Program za poljoprivredna poduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za poljoprivredna poduzeća

Program za poljoprivredna poduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tvrtke u poljoprivrednom sektoru često se moraju nositi s najnovijim sustavima automatizacije, čiji je cilj smanjenje troškova, učinkovito upravljanje strukturom na svakoj od razina upravljanja te pristupačniji i jednostavniji tijek rada. Program poljoprivrednih poduzeća u potpunosti regulira proizvodne procese, analizira asortiman proizvoda, brine o njihovom računovodstvu i registraciji, sastavlja analitička izvješća i pruža ogromnu količinu referentnih informacija.

Softverskom sustavu USU (usu.kz) nije strano rješavanje složenih industrijskih problema, gdje se svaki proizvodni program poljoprivrednih tvrtki smatra jedinstvenim, kako u smislu širokog funkcionalnog raspona tako i skladnog omjera cijene i kvalitete. Ovakav program nije složen. Udobni su za svakodnevnu upotrebu i imaju sve potrebne mogućnosti za učinkovito upravljanje poljoprivrednim postrojenjem. Korisnik ne mora imati izvrsne računalne vještine da bi svladao konfiguraciju u rekordnom vremenu.

Računovodstveni program za poljoprivredna poduzeća ima niz karakterističnih funkcionalnih alata, koji uključuju automatske izračune troškova robe za proizvodni pogon, procjenu učinkovitosti reklamne aktivnosti i izradu kalkulacije. Program održava dovoljno visoku razinu detalja kako bi se osiguralo da kvaliteta referentnih informacija zadovoljava industrijske standarde i propise. Istodobno, sam imenik mogu održavati ne samo kupci, već i transport, dobavljači, osoblje, proizvodi itd.

Program brzo utvrđuje proizvodne potrebe poljoprivrednih poduzeća. Dovoljno je da korisnik unese količinu proizvoda planiranih za puštanje u promet kako bi odredio troškove njihove proizvodnje. Digitalno računovodstvo olakšava život odjelu nabave. Nema potrebe ručno pripremati kupovne listove, primati sirovine i gotove materijale, registrirati gotove proizvode. Svako od ovih slobodnih radnih mjesta program zatvara, uključujući - ispunite sve potrebne dokumente registrirane u registru kao predloške. Možete ih sami napuniti.

Nije tajna da upravljanje poljoprivrednim tvrtkama često uključuje kontrolu logističke strukture, regulaciju skladišta ili izravne prodaje, a ne samo sam proizvodni proces i nadzor rada osoblja. Program kvalitativno pokriva sve naznačene računovodstvene kategorije. Uz to, korisniku nije teško baviti se marketinškim praćenjem, formirati ciljne skupine kupaca i dobavljača za slanje SMS-ova, izraditi kadrovsku tablicu i raspored proizvodnje. Teško je zamisliti poslovanje suvremenih poljoprivrednih poduzeća bez podrške specijaliziranog softvera, koji se više puta dokazao doslovno na terenu. Vrlo je jednostavno uvjeriti se da je program nezamjenjiv. Vrijedno je instalirati demo verziju kako biste istaknuli pozitivne aspekte proizvoda i naznačili raspon funkcionalnosti. Ako se ne čini dovoljno širokim, predlažemo da proučite integracijski dnevnik, gdje se nude dodatne opcije računovodstva, funkcionalni moduli i podsustavi.

Programsko rješenje automatizira upravljanje poljoprivrednim poduzećima, naređuje promet dokumenata i financijsku kontrolu te pojednostavljuje rad nabavne službe. Proizvodni procesi se mogu kontrolirati na daljinu. Konfiguracija ima višekorisnički način rada, dok je povjerljivost podataka zaštićena osobnim pravima pristupa. Digitalni katalozi programa odlikuju se visokom razinom detalja, gdje možete postaviti informacije o bilo kojoj računovodstvenoj kategoriji.

Kadrovsko računovodstvo prelazi na sasvim drugu razinu, gdje se prezentiraju sporazumi, ugovori i drugi osobni dokumenti, možete izračunati plaće, napraviti izmjene u proizvodnji ili brojati dane godišnjeg odmora.

Poljoprivredni objekt ne treba trošiti dodatno vrijeme na izvješćivanje. Neke vrste analiza kreirane su posebno za menadžment i u obliku izvješćivanja menadžmenta. Parametri analize u programu mogu se konfigurirati neovisno kako bi se isključila mogućnost pogrešaka u praćenju.

Tvrtke imaju mogućnost potpunog nadzora nad izvođenjem pojedinih proizvodnih koraka, automatskog odabira izvršitelja, kontrole logističkih i prodajnih parametara. Ključni pokazatelji uspješnosti dinamički se ažuriraju. Mogu se pregledavati, formatirati u tekstualnu datoteku i poslati na ispis, učitati na prijenosni medij za pohranu. Ako želite, možete promijeniti predložak dizajna konfiguracije, način rada jezika ili pojedinačne kategorije. Program sam izračunava trošak, utvrđuje isplativost ulaganja u oglašavanje, prilagođava obračun, prati korištenje resursa itd. Računovodstveni podaci za poljoprivredni objekt također su prikazani u programu, uključujući pojedinačne parametre infrastrukture, transportnu flotu, dobavljače, prodajna mjesta. Integracija programa u cijelu korporativnu mrežu je brza i bezbolna.

Popis zahtjeva proizvoda kreira se automatski, čime se eliminira mogućnost netočnosti i pogrešaka. Značajke je lako prilagoditi.

IT proizvod se brzo razvija. Samo obratite pozornost na registraciju mogućnosti integracije. To se u potpunosti odražava na našoj web stranici, uključujući sinkronizaciju programa s web stranicom. Vrijedno je testirati proizvod prije kupnje licence. Instalirajte demo verziju.