Programi za pohranu adrese na skladištu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Programi za pohranu adrese na skladištu

Programi za pohranu adrese na skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za pohranjivanje adresa u skladištu bit će izvrstan dodatak arsenalu bilo kojeg menadžera, pružajući pristup bogatom alatu za rješavanje širokog spektra zadataka koji se pojavljuju u modernom poslovanju. Program je prikladan kako za malu tvrtku koja se želi širiti tako i za veliku tvrtku kojoj je za uspješno poslovanje potreban inovativan pristup.

Ciljano plasiranje proizvoda u skladištima puno je učinkovitije od tradicionalnog nasumičnog skladištenja. U svakom trenutku možete pronaći bilo koji proizvod koji vas zanima, a uvjete skladištenja možete lako prilagoditi prema prirodi proizvoda koji se nalaze u pojedinoj poslovnici. Pohranjivanje adresa ne samo da pojednostavljuje pretragu, već vam omogućuje i održavanje reda u svim odjelima tvrtke. Organiziranost pozitivno utječe na imidž organizacije, kako u očima potrošača tako i u očima partnera.

Implementacijom ciljanog programa plasmana proizvoda možete poboljšati učinkovitost proizvodnje automatiziranjem procesa koji su se prije morali obavljati ručno. Kao rezultat toga, uštedjet ćete puno vremena i imati visoku točnost u izračunima i izračunima. Na temelju njih lakše je provoditi sveobuhvatne analize poslovanja tvrtke i uvoditi nove tehnologije. Vrijeme koje je voditelj skladišta potrošio na rješavanje problema bit će utrošeno na rješavanje važnijih problema i unapređenje ukupnog poslovanja.

Program za pohranjivanje adresa u skladištu od programera Universal Accounting System počinje dodjeljivanjem jedinstvenih brojeva svim spremnicima, ćelijama i paletama dostupnim u poduzeću. Zajedno s objedinjavanjem podataka iz svih skladišta i poslovnica u jedinstvenu informacijsku bazu, to daje potpunu informaciju. Možete pratiti raspoloživost zauzetih prostora i slobodnih mjesta u skladištima, kretanje robe unutar odjela ili neposredno između odjela, možete voditi statistiku potrošnje i još mnogo toga.

Program vam omogućuje registraciju neograničenog broja robe, navodeći sve važne parametre i kontakt podatke kupaca kojima se proizvod šalje. Tako ne samo da ćete omogućiti jednostavno pretraživanje ciljanog plasmana, već i pratiti kretanje proizvoda od skladišta do odredišta kupca.

Ako vaša organizacija radi kao skladište privremenog skladištenja, program će automatski izračunati troškove održavanja, uzimajući u obzir predviđeni smještaj i uvjete skladištenja. Praćenje adrese tereta u skladištu osigurat će visoku točnost u procjeni troškova usluge i kasnije dobro stanje robe. To ne može ne utjecati na ugled tvrtke i lojalnost kupaca na pozitivan način.

Vođenje evidencije kupaca omogućuje vam praćenje uspjeha svake reklamne kampanje, bilježeći dolazne kupce i one koji su iz nekog razloga odbili usluge organizacije. Takvi se potrošači nazivaju spavačima, a program nudi i razne alate za rad s njima.

Jedna od prepoznatljivih značajki programa programera Universal Accounting System je nevjerojatna lakoća svladavanja softvera. Moći ćete svladati program bez ikakvih posebnih vještina i znanja potrebnih za pokretanje mnogih profesionalnih aplikacija. Čak i korisnik početnik može se nositi s upravljanjem programom za pohranu adresa u skladištu USU, tako da je softver prikladan za timski rad upravitelja zajedno s timom. U tom slučaju pristup određenim područjima može biti ograničen sustavom zaporki.

Još jedna prednost automatiziranog ciljanog plasmana je fleksibilna politika cijena Univerzalnog računovodstvenog sustava. Za razliku od mnogih drugih programa, ovaj ne zahtijeva redovnu pretplatu, plaćate je samo jednom u trenutku kupnje.

Prvo, program objedinjuje podatke o radu svih odjela tvrtke u jedinstvenu informacijsku bazu.

Program se može koristiti u aktivnostima privremenih skladišta, transportnih i logističkih tvrtki, proizvodnih i trgovačkih organizacija ili bilo kojih drugih tvrtki čiji su menadžeri zainteresirani za optimizaciju svojih aktivnosti.

Svakoj ćeliji, paleti ili bilo kojem drugom kapacitetu dodijeljen je individualni broj, što omogućuje ciljanu lokaciju i jednostavno pretraživanje robe u budućnosti.

Program automatski generira dokumentaciju kao što su računi, otpremnice, specifikacije narudžbi, fakture i još mnogo toga.

U programu možete planirati sve važne stvari za organizaciju, na primjer, raspored prijema, smjene zaposlenika ili vrijeme za backup.

Kontrola zaposlenika jednostavno obavlja funkciju motivacije s Univerzalnim računovodstvenim sustavom koji vam omogućuje automatski obračun individualne plaće prema količini prethodno obavljenog posla.

Prečac do programa za pohranu bit će postavljen na radnu površinu vašeg računala.

Formirat će se jedinstvena baza korisnika sa svim potrebnim informacijama za budući rad i oglašavanje.

Prilikom prijave narudžbe navedite podatke o naručitelju, rokove, vrstu posla i odgovornu osobu.

Upravljanje financijama već je uključeno u mogućnosti USU-a, tako da za to neće biti potrebno preuzimati dodatnu aplikaciju.

Posjedovanje sigurnosne kopije osigurat će brzo spremanje podataka u određenom trenutku tako da vas ne treba ometati u poslu.

Jednostavno sučelje osigurat će dostupnost programa cijelom radnom timu.

Softver podržava zajednički rad više ljudi u isto vrijeme.

Pristup nekim podacima može biti ograničen sustavom zaporki.

Više o mnogim drugim značajkama programa za pohranu adrese u skladištu od USU programera možete pronaći u kontakt podacima na web stranici!

 


Vidi također