Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pozive s računala

Program za pozive s računala • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za pozive s računala
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobra baza kupaca je okosnica svakog poslovanja. Uostalom, njihove potrebe u odnosu na vaš proizvod određuju količinu pružene robe ili usluga, a time i zaradu.

Da biste uvijek bili u kontaktu s kupcem, pogotovo onim koji je jako daleko od vas, a da ga ne biste izgubili, tu je telefonija. A s razvojem tržišta informacijskih tehnologija i njihovom primjenom u organizacijama, mogućnosti telefonije su se višestruko povećale.

Funkcija programa za pozive na mobilne i fiksne telefone s računala uz pomoć posebnih programa, odnosno iz sustava upravljanja organizacijom, postala je vrlo popularna.

Bilo koji program za upućivanje poziva s računala na telefon omogućit će organizaciji da brzo bira brojeve i poziva klijente što je brže moguće, bez razbijanja očiju, ponekad birajući višeznamenkaste brojeve ručno, riskirajući da pogriješite.

Neke tvrtke pokušavaju samostalno instalirati takav softver, upisujući u redak tražilice zahtjeve kao što su: preuzimanje programa za internetske pozive ili besplatni pozivi za preuzimanje Windowsa. Ovakav pristup ih neće dovesti ni do čega dobrog. Trebate znati da se kvalitetan program za pozive s računala ne preuzima besplatno.

Kvalitetan program za pozivanje koji radi na najobičnijem operativnom sustavu MS Windows nikada neće biti besplatan, makar samo zato što ima mogućnost dodatnih postavki, kao i moćan sustav zaštite informacija. Također, kvalitetan program za internetske pozive obično održava tim programera, tako da svaki sustav može zahtijevati ispravke ili podešavanja. A tko će, ako ne profesionalci u svom području, moći riješiti sve te probleme?

Dobar primjer kvalitetnog računalnog softvera za pozivanje je Univerzalni računovodstveni sustav (UAS). Zbog svoje fleksibilnosti može se instalirati u poduzeću bilo kojeg područja djelatnosti. Naš program telefonskih poziva neće dopustiti da izgubite nijednog klijenta, ojačat će vaš imidž u očima drugih i dati vam mnoge prednosti u odnosu na konkurenciju.

Zbog niza svojih prednosti, USU program je prošao testove i radi u tvrtkama ne samo u zemljama ZND-a, već i daleko izvan svojih granica. Naš razvoj može se koristiti ne samo kao program za pozive s računala, već i kao program za pozive na mobilne telefone, kao i program za pozive s prijenosnog računala. U bilo kojem položaju, ona će ostati pouzdan pomoćnik i učiniti rad s klijentima ugodnijim i usmjerenijim na pozitivan rezultat. Naša tvrtka također koristi USU kao program za pozive prema Kazahstanu, kao i prema zemljama ZND-a širom svijeta.

Program telefoniranja sadrži informacije o klijentima i radu s njima.

Računovodstvo poziva olakšava posao menadžerima.

Softver za praćenje poziva može pružiti analitiku za dolazne i odlazne pozive.

Računovodstvo za PBX omogućuje vam da odredite s kojim gradovima i zemljama zaposlenici tvrtke komuniciraju.

Program za obračun poziva može se prilagoditi prema specifičnostima tvrtke.

Komunikacija s mini automatskom centralom omogućuje smanjenje troškova komunikacije i kontrolu kvalitete komunikacije.

Dolazni pozivi automatski se bilježe u Univerzalnom računovodstvenom sustavu.

Računalni program za pozivanje omogućuje analizu poziva prema vremenu, trajanju i drugim parametrima.

Na web mjestu postoji mogućnost preuzimanja programa poziva i prezentacije za njega.

PBX softver generira podsjetnike za zaposlenike koji moraju izvršiti zadatke.

Programski pozivi obavljaju se brže od ručnih poziva, što štedi vrijeme za druge pozive.

Program za telefoniranje s računala na telefon olakšat će i ubrzati rad s korisnicima.

Program za pozivanje može upućivati sistemske pozive i pohranjivati podatke o njima.

Program za obračun poziva može voditi evidenciju dolaznih i odlaznih poziva.

Plan naplate može generirati podatke izvješća za razdoblje ili prema drugim kriterijima.

U programu se komunikacija s PABX-om obavlja ne samo fizičkim serijama, već i virtualnim serijama.

Program za pozive i sms ima mogućnost slanja poruka putem sms centra.

Program za primanje poziva može identificirati kupca iz baze podataka po broju koji vas je kontaktirao.

Pozivi putem programa mogu se ostvariti pritiskom na tipku.

Pogodnost sučelja programa za upućivanje poziva s računala na telefon putem USU Interneta učinit će njegov razvoj brzim i bezbolnim za svakog korisnika.

Pouzdanost programa za pozive s računala na telefon putem USU Interneta leži u činjenici da ako slijedite preporuke naših stručnjaka, nećete propustiti zrno unesenih informacija.

Trošak programa za pozive s računala na telefon putem USU Interneta prilično je demokratski. Još više joj ide u prilog to što nitko ne naplaćuje mjesečnu naknadu prilikom plaćanja.

Svi računi programa USU za telefonske pozive s računala zaštićeni su jedinstvenom lozinkom, kao i poljem Role, koje jamči odvajanje prava pristupa informacijama na temelju korisničkih uloga.

Logo na prvom ekranu programa za telefoniranje s računala na telefon putem USU interneta postat će vaša posjetnica i stvoriti pozitivnu sliku o vama u očima drugih.

Kartice na dnu glavnog zaslona programa za pozive s računala na telefon putem USU Interneta omogućuju vam trenutno prebacivanje s jednog prozora na drugi.

Glavni zaslon USU programa pozivanja računala na internet sadrži podatke o vremenu koje je zaposlenik iskoristio za obradu ove ili one informacije.

Sve podatke pohranjuje sustav za pozive s računala na telefon putem USU Interneta na vremensko razdoblje koje sami definirate.

USU-ov PC-to-Internet telefonski program omogućuje korisnicima da se na njega povežu putem lokalne mreže tvrtke ili daljinski.

Kao poklon za svaku kod nas kupljenu licencu za telefoniranje s računala na telefon putem USU Interneta, naša tvrtka daje dva sata besplatne tehničke podrške.

Naši stručnjaci će vas kontaktirati radi obuke za rad na USU programu telefoniranja zaposlenika s računala na internet u vašoj tvrtki.

Program za upućivanje poziva s računala na internetski telefon USU pomoći će u postavljanju praktičnih referentnih knjiga. Uključuje korisnički vodič s potpunim informacijama o svakom od njih. Za komunikaciju telefonijom i mogućnost telefoniranja potrebno je unijeti jedan ili više telefonskih brojeva u program.

Vaši upravitelji mogu jednostavno uputiti pozive izravno iz USU-ovog programa za pozivanje s računala na telefon.

U programu za pozive s računala na telefon putem USU Interneta možete konfigurirati skočne prozore s informacijama koje su vam potrebne o kupcu.

U skočnom prozoru programa za pozive s računala na internetski telefon USU možete unijeti korisničku karticu i unijeti novu ili dodati novi telefonski broj postojećim.

Svoje voditelje i prilikom poziva klijentu ili prilikom primanja poziva putem programa za pozive s računala na internet telefon, USU ga može nazvati imenom, što ne može ne impresionirati.

Program za pozive s računala na telefon putem internetskog univerzalnog računovodstvenog sustava omogućit će vam slanje glasovnih poruka korisnicima, nakon što ste prethodno spremili audio datoteku.

U programu poziva s računala na telefon putem interneta, USU može upućivati i voditi evidenciju neželjenih poziva.

Sve masovne ili pojedinačne pošte poslane pomoću USU programa za pozivanje s računala na telefon mogu biti jednokratne ili poslane redovnim primateljima.

Informacije o svim dolaznim i odlaznim pozivima sprema program za pozive s računala na telefon putem USU Interneta. Možete ga pratiti u posebnom izvješću za bilo koji dan ili razdoblje.

Ravnatelj, radeći u zasebnom modulu, uvijek će moći vidjeti produktivnost rada svakog upravitelja, kao i učinkovitost programa za pozive s računala na internetski telefon USU.

Gore navedene stavke samo su neke od značajki programa Universal Accounting System. Ukoliko imate pitanja, uvijek nas možete nazvati na bilo koji broj telefona naveden u kontaktima ili putem Skype-a.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More