Računovodstvo poljoprivrednih poduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo poljoprivrednih poduzeća

Računovodstvo poljoprivrednih poduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u poljoprivrednim poduzećima često zahtijeva financijske troškove, jer jedna osoba sama nije u stanju voditi sveobuhvatno računovodstvo poljoprivrednih poduzeća. Uostalom, ovo zahtijeva puno truda i vremena. Računovodstvo troškova poljoprivrednih poduzeća također je važan proces jer financijsko računovodstvo poljoprivrednih poduzeća omogućuje poznavanje financijske situacije organizacije i svijest o troškovima i prihodima poljoprivrednih poduzeća. Kako možete uštedjeti financije i troškove tvrtke te samostalno i brzo voditi upravljačko računovodstvo u poljoprivrednim poduzećima?

Postoji izlaz - softverski sustav USU, koji pomaže u rješavanju bilo koje vrste računovodstvenih aktivnosti. Na primjer, računovodstvo dugotrajne imovine u poljoprivrednim poduzećima, knjigovodstvo materijala u poljoprivrednim poduzećima, računovodstvo financijskog rezultata poljoprivrednih poduzeća, analitičko knjigovodstvo poljoprivrednog materijala, kao i katastarsko računovodstvo poljoprivrednih poduzeća i računovodstvo prihoda i rashoda u poljoprivrednim poduzećima. Ali ovo nije kraj popisa značajki našeg računovodstvenog programa. Programski sustav USU prikladan je za sve vrste poljoprivrednih organizacija. Upravlja troškovima financiranja i prihodima bilo kojeg tipa poduzeća i, što je bitno, sve radi automatski. Sve što se od vas traži je da jednom na početku ispunite razne formulare vezane uz svoje poljoprivredne pothvate nakon čega USU Software platforma bilježi troškove obračunavajući financije, poljoprivredni materijal, proizvode, robu, što god., automatski!

Uz USU Software sustav, troškovi vaše organizacije bit će kontrolirani i smanjeni, a financijske transakcije jasno prikazane na ekranu monitora! Osim toga, uspijevate kvalitetno upravljati svojom tvrtkom i postati lider među konkurencijom!

Jednostavnost korištenja USU softvera omogućuje vam da radite na njemu doslovno nakon nekoliko minuta od pokretanja. Brzina USU softvera omogućit će vam da ne gubite vrijeme čekajući sljedeće financijsko izvješće. Tu je vođenje bilo koje vrste financijskog računovodstva. Računovodstvo financijske vrijednosti knjiži se automatski i može prikazati sve troškove uključujući materijal, financije i cijenu rada.

Izvještajna komponenta programa može prikazati financijski položaj poduzeća za odabrano razdoblje. Grafikoni i dijagrami jasno prikazuju financijski položaj tvrtke, koji se zatim može koristiti za predviđanje daljnjih dobiti i troškova. Baza kupaca obuhvaća neograničeni broj korisnika. Komunikacija s telefonijom omogućuje bolje upravljanje bazom, prikazuju se svi podaci o korisnicima. Bilo koja vrsta dokumenta može se pridružiti našem programu.

Ispis dokumenata izravno iz prozora softverske platforme USU, s vašim podacima i logotipom.

Import i izvoz word, excel, omogućuje da se svi podaci ne ispisuju ponovno u našem programu, možete ih jednostavno prenijeti s ovih platformi na našu.

Tu je i interakcija s različitim vrstama programa, SMS poruke i glasovni pozivi, lista narudžbi, povrati, istodobni rad više korisnika u USU Software-u, zaštita podataka lozinkom, jedinstvena datoteka baze podataka koja lako stane na prijenosni medij. Kontrola procesa poljoprivredne proizvodnje, od otkupa sirovina do izlaska gotovih proizvoda na police. Višekorisničko sučelje, u koje se može registrirati nekoliko zaposlenika tvrtke, ovisno o njihovim funkcijama i stupnjevima pristupa platformi USU Software. Daljinski pristup programu omogućuje vam rad bilo gdje gdje postoji internetska mreža. Softverski program USU, koji se distribuira kao ograničena demo verzija, možete besplatno preuzeti s donje poveznice. U punoj verziji USU softvera postoji još više funkcija, kao i više detalja o programu i njegovim funkcijama možete saznati kontaktiranjem dolje navedenih brojeva.

Formiranje tržišnih ekonomskih odnosa nameće nove i sve veće zahtjeve za organizaciju računovodstva. Računovodstvo se razvija i poboljšava kao odgovor na promjene u društvenim potrebama. No, razvija se prema općeprihvaćenim načelima koja su razvile nacionalne, međunarodne i međunarodne strukovne organizacije. Glavna zadaća računovodstva u organizacijama je pružiti različitim korisnicima ekonomske informacije potrebne za donošenje upravljačkih odluka. Bez strogog računovodstva i kontrole nemoguće je organizirati racionalno i ekonomično korištenje proizvodnih resursa i rada, izbjeći nastanak neproduktivnih troškova i gubitaka, osigurati sigurnost materijalne imovine organizacije. Radikalno preustroj ekonomskih odnosa u agroindustrijskom kompleksu zahtijeva racionalnu organizaciju računovodstva u svakoj organizaciji i povećanje njegove uloge u upravljanju proizvodnjom. Da bi se osigurala pravilna organizacija računovodstva u poljoprivrednim organizacijama u novim uvjetima njihova gospodarenja i uspješan prijelaz na međunarodni sustav računovodstva i izvješćivanja, potrebni su znanstveno utemeljeni primarni računovodstveni dokumenti i računovodstvene evidencije, koje daju potrebne informacije o formiranju računovodstva za izradu upravljačke odluke.