Knjigovodstvo poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Knjigovodstvo poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha

Knjigovodstvo poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Knjigovodstvo poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha ima svoje karakteristike, kojih nema npr. u poduzeću koje proizvodi ili prodaje proizvode lake industrije. Stoga su i računovodstvo i menadžersko računovodstvo specifični. Poljoprivredna proizvodnja i zalihe proizvoda u pravilu su široko disperzirane u prostoru. Proizvodnja se odvija na velikim površinama. U procesu je uključen veliki broj posebne opreme koja zahtijeva značajnu količinu goriva i maziva. Slijedom toga, potrebno je obračunati korištenje inventarne opreme, utrošak sirovina, goriva i maziva itd. Uz brojne raspršene poljoprivredne tvrtke i dionice dionica. Štoviše, u poljoprivrednoj proizvodnji primjetan je jaz između vremena proizvodnje rada i aktivnog korištenja zaliha, s jedne strane, i vremena žetve i plasmana, s druge strane. Proizvodni proces u većini poljoprivrednih djelatnosti traje i izvan kalendarske godine.

Softverski sustav USU nudi poljoprivredne proizvode i zalihe u računovodstvu organizacije, uz pretpostavku razgraničenja po proizvodnim ciklusima, kada se razmatraju troškovi prethodne godine, kao i ovogodišnji urod, tekući troškovi, budući urod, troškovi uzgoja životinja i njihov tov, itd.

Poljoprivredna organizacija u sadašnjim uvjetima mora osigurati fleksibilnost upravljanja i veliku brzinu reagiranja na unutarnje i vanjske čimbenike okoline. Posljedično, posebnu ulogu ima upravljački sustav koji vrši planiranje, kontrolu i podršku računovodstvenih informacija.

Automatizirani program prikuplja i pohranjuje informacije u jedinstvenu bazu podataka o dionicama, određujući redoslijed i načela kombiniranja i dijeljenja tokova informacija u zajednički informacijski prostor. Uz odgovarajuće računovodstvene postavke, broj odjela, kao i asortiman robe na zalihama, nije ni na koji način ograničen. Ono što je vrlo bitno, sustav je izgrađen na način da je moguće izvršiti kalkulaciju i obračun troškova svih vrsta proizvoda i poljoprivrednih radova. Raspršena priroda poljoprivrednih pododjeljaka ozbiljno komplicira tekuću kontrolu rashoda i opće upravljanje proizvodnim materijalom i gotovim poljoprivrednim proizvodima, od kojih se dio koristi za domaću potrošnju i, opet, služi kao zalihe za računovodstvo. Program omogućuje automatizaciju računovodstvenih operacija zaliha povezanih s otpuštanjem robe iz skladišta i njezinim kasnijim odlaganjem, uz pružanje učinkovitih alata za planiranje usluge opskrbe. Sposobnost analize činjenica dnevnih planova unutar osnovnog računovodstvenog okvira potrošnje potrošnog materijala pruža mogućnost povezivanja planova proizvodnje, planova opskrbe, skladišnih objekata, transporta i odjela za popravke. Kao rezultat toga, ukupna razina upravljanja poljoprivrednom organizacijom je značajno povećana, a operativni troškovi su drastično smanjeni. Poljoprivredni proizvodi i industrijska roba dopremljeni na polja, farme, staklenike i sl. kreću se optimalnim rutama iu točno određenim količinama.

Računovodstveni sustav poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha osigurava pouzdane podatke o kretanju sredstava na bankovnim računima iu blagajni organizacije, dinamici obveza i potraživanja, prihodima i tekućim rashodima. Automatski generirane poruke o statusu proizvodnje otpadnih materijala: o mogućem nedostatku goriva i maziva, rezervnih dijelova, sjemena, rokova trajanja itd.

U sklopu posebne narudžbe u računovodstveni sustav integrirani su dodatni alati za upravljanje i to: komunikacija s PBX i terminalima za prikupljanje podataka, integracija s kamerama za video nadzor i terminalima za naplatu, prikaz informacija o stanju na udaljenim poljoprivrednim jedinicama na zasebnom velikom ekranu . Osim toga, ugrađeni planer zadataka omogućit će vam da postavite zadane rokove i učestalost za sigurnosno kopiranje svih baza podataka u zasebno spremište informacija.

Točno računovodstvo poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha organizacije, bez obzira na broj i lokaciju odjela, broj i vrste poljoprivrednih i stočarskih proizvoda. Konsolidacija svih vjerodajnica u jedan sustav. Dobijte informacije u stvarnom vremenu o ostacima poljoprivrednih proizvodnih materijala, goriva i maziva, sjemena, rezervnih dijelova, gnojiva, stočne hrane itd. Sposobnost bilježenja i amortizacije tekućih troškova u buduće prihode i obrnuto.

Učinkovito upravljanje poljoprivrednim proizvodima i zalihama, kao i proizvodnim procesima u okviru općeg plana rada koji povezuje ciljeve i zadatke svakog odjela u organizaciji.

Računovodstveni program podržava ulaznu kontrolu kvalitete sirovina, gotovih poljoprivrednih materijala i proizvoda, pravovremeno otkrivanje i povrat neispravnih i nekvalitetnih proizvoda. Unos početnih podataka o zalihama ručno i uvozom elektroničkih datoteka iz drugih računovodstvenih programa. Integrirana baza podataka izvođača koja sadrži podatke za kontakt i potpunu povijest odnosa. Mogućnost brze analize uvjeta isporuke, cijena i kvalitete potrebnih poljoprivrednih potrošnih materijala. materijali koje nude različiti dobavljači za hitan završetak dogovora o nabavi nedostajuće proizvodne robe. Integracija računovodstva poljoprivrednih proizvoda i proizvodnih zaliha u opći računovodstveni i upravljački računovodstveni sustav organizacije. Automatizirano generiranje i ispis svih dokumenata koji prate prihvat, povlačenje i kretanje poljoprivrednih proizvoda i zaliha (računi, specifikacije, otpremnice, tipski ugovori, porezne potvrde i dr.). Mogućnost praćenja rada na farmi s radnog mjesta menadžera organizacije, praćenje i prilagođavanje opterećenja odjela, evaluacija rezultata rada do pojedinačnih zaposlenika. Formiranje analitičkih financijskih izvješća o dinamici troškova, prihoda te tekućih i planiranih rashoda organizacije, novčanog toka i dr. Praktično svakodnevna inventura zaliha, operativni obračun svake vrste proizvoda, obračun koštanja poljoprivrednih proizvoda i poljoprivrednih proizvoda rada.

Aktivacija i konfiguracija dodatnih softverskih opcija na zahtjev kupca: komunikacija s PBX-om, web stranica tvrtke, terminali za plaćanje, nadzorne kamere, informacijski zasloni itd.

Postoji i programabilna sigurnosna kopija baze podataka za zaštitu pohrane informacija.