Crm prijevoz putnika
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm prijevoz putnika

Crm prijevoz putnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvojem logističkih tvrtki nužno je unaprijediti informatičke programe za korištenje u gospodarskim djelatnostima. U stabilnom CRM sustavu promet putnika se bilježi u procesu unosa svakog klijenta kronološkim redom. Takvom radu potrebno je pristupiti sa svom odgovornošću.

CRM sustav za prijevoz putnika je vrlo važan, jer je potrebno voditi evidenciju za svaki pokazatelj, u skladu s utvrđenim internim pravilnikom o radu. Zahvaljujući suvremenim programima, moguće je pratiti sve promjene u stvarnom vremenu tijekom izvještajnog razdoblja. Brza obrada podataka pomaže upravi odrediti iskorištenost kapaciteta. To utječe na donošenje upravljačkih odluka.

Program Universal Accounting System uključuje mnoge dijelove uključujući CRM o putničkom prijevozu. Kompletna struktura omogućuje upravljanje cijelim poduzećem, kao i pojedinačnim odjelima. Uz pomoć posebnih izvješća utvrđuje se učinkovitost gospodarskih aktivnosti. Usporedbom pokazatelja u dinamici, menadžment utvrđuje stupanj realizacije plana. Ako su stvarne brojke na strani prihoda manje od planiranih, isplati se odvojiti vrijeme za razvoj nove politike za razvoj organizacije.

U CRM sustavu prijevoza putnika važna je pravilna raspodjela uloga između odjela i zaposlenika. Kako bi se smanjili troškovi poziva, potrebno je surađivati s kontaktima koji često komuniciraju i ukloniti križanja. To vam omogućuje da rasteretite protok informacija i povećate vrtnju svakog kruga. Kada dođe do velikih promjena u načinu poslovanja poduzeća potrebno je prilagoditi računovodstvene politike.

U univerzalnom računovodstvenom sustavu možete raditi bez obzira na obujam proizvodnih kapaciteta. Spremna je nositi se s upravljanjem svakom jedinicom i ne prepuštati više operacija jednoj odgovornoj osobi. Zbog mogućnosti otvaranja i zatvaranja funkcija za svakog korisnika, određeni zaposlenik neće moći izvršiti registraciju koja nije utvrđena njegovim pravima.

U konfiguraciji CRM-a za prijevoz putnika postoje predlošci standardiziranih obrazaca koji se moraju dostaviti korisnicima ili upravi tvrtke. Uz pomoć automatizacije poslovnih procesa neka se polja popunjavaju odmah i ne zahtijevaju ručni unos. Ako se podaci promijene u jednom prozoru, ponovno će se izračunati u ostalima. To se postiže zahvaljujući visokoj snazi komponenti. Stoga će svako izvješće imati samo relevantne pokazatelje.

Korištenje CRM-a u prijevozu putnika u njihovim djelatnostima omogućuje nam da unaprijedimo sve procese za održavanje agilnog računovodstva i kontrole. Optimizacija troškova distribucije i implementacije postiže se kontinuiranim i sustavnim ažuriranjem priručnika i klasifikatora kojima se zaposlenici služe u svom radu.

Program za logističara omogućit će računovodstvo, upravljanje i analizu svih procesa logističke tvrtke.

Robni program omogućit će vam kontrolu logističkih procesa i brzine isporuke.

Najpovoljniji i najrazumljiviji program za organizaciju prijevoza tvrtke USU omogućit će brzi razvoj poslovanja.

Automatizacija logistike omogućuje ispravnu raspodjelu troškova i postavljanje proračuna za godinu.

Automatizacija transporta nužna je za moderna logistička poduzeća, budući da će korištenje najsuvremenijih softverskih sustava smanjiti troškove i povećati profit.

Automatiziranje prijevoza pomoću softvera Universal Accounting System optimizirat će potrošnju goriva i profitabilnost svakog putovanja, kao i cjelokupni financijski učinak logističke tvrtke.

Poboljšano računovodstvo tereta omogućuje vam praćenje vremena narudžbi i njihovih troškova, što pozitivno utječe na ukupnu dobit tvrtke.

Program za dispečere omogućuje vam praćenje vremena provedenog na svakom putovanju i kvalitete svakog vozača u cjelini.

Za potpuni nadzor kvalitete rada potrebno je softverski pratiti špeditere koji će omogućiti nagrađivanje najuspješnijih zaposlenika.

Logistički softver tvrtke USU sadrži skup svih potrebnih i relevantnih alata za kompletno računovodstvo.

Program Universal Accounting System za letove omogućuje jednako učinkovito vođenje računa o prometu putnika i tereta.

Praćenje troškova tvrtke i profitabilnosti svakog leta omogućit će registraciju tvrtke za cestovni prijevoz u USU programu.

Napredno računovodstvo prijevoza omogućit će vam praćenje mnogih pokretača troškova, omogućujući vam optimizaciju potrošnje i povećanje prihoda.

Kontrola cestovnog prometa s Univerzalnim računovodstvenim sustavom omogućuje optimizaciju logistike i općeg računovodstva svih ruta.

Jednostavno vodite računovodstvo u logističkoj tvrtki zahvaljujući širokim mogućnostima i korisničkom sučelju programa USU.

Knjigovodstvo vozila u logistici možete provoditi s modernim softverom USU.

Program prijevoza tereta olakšat će i opće računovodstvo tvrtke i svakog leta zasebno, što će dovesti do smanjenja troškova i izdataka.

USU-ov logistički softver omogućuje vam praćenje kvalitete rada svakog vozača i ukupne dobiti od letova.

Program može pratiti vagone i njihov teret za svaku rutu.

Automatizirani sustavi upravljanja prijevozom omogućit će vašem poslovanju učinkovitije zahvaljujući različitim računovodstvenim metodama i sveobuhvatnom izvješćivanju.

Moderan transportni računovodstveni program ima sve potrebne funkcionalnosti za logističku tvrtku.

USU program ima najšire mogućnosti, kao što su glavna knjiga za cijelu tvrtku, računovodstvo za svaku narudžbu pojedinačno i praćenje učinkovitosti pošiljatelja, računovodstvo za konsolidaciju i još mnogo toga.

Automatiziranje opterećenja pomoću programa pomoći će vam da brzo prikažete statistiku i učinak u izvješćima svakog vozača u bilo kojem razdoblju.

Suvremeni logistički programi zahtijevaju fleksibilnu funkcionalnost i izvješćivanje za cjelovito računovodstvo.

Pratite teretni promet putem suvremenog softvera koji će vam omogućiti brzo praćenje brzine izvršenja svake isporuke i isplativosti određenih ruta i pravaca.

Računovodstvo za autoprijevoznike može se provoditi mnogo učinkovitije korištenjem suvremenog specijaliziranog USU softvera.

Ako tvrtka treba izvršiti računovodstvo robe, softver tvrtke USU može pružiti ovu funkcionalnost.

Transportni program omogućuje vam praćenje isporuke pošte i ruta između gradova i zemalja.

Program konsolidacije narudžbi pomoći će vam da optimizirate isporuku robe u jednom trenutku.

Logistički program omogućuje praćenje isporuke robe kako unutar grada tako iu međugradskom prijevozu.

Analiza zahvaljujući fleksibilnim izvješćima omogućit će ATP programu široku funkcionalnost i visoku pouzdanost.

USU-ov program za prijevoz tereta omogućuje vam automatizaciju izrade aplikacija za prijevoz i kontrolu narudžbi.

Praćenje kvalitete i brzine isporuke robe omogućuje program za otpremnika.

Programsko računovodstvo u logistici za modernu tvrtku je imperativ, jer čak iu maloj tvrtki omogućuje optimizaciju većine rutinskih procesa.

Svaka logistička tvrtka morat će pratiti svoju flotu vozila pomoću potpuno funkcionalnog sustava za prijevoz i obračun letova.

Pratite isporuku robe pomoću naprednog USU programa, koji će vam omogućiti održavanje naprednih izvješća u raznim područjima.

Pratite prijevoz tereta kroz moderan računovodstveni sustav s velikom funkcionalnošću.

Teretni program pomoći će optimizirati troškove unutar svake rute i pratiti učinkovitost vozača.

Program za vagone omogućuje praćenje prijevoza tereta i putničkih letova, uz uzimanje u obzir specifičnosti željeznice, primjerice numeracije vagona.

Programi za izračun prijevoza omogućuju vam da unaprijed procijenite troškove rute, kao i njegovu približnu isplativost.

Pratite prijevoz tereta brzo i povoljno, zahvaljujući modernom sustavu.

Program prijevoza može uzeti u obzir i teretne i putničke rute.

Program teretnog prijevoza Univerzalnog računovodstvenog sustava omogućit će vam vođenje evidencije ruta i njihove isplativosti, kao i općeg financijskog stanja tvrtke.

Program za upravljanje prometom omogućuje praćenje ne samo teretnih, već i putničkih ruta između gradova i zemalja.

Na logističkim rutama, računovodstvo prijevoza pomoću programa uvelike će olakšati izračun potrošnog materijala i pomoći u kontroli vremena zadataka.

Elegantan i moderan dizajn.

Jednostavnost i lakoća upravljanja.

Automatsko postavljanje.

Dosljednost i kontinuitet.

Optimizacija troškova.

Pristup programu se vrši uz korisničko ime i lozinku.

Praćenje rada tima.

Kontrola poslovnih procesa u realnom vremenu.

Praćenje putničkog prometa.

Neograničeni imenici, nomenklatura, depoziti i odjela.

Interakcija svih odjela.

Razrada planskih rasporeda i njihova usporedba sa stvarnim u dinamici promjena.

Konsolidacija.

Informatizacija.

Inventar.

Porezna i računovodstvena izvješća.

Standardni predlošci ugovora i drugi obrasci s logotipom vaše tvrtke i svim detaljima.

Specijalizirani izgledi, referentne knjige i klasifikatori.

Stvarne referentne informacije.

Integrirani elektronički pomoćnik.

Analiza financijskog stanja i financijskog položaja.

Slanje poruka putem SMS-a i e-maila.

Interakcija s web stranicom.

Sigurnosna kopija infobaze.

Prijenos konfiguracije s drugih platformi.

Identifikacija neplaćenih računa.

bankovni izvod.

Nalozi za plaćanje.

Izjave o pomirenju.

Baza dobavljača i kupaca.

Distribucija transporta prema različitim pokazateljima.

Pretraživanje, klasifikacija, grupiranje i izbor operacija prema utvrđenim kriterijima.

Sintetičko i analitičko računovodstvo.

CRM sustavi u nekoliko smjerova.

Razni izvještaji.

Plaća i osoblje.

Ocjena kvalitete usluge.

Korištenje naplatnih terminala za plaćanje.

Prikaz podataka na velikom ekranu na zahtjev.

Izračun prijeđene udaljenosti i potrošnje goriva.

 


Vidi također