatizacije koji mogu poboljšati kvalitetu operativnog računovodstva, unijeti red u tijek rada i izvješćivanje o položaju te ugraditi funkcionalnost u svaku razinu gospodarske strukture. Program za agronoma kompleksno je rješenje koje objedinjuje računalne alate različitih specifičnosti. Tako se uz pomoć programa kontroliraju faze proizvodnje, rad skladišta i transportera, rješavaju logistički problemi, analizira asortiman itd.

Osnova programskog sustava USU je dugoročno praktično korištenje industrijskih sustava, koji u teoriji mogu imati prilično širok spektar mogućnosti, ali tek praksa daje ton funkcioniranju. Računalni program agronoma koristi se posvuda. Ne smatra se osobito teškim. Agronom ne mora imati izvrsne računalne vještine da bi upravljao programom. Opcije su jednostavne za implementaciju. Dizajn je ergonomičan. Radni prostor lako je prilagoditi vašim svakodnevnim potrebama.

U ovom modalitetu agronom se suočava s brojnim zadacima puštanja i evidentiranja proizvoda, utvrđivanja ponude i potrošnje resursa, obračuna troškova proizvodnje, ispisa propisanih dokumenata na računalu i drugih kontrola koje se lako mogu zatvoriti programom. Broj korisnika nije ograničen. Svaki odjel može dobiti kopiju konfiguracije za potpunu kontrolu strukturnih odjela, praćenje utroška financijskih i materijalnih resursa te generiranje posebnih izvješća za menadžment.

Nije tajna da su ovi sustavi vrlo pažljivi prema detaljima, tako da je podrška za pomoć na prilično visokoj razini. Agronom iscrpan broj informacija o korištenju zemljišta, vrši kompjutersku analizu zapošljavanja osoblja. Ako postoji i najmanje odstupanje od zadanog toka proizvodnje, to neće ostati bez pozornosti programskog algoritma. Korisnici dobivaju obavijest. Lako je prilagoditi modul upozorenja kako biste pratili trenutne proizvodne događaje. Po želji, agronom može stupiti u izravan kontakt sa grupama kupaca ili osobljem proizvodne jedinice putem SMS-a, procijeniti financijska ulaganja u reklamne aktivnosti, izvršiti kompjuterizirano praćenje prodaje, isporuke i sl. Program pretpostavlja korištenje restriktivnih prava pristupa, koja uvijek štite povjerljive podatke od širenja i spašavaju računovodstvene operacije agronoma od uobičajenih pogrešaka. Svaki agronom dobiva osobne identifikatore, odnosno login i password.

Ne zaboravite da u modernim uvjetima agronom ne može bez programske podrške. U ovom slučaju, izbor bi se trebao temeljiti na kvaliteti računalne analize, regulatornoj i referentnoj dokumentaciji, evidenciji funkcionalnih i integracijskih mogućnosti. Posljednjoj točki treba posvetiti posebnu pozornost. Kompletan popis objavljen je na našoj web stranici. Ovo je opcija za sigurnosno kopiranje podataka, komunikaciju s uređajima trećih strana, sinkronizaciju s web stranicom itd. Predlažemo da počnete s probnim radom.

Programsko rješenje ima za cilj pojednostaviti agronomu vođenje poslovanja, pružanje podrške, popunjavanje dokumenata i financijsku kontrolu.

Računalna analiza provodi se u stvarnom vremenu, što korisniku daje ažurne sažetke podataka, analitičke i statističke informacije.

Program ima vrlo informativne direktorije u kojima agronom može izložiti glavne karakteristike poduzeća, kupaca, dobavljača. Troškovi, materijalna sredstva i repromaterijal se automatski obračunavaju, dok će sama aktivnost nabave prijeći na sasvim drugu razinu kvalitete. Korištenje programa omogućuje potpuno reguliranje zapošljavanja osoblja, korištenja zemljišta i proizvodne trake. Parametre analize možete prilagoditi sami.

Agronom ima pristup sveobuhvatnoj količini propisanih obrazaca, obrazaca i deklaracija.

Postavke računalnog nadzora dovoljno su fleksibilne da poboljšaju kvalitetu operativnog računovodstva, izvrše pravovremene prilagodbe za proizvodnju, prodaju ili logistiku. Registracija proizvoda uz sinkroniziranu skladišnu opremu traje nekoliko sekundi. Također možete aktivirati funkciju za uvoz i izvoz informacija o proizvodu. Korisnici mogu jednostavno promijeniti jezik, temu, način rada zaslona.

Program ima ugrađeni modul obavijesti koji signalizira najmanja odstupanja od rasporeda, sve važne događaje u životu poduzeća. Možete ga i prilagoditi. Agronom nije jedini koji može koristiti konfiguraciju, ona je dizajnirana za rad u nekoliko odjela tvrtke, uključujući računovodstvo, skladište, maloprodaju. Po želji se proizvodni koraci mogu zasebno pratiti kako bi se poboljšala kvaliteta svakog koraka. Računalni izračuni odlikuju se besprijekornom točnošću, odsutnošću pogrešaka i brzinom, koju ljudski faktor ne može pružiti.

Razvoj IT proizvoda uvelike ovisi o trenutnim potrebama organizacije. Zasebno je vrijedno proučiti registraciju za integraciju i odabrati odgovarajuću opciju. Vrijedi isprobati sustav u praksi. Demo verzija se distribuira besplatno.