CRM za WMS
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za WMS

CRM za WMS • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani WMS CRM sustavi tima Univerzalnog računovodstvenog sustava pomažu optimizirati i pojednostaviti proces rada i proizvodnje, racionalizirati i organizirati održavanje različitih vrsta računovodstva u tvrtki, kao i sistematizirati i strukturirati tijek rada u organizaciji. CRM za WMS pomoći će da se upravljanje poslovanjem podigne na potpuno novu razinu, što će imati izuzetno pozitivan utjecaj na budući rad tvrtke, njenu produktivnost i učinkovitost. Moderni automatizirani programi izvrsni su pomagači i savjetnici za širok raspon stručnjaka. Prikladni su za plodan i produktivan rad u apsolutno svakom području. Novi softver je mala referentna knjiga koju stručnjak može koristiti u bilo kojem trenutku. Ali što je još tako dobar i koristan CRM za WMS sustav naše tvrtke?

Zahvaljujući našem Univerzalnom računovodstvenom sustavu, možete otvoriti potpuno nove horizonte za razvoj vaše organizacije, uvelike pojednostaviti i strukturirati tijek rada u poduzeću, a također uštedjeti mnoge od najvrjednijih i nezamjenjivih ljudskih resursa - vrijeme i energiju. Prednosti našeg rada CRM-a za WMS su prije svega njegova jednostavnost i lakoća korištenja. Softver mogu lako savladati svi zaposlenici - od profesionalnog korisnika računala do početnika. WMS i CRM programi omogućuju vam kombiniranje procesa poput upravljanja korisničkim servisom i upravljanja skladištem. Na primjer, u prošlosti je za produktivno i plodonosno obavljanje funkcija koje je dodijelila uprava bilo potrebno instalirati različite softvere za svaki od tih zadataka, od kojih je svaki bio odgovoran za određenu operaciju. Naši programeri otišli su dalje i stvorili doista jedinstven i svestran program s kojim možete upravljati cijelom tvrtkom kao cjelinom. Vrlo je zgodan, praktičan i ekonomičan, morate se složiti.

CRM za WMS je softver zadužen za upravljanje odnosima s klijentima. Ovaj proizvod automatizira prodaju, kontrolira marketinški odjel, optimizira aktivnosti osoblja, posebno menadžera odgovornih za korisničku službu i aktivnosti Call centra. CRM za WMS sustav razlikuje se od naših programera u prilično širokoj funkcionalnosti i velikom opsegu. Usput, moguće ga je proširiti, dodati nove značajke sustavu u bilo kojem trenutku, ako je potrebno. Naši stručnjaci primjenjuju individualni pristup svakom klijentu, što nam omogućuje stvaranje zaista visokokvalitetnog softvera prikladnog za svaku tvrtku. CRM za WMS rad ima prilično fleksibilne i udobne postavke koje vam omogućuju pojednostavljenje i strukturiranje pohranjivanja adresa zahvaljujući prikladnoj i udobnoj klasifikaciji podataka i dokumentiranju rada.

U arsenalu naših proizvoda nalazi se i CRM za WMS logistiku. Kao što je ranije spomenuto, softver će postati izvrstan i nezamjenjiv pomoćnik svakom stručnjaku: od računovođe do logističara. Program će preuzeti značajan dio radnih obaveza, što će omogućiti zaposlenicima da se posvete važnijim i sadržajnijim projektima. CRM za logistiku WMS kontrolira ne samo kretanje određene robe, njeno kvantitativno i kvalitativno stanje, već i cjelovitost i sigurnost. Također je odgovorna za suradnju s dobavljačima i kupcima, pomaže u donošenju kompetentnih proizvodnih odluka na vrijeme i pomaže u vođenju pregovora. Automatizirani softver pomoći će vam zadržati stalne kupce, privući što više novih kupaca, a također će vam pružiti veliku pomoć pri odabiru najpouzdanijeg i najprofitabilnijeg prijevoznika kojem se lako može povjeriti prijevoz bilo koje robe.

CRM baza podataka za WMS dostupna je kao demo verzija na našoj službenoj web stranici. Verzija je potpuno besplatna i dostupna u bilo koje doba dana. To će vam pomoći da bolje upoznate naš softver, detaljno procijenite i proučite njegovu funkcionalnost te testirate aplikaciju na djelu. CRM baza podataka Universal Accounting System za WMS idealna je za svaku organizaciju. Softver će jednostavno postati nezamjenjiv pomoćnik u svim pitanjima vezanim za vođenje bilo kojeg posla.

USU-ov WMS sustav je maksimalno jednostavan i lak za korištenje. Programeri su konfigurirali softver na takav način da ga čak i početni korisnik osobnog računala može savršeno svladati u samo nekoliko dana.

Softver se automatski blokira u slučaju dugotrajne neaktivnosti. Ne morate zatvarati program svaki put kad izađete.

Razvoj WMS-a ima iznenađujuće skromne operativne podatke koji omogućuju njegovu jednostavnu instalaciju na bilo koji računalni uređaj.

Sustav podržava daljinski rad. Možete se spojiti na mrežu u bilo koje prikladno vrijeme i riješiti sve svoje poslovne probleme bez napuštanja doma.

Softver strukturira i organizira svu dokumentaciju tvrtke. Sada će vam trebati nekoliko sekundi da pronađete dokument koji vam je potreban.

Sustav redovito provodi inventuru skladišta, čime je moguće kontrolirati kvantitativni i kvalitativni sastav proizvoda.

USU održava stroge postavke privatnosti. Svaki zaposlenik dobiva svoje osobno korisničko ime i lozinku, koji pouzdano štite podatke o radu.

Program za skladištenje adresa kontrolira proces transporta naručenih proizvoda i bilježi svaku od promjena na robi.

Aplikacija ocjenjuje i analizira učinak svakog zaposlenika tijekom cijelog mjeseca, što vam omogućuje da svojim podređenima naplatite zasluženu i poštenu plaću.

Softver automatski generira različite izvještaje i druge papire te odmah postavlja zadani dizajn, što osoblju štedi puno vremena.

Važno je napomenuti da, ako želite, možete učitati vlastiti predložak dizajna u softver, koji će se u budućnosti aktivno koristiti za izradu i popunjavanje dokumenata.

Jasno razlikovanje USU-a je to što korisnicima ne naplaćuje mjesečnu naknadu. Potrebno je samo platiti kupnju i instalaciju. Softver možete koristiti u budućnosti neograničeno vrijeme.

Poduzeće redovito analizira i ocjenjuje profitabilnost vašeg poslovanja, što vam omogućuje da ostvarujete stalnu dobit i da nemate gubitak.

Aplikaciju je moguće jednostavno sinkronizirati s dodatnom opremom u organizaciji. Tako će sve informacije o procesima organizacije biti prikazane u jednom programu, što je vrlo zgodno i udobno.

USU će vam pomoći da dosegnete potpuno nove horizonte u rekordnom roku i preuzmete nove vodeće pozicije na tržištu.

 


Vidi također