Program za pohranu adrese u skladištu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pohranu adrese u skladištu

Program za pohranu adrese u skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Programi za pohranjivanje adresa u skladištu konfiguracije su softvera Univerzalnog računovodstvenog sustava i dizajnirani su za organiziranje učinkovitog rada skladišta za pohranu adresa, a skladište može imati bilo koji opseg aktivnosti - nije važno za programe, jer su univerzalni i zadovoljit će razne potrebe za pohranom adresa. trgovina. Smatraju se univerzalnim programima dok se ne konfiguriraju za pohranjivanje adrese u dobro definiranom skladištu, nakon čega programi postaju osobni.

Ovu postavku za programe za pohranjivanje adresa u skladištu provode stručnjaci USU-a odmah nakon instalacije, koju također provode pomoću daljinskog pristupa putem internetske veze za sve radove, uključujući organizaciju kratke majstorske klase s demonstracijom softvera značajke. Programi za pohranjivanje adresa u skladištu imaju jednostavno i lako sučelje za navigaciju, ako su, naravno, USU programi, njihova dostupnost i dalje je odgovornost samo ovog programera, što vam omogućuje da privučete zaposlenike s bilo kojom razinom računala iskustva pa i bez njega , glavno je da su neposredni izvršitelji različitih područja rada i razina rukovođenja. Takav različiti sastav omogućuje programima sastavljanje najpotpunijeg opisa svih procesa, što omogućuje brzo reagiranje na sva, čak i mala odstupanja od navedenih standarda, planiranih pokazatelja.

Ovo je jedan od glavnih zadataka skladišnih programa usmjerenih na skladište - pravodobno upozoriti na moguće izvanredne situacije, drugi - smanjiti sve troškove skladišta na operativne aktivnosti, uključujući vrijeme, novac, rad itd. Za identifikaciju raznih troškova, programi zahtijevaju sudjelovanje tima - upravo radi pružanja informacija, primarnih i tekućih, kako bi bili zainteresirani za diferencirani sastav korisnika. Osoblje u skladišnim programima za pohranu adresa ima ulogu - pravovremeno evidentirati obavljanje svake radne operacije iz svoje nadležnosti na posebnom elektroničkom obrascu, koji je dostupan za svaki rad, ali kada se svi obrasci u općoj masi objedine, nije teško da korisnik odabere pravu i popuni ovu formu, kao i prethodnu - vremenom se te radnje dovode do automatizma, jer ih je malo.

Programi za ciljano skladištenje u skladištu imaju i funkciju - prikupiti sve informacije koje su korisnici učitali, obraditi ih prema namjeni i u gotovom obliku prikazati kao pokazatelje uspješnosti u odgovarajućim bazama podataka kako bi bile dostupne ostalim korisnicima. Činjenica je da programi podržavaju razdvajanje prava na informacije - svatko ima pristup samo svojim informacijama, a od općih informacija samo onim potrebnim za kvalitetno obavljanje posla, stoga korisnik zasebno radi informacijski prostor u kojem elektronički obrasci koje je on dovršio pohranjuju se. Administracija ima pristup ovim obrascima kako bi pratila usklađenost njihovog sadržaja sa stvarnim stanjem. Programi za pohranu skladišnih adresa pružaju podršku menadžmentu po ovom pitanju - oni pružaju funkciju revizije koja trenutno sastavlja izvješće o svim promjenama koje su se dogodile u programima od zadnje inspekcije, a menadžment treba samo provjeriti nove ili stare podatke navedenim pregledima. Naravno, to će smanjiti količinu posla i vašeg vremena, kao i unificiranje elektroničkih obrazaca.

Radi praktičnosti korisnika, programi za pohranjivanje adresa u skladištu prikladno strukturiraju informacije u nekoliko baza podataka, a sve su također objedinjene - imaju isti format, a to je popis stavki, a ispod njega je traka kartica za s detaljima svake stavke, jednostavno je odaberite s popisa. Iz baza podataka koje programi generiraju, baza skladišta prikazuje se s popisom svih mjesta plasmana proizvoda i njihovim karakteristikama, asortiman proizvoda s raznolikom robom koja se nalazi u skladištu, baza narudžbi s popisom svih aplikacija za ciljano skladištenje , rukovanje, najam paleta, CRM - jedinstvena baza ugovornih strana s osobnim podacima i kontaktima kupaca, dobavljača, izvođača, baza primarnih knjigovodstvenih dokumenata sa svim fakturama, carinskim deklaracijama, aktima o prijemu prijenosa, specifikacijama.

Sve su baze podataka klasificirane, što pojednostavljuje rad s njihovim sadržajem, omogućuje vizualnu kontrolu nad pohranjivanjem adresa. Na primjer, u skladišnoj bazi adresa skladišta navedene su sve ćelije, one koje već sadrže nešto imaju jednu boju, prazne - drugu. Korištenje indikatora boja korisniku štedi vrijeme - dovoljno je pratiti boju koja će pokazati trenutno stanje, bez ikakvih dodatnih pojašnjenja. Ako se boja promijeni u alarmantno crvenu, ovom pokazatelju treba posvetiti posebnu pozornost. S obzirom na ogromnu količinu podataka, ovaj alat za praćenje je učinkovit. Programi za ciljano skladištenje u skladištu automatski pripremaju sheme za stavljanje ulazne robe, izrađuju plan operacija utovara i istovara i prate plaćanja.

Ako skladište radi kao privremeno skladište, programi će odmah izračunati troškove usluga, uzimajući u obzir tarife, zahtjeve za radnje utovara i istovara i iznajmljivanje kontejnera.

Plan rada utovara i istovara formira se svakodnevno na temelju primljenih naloga za prihvat i otpremu robe i uzimajući u obzir radno vrijeme na različitim vratima.

Sheme sporazuma za unos proizvoda sastavljaju se uzimajući u obzir nazive proizvoda, uvjete njihovog održavanja, dimenzije, slobodne prostore, kompatibilnost proizvoda jedni s drugima.

Programi će automatski odabrati najoptimalnije mogućnosti u smislu kapaciteta, uzimajući u obzir ostale uvjete, rasporediti opseg rada među prevoditeljima i poslati im plan zapošljavanja.

Za organiziranje pohranjivanja adresa, postavke označavaju skladišta, njihov temperaturni režim, popis mjesta za postavljanje robe, njihov kapacitet, barkod, zaposlenost.

Aranžmani za primitak robe izrađuju se korištenjem faktura dobavljača s popisom očekivane robe; prilikom preuzimanja dolazi do dogovora o količini i vrsti.

Za generiranje vlastitih računa koristite funkciju uvoza - ona će sve podatke o fakturama dobavljača prenijeti u programe i automatski ih rasporediti na svoja mjesta.

Postoji funkcija obrnutog izvoza, koja će vam omogućiti da uklonite bilo koji izvještaj ili dokument iz sustava, pretvarajući ga u određeni vanjski format i čuvajući njegov izvorni oblik, format vrijednosti.

Postoji funkcija automatskog popunjavanja, automatski generira sve dokumente, uključujući računovodstvo, odabire potrebne obrasce iz skupa uključenih predložaka, stiže na vrijeme.

Postoji ugrađeni planer zadataka, prati automatsko radno vrijeme, uključujući raspored, uključujući sigurnosno kopiranje podataka usluge.

Postoji statističko računovodstvo, koje omogućuje racionalno planiranje zaliha, uzimajući u obzir njihov promet, izradu prognoza za razdoblje opskrbe s njima i uštedu novca.

Postoji depozitno računovodstvo u trenutnom vremenskom načinu, koji automatski oduzima od salda sve što je prebačeno za otpremu i daje ažurirane informacije o saldu.

Postoji automatska analiza koja na kraju razdoblja daje izvješća s procjenom rada pohrane adresa za sve stavke, uključujući zaposlenike, kupce, financije, marketing.

Postoji automatizacija izračuna - svi izračuni se provode uzimajući u obzir sve uvjete, uključujući izračun troška narudžbe za pohranjivanje adresa, njegov trošak za kupca.

Postoji automatska akumulacija plaća po komadu korisniku, uzimajući u obzir obujam izvršenja evidentiran u elektroničkim obrascima, inače se akumulacija ne provodi.

 


Vidi također