Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun poziva

Program za obračun poziva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun poziva
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Telefonija je jedan od najpouzdanijih načina komunikacije s korisnicima.

U posljednje vrijeme sve češće vidimo interakciju telefonije i raznih softverskih proizvoda. Ništa čudno – takva integracija omogućuje telefoniji veću fleksibilnost i pokrivanje šireg spektra mogućnosti, čineći ih praktički neograničenima, ali istovremeno uvijek otvorenima za razvoj i implementaciju novih funkcija.

Računovodstvo u radu s klijentima jedna je od glavnih djelatnosti svake tvrtke. Uostalom, kupci su ti koji nam osiguravaju tržište za prodaju i poticanje proizvoda, a njihovo zadržavanje jedna je od naših glavnih zadaća.

Za optimizaciju procesa interakcije s kupcima i dobavljačima potrebno je u poduzeću instalirati softver za registraciju za otklanjanje grešaka u komunikacijskom sustavu. Softver za bilježenje ulaznih i izlaznih signala može riješiti mnoge probleme u vašem poslovanju. Jedan je nedostatak vremena da zaposlenici redovito zovu kupce kako bi im priopćili važne informacije. Softver za snimanje dolaznih i odlaznih poziva omogućit će vam da to učinite automatski. Također, softver za evidenciju poziva čuvat će sve informacije koje su vam potrebne.

Dobar računovodstveni program ili sustav CRM za pozive ili softver za snimanje signala sposoban je ne samo pratiti sve dolazne i odlazne kontakte i djelovati kao sustav za primanje poziva, već i automatski slati više poruka, pružajući mogućnost umetanja informacija u bazu podataka bez prekidanje razgovora s kupcem, kao i postupno vođenje svakog kupca od prvog kontakta, do statusa trenutnog potrošača vaših usluga ili proizvoda. Svaku promjenu statusa prikazat će softver za evidenciju poziva.

Postoji mnogo programa za snimanje telefonskih poziva. Svi računalni programi za snimanje komunikacijskih procesa, s različitim funkcionalnim i izglednim mogućnostima, metodama unošenja i obrade informacija, imaju za cilj rješavanje problema povezanih s ubrzanjem komunikacijskih procesa s kupcem, isporučujući i njemu važne informacije kao njegova motivacija za daljnju suradnju... Softver za snimanje signala može pomoći korisnicima organizacije da se malo zbliže. Vaša tvrtka će putem softvera za registraciju dolaznih i odlaznih poziva moći kontrolirati cjelokupni proces rada s potencijalnim kupcima.

Svaki softver za upravljanje pozivima instaliran u tvrtki mora ispunjavati nekoliko zahtjeva kako bi mogao obavljati sve zadatke koji su mu dodijeljeni. On, poput sustava za obradu poziva, mora bilježiti i obračunavati sve dolazne i odlazne pozive. Kao softver za pozivanje, trebao bi ljudima omogućiti korištenje različitih metoda kako bi ostali u kontaktu s korisnicima. Osim toga, program računovodstva signala mora biti fleksibilan kako bi ga poduzeće imalo priliku poboljšati, ako je potrebno, instaliranjem dodatnih funkcija i mogućnosti koje će ubrzati rad ljudi bez gubitka kvalitete, ali će, naprotiv, pridonijeti vašem povećanju .

Neke organizacije pokušavaju pronaći softver za internetske pozive tražeći u traci za pretraživanje izraze slične sljedećim: besplatni softver za zapis poziva. Za bolje razumijevanje situacije treba pojasniti jednu stvar: kvalitetan dnevnik poziva i računovodstveni program nikad nije besplatan. Svi besplatni programi za obračun poziva u konačnici neće moći postati pouzdan partner takvim organizacijama, jer osim nedostatka nadogradivosti i održavanja sustava, uvijek će postojati rizik od gubitka pažljivo prikupljenih podataka pri prvom kvaru. Kao što vidite, u ovom slučaju rizik je potpuno neopravdan. Svaki stručnjak savjetovat će vam da instalirate samo pouzdan i dobro pregledan softver za pozivanje. Takav sustav prijema signala radit će s vama neograničeno vrijeme i pružiti vam priliku da kvalitativno procijenite razvojne izglede tvrtke, ispravljajući ovaj put na vrijeme. A instalirani program za snimanje poziva postat će glavni oslonac.

Program za obračun poziva uvelike se razlikuje od sličnih zbog činjenice da kombinira sva najnovija dostignuća u IT tehnologiji s mogućnostima telefoniranja. Naziv mu je Univerzalni računovodstveni sustav (USU). Uvjereni smo da će naš softver za praćenje telefonskih poziva biti pouzdan partner za vas i voditi vašu organizaciju na putu do uspjeha. U to nas uvjeravaju bezbrojni kupci koji rade u različitim zemljama svijeta. Riječ je o tvrtkama koje djeluju na najrazličitijim područjima.

Na web mjestu postoji mogućnost preuzimanja programa poziva i prezentacije za njega.

Komunikacija s mini automatskom centralom omogućuje smanjenje troškova komunikacije i kontrolu kvalitete komunikacije.

Program za pozive i sms ima mogućnost slanja poruka putem sms centra.

Računovodstvo poziva olakšava posao menadžerima.

Program za pozivanje može upućivati sistemske pozive i pohranjivati podatke o njima.

Programski pozivi obavljaju se brže od ručnih poziva, što štedi vrijeme za druge pozive.

Pozivi putem programa mogu se ostvariti pritiskom na tipku.

Program telefoniranja sadrži informacije o klijentima i radu s njima.

Računovodstvo za PBX omogućuje vam da odredite s kojim gradovima i zemljama zaposlenici tvrtke komuniciraju.

Program za obračun poziva može voditi evidenciju dolaznih i odlaznih poziva.

Plan naplate može generirati podatke izvješća za razdoblje ili prema drugim kriterijima.

Program za obračun poziva može se prilagoditi prema specifičnostima tvrtke.

Program za primanje poziva može identificirati kupca iz baze podataka po broju koji vas je kontaktirao.

PBX softver generira podsjetnike za zaposlenike koji moraju izvršiti zadatke.

Program za telefoniranje s računala na telefon olakšat će i ubrzati rad s korisnicima.

U programu se komunikacija s PABX-om obavlja ne samo s fizičkim serijama, već i s virtualnim.

Računalni program za pozivanje omogućuje analizu poziva prema vremenu, trajanju i drugim parametrima.

Softver za praćenje poziva može pružiti analitiku za dolazne i odlazne pozive.

Dolazni pozivi automatski se bilježe u Univerzalnom računovodstvenom sustavu.

Kako biste bolje razumjeli što je softver za pozive Univerzalnog računovodstvenog sustava, trebali biste instalirati besplatnu demo verziju s naše web stranice.

Jednostavnost sučelja jedna je od glavnih značajki USU programa za obračun poziva. Njegov razvoj će biti bezbolan za bilo koga.

Jednostavnost ni na koji način ne umanjuje pouzdanost USU programa za bilježenje poziva.

Nepostojanje pretplate čini USU-ov softver za obračun signala još zanimljivijim u očima drugih.

USU se, kao i mnogi drugi programi, pokreće prečacem.

Svi računi programa za obračun poziva USU zaštićeni su jedinstvenom lozinkom, kao i polje Uloga, koje vam omogućuje kontrolu prava pristupa korisnika.

USU softver za računovodstvo poziva omogućuje instaliranje logotipa na radnom zaslonu sustava, što će vam omogućiti da se deklarirate kao tvrtka za koju korporativni identitet nije prazna fraza.

Otvorene kartice prozora u USU programu zapisnika poziva pomoći će vam da se jednim klikom prebacite između različitih operacija.

Na dnu glavnog zaslona softvera USU poziva instaliran je mjerač vremena koji će jasno pokazati koliko vam je vremena trebalo da dovršite operaciju.

Podaci uneseni u program obračuna poziva Univerzalnog računovodstvenog sustava pohranjuju se u njemu onoliko dugo koliko je potrebno za njegov rad.

Svi korisnici moći će raditi na programu obračuna poziva USU u lokalnoj mreži ili na daljinu.

Nudimo dva sata besplatne tehničke podrške za svaki račun softvera za računovodstvo USU poziva.

Naši stručnjaci mogu organizirati obuku vaših zaposlenika za rad na daljinu u USU programu obračuna poziva. Ostale mogućnosti razmatraju se pojedinačno.

Softver za pozive iz Univerzalnog računovodstvenog sustava pružit će vam mogućnost vođenja praktičnih referentnih knjiga koje se mogu aktivno koristiti u radu cijele organizacije. Korisnicima će trebati nekoliko sekundi da ispune bilo koji dokument.

Softver za pozivanje omogućit će vam da postavite skočne prozore sa svim informacijama koje su vam potrebne za identifikaciju kupca i uspostavljanje razgovora s njim.

Zahvaljujući mogućnostima softvera za snimanje poziva USU, kroz pop-up prozor možete brzo pristupiti kartici klijenta i unijeti potrebne podatke koje niste imali ili unijeti novu drugu ugovornu stranu.

Nakon što prelistate podatke u skočnom prozoru programa za obračun poziva, možete osloviti kupca imenom i prezimenom, koji će vam to odmah organizirati. Korištenje softvera za snimanje dolaznih i odlaznih poziva podići će rad s potencijalnim klijentima na novu razinu. Stjecanje povjerenja samo je jedan korak.

USU-ov program za evidenciju poziva podržava funkciju automatskog slanja glasovnih poruka.

Softver USU Calling omogućuje vašim upraviteljima upućivanje automatskih ili ručnih poziva.

Mailing lista, koju podržava USU-ov program za snimanje poziva, može biti pojedinačna ili slana u pravilnim intervalima, a može biti i pojedinačna ili grupna.

Vaši će upravitelji cijeniti sposobnost USU programa za obračun poziva da upućuje pozive izravno iz prozora trenutnog softvera pomoću odgovarajuće opcije na traci izbornika.

Program obračuna poziva pruža mogućnost generiranja izvješća o pozivima za sve dane ili razdoblja, što će vam omogućiti da ne izgubite niti jednog klijenta, kao i kompetentan i kvalitetan rad s potencijalnim klijentima.

Ukoliko i dalje imate pitanja o radu programa za snimanje poziva Univerzalnog računovodstvenog sustava, rado ćemo na njih odgovoriti ako nas kontaktirate na neki od navedenih brojeva telefona.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More