Automatizacija prijevoza putnika
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija prijevoza putnika

Automatizacija prijevoza putnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobro izvedena automatizacija putničkog prijevoza je neophodan posao koji se dugoročno i srednjoročno isplati. Za provođenje automatizacije potrebno je koristiti suvremeni softver koji zadovoljava norme i standarde kvalitete predviđene u području logističkih usluga. Iskusan tim stručnjaka u stvaranju naprednih softverskih proizvoda, Universal Accounting System vam skreće pažnju na pomoćni softver koji se može nositi s optimizacijom uredskog rada u bilo kojoj organizaciji za otpremu i prijevoz.

Ukoliko se provodi automatizacija prijevoza putnika, program mora zadovoljiti određene zahtjeve kvalitete i razine ponuđenih mogućnosti. Na primjer, softver mora biti višenamjenski, au isto vrijeme specijaliziran za rješavanje određenog skupa zadataka. Ovo softversko rješenje predstavlja vam Univerzalni računovodstveni sustav (ili jednostavno USU).

Kod automatizacije prijevoza putnika najbolje rješenje je softver naše tvrtke. Kod korištenja ovog softvera dolazi do postupne podjele rada. Najprije između osoblja i računala, a potom i između zaposlenika tvrtke. Uslužni program brine se za većinu rutinskih i teških zadataka koji zahtijevaju puno vremena zaposlenika da ih izvrše. Program se, s druge strane, savršeno nosi s ovom vrstom zadataka. Također, dodijeljene zadatke izvršava brže i puno točnije od menadžera.

Ukoliko se automatizacija knjigovodstva prijevoza putnika izvrši putem programa Univerzalnog računovodstvenog sustava, zaposlenici počinju puno bolje obavljati svoje obveze. Svaki operater ima svoj, određeni raspon poslova koji odgovaraju njegovom profilu. On nema pristup drugim sektorima informacija koje nije ovlašten vidjeti i uređivati. Dakle, postoji podjela rada među zaposlenicima. Osim toga, svaki pojedini upravitelj ograničen je pristupom informacijama određenog formata. Stoga obično osoblje neće moći vidjeti financijska, računovodstvena i računovodstvena izvješća. Menadžment tvrtke koja se bavi automatizacijom prijevoza putnika moći će imati neograničen pristup cjelovitosti svih podataka.

Uslužni program za automatizaciju prijevoza putnika zgodan je i praktičan alat koji vam omogućuje povećanje ukupne učinkovitosti osoblja tvrtke. Nakon puštanja u rad softvera za automatizaciju za logističku tvrtku, razina povjerenja korisnika dramatično će porasti. To je zbog visoke razine usluge, jer nakon početka korištenja našeg softvera, razina pružene usluge postaje znatno bolja. Osoblje ima više slobodnog vremena za individualizirani pristup potrebama kupaca. Sve radnje koje se provode u okviru uredskog posla postaju učinkovitije i izvode se s većom preciznošću.

Program koji automatizira prijevoz putnika oslobađa ljudske resurse, preuzima većinu kalkulacija, obračuna, naplate i drugih složenih procesa. Zaposlenici oslobođeni zamornog i rutinskog rada postaju lojalniji tvrtki, imaju vremena za razvoj u svom profesionalnom području i dobivaju mnoge druge bonuse. Tako se korporativna klima u tvrtki mijenja nabolje, a s njom eksponencijalno raste i razina usluge.

Pomoćni program za automatizaciju prijevoza putnika iz Univerzalnog računovodstvenog sustava pomoći će u ispisu svih dokumenata, kako generiranih unutar kompleksa za logistiku, tako i uvezenih izvana. Program neće biti ometen uvozom informacija u standardnim formatima Officeovih aplikacija. Uslužni program lako prepoznaje Excel i Word formate, kao i druge standardne uredske aplikacije. Prijevoz putnika će se odvijati na vrijeme i putnici će biti zadovoljni.

Transportni program omogućuje vam praćenje isporuke pošte i ruta između gradova i zemalja.

Praćenje troškova tvrtke i profitabilnosti svakog leta omogućit će registraciju tvrtke za cestovni prijevoz u USU programu.

Logistički program omogućuje praćenje isporuke robe kako unutar grada tako iu međugradskom prijevozu.

Logistički softver tvrtke USU sadrži skup svih potrebnih i relevantnih alata za kompletno računovodstvo.

Pratite isporuku robe pomoću naprednog USU programa, koji će vam omogućiti održavanje naprednih izvješća u raznim područjima.

Program za dispečere omogućuje vam praćenje vremena provedenog na svakom putovanju i kvalitete svakog vozača u cjelini.

Program Universal Accounting System za letove omogućuje jednako učinkovito vođenje računa o prometu putnika i tereta.

Program prijevoza tereta olakšat će i opće računovodstvo tvrtke i svakog leta zasebno, što će dovesti do smanjenja troškova i izdataka.

Program teretnog prijevoza Univerzalnog računovodstvenog sustava omogućit će vam vođenje evidencije ruta i njihove isplativosti, kao i općeg financijskog stanja tvrtke.

Automatizacija logistike omogućuje ispravnu raspodjelu troškova i postavljanje proračuna za godinu.

USU-ov program za prijevoz tereta omogućuje vam automatizaciju izrade aplikacija za prijevoz i kontrolu narudžbi.

Program može pratiti vagone i njihov teret za svaku rutu.

Pratite prijevoz tereta kroz moderan računovodstveni sustav s velikom funkcionalnošću.

USU program ima najšire mogućnosti, kao što su glavna knjiga za cijelu tvrtku, računovodstvo za svaku narudžbu pojedinačno i praćenje učinkovitosti pošiljatelja, računovodstvo za konsolidaciju i još mnogo toga.

Program za logističara omogućit će računovodstvo, upravljanje i analizu svih procesa logističke tvrtke.

Program konsolidacije narudžbi pomoći će vam da optimizirate isporuku robe u jednom trenutku.

Jednostavno vodite računovodstvo u logističkoj tvrtki zahvaljujući širokim mogućnostima i korisničkom sučelju programa USU.

USU-ov logistički softver omogućuje vam praćenje kvalitete rada svakog vozača i ukupne dobiti od letova.

Analiza zahvaljujući fleksibilnim izvješćima omogućit će ATP programu široku funkcionalnost i visoku pouzdanost.

Program za vagone omogućuje praćenje prijevoza tereta i putničkih letova, uz uzimanje u obzir specifičnosti željeznice, primjerice numeracije vagona.

Knjigovodstvo vozila u logistici možete provoditi s modernim softverom USU.

Automatiziranje prijevoza pomoću softvera Universal Accounting System optimizirat će potrošnju goriva i profitabilnost svakog putovanja, kao i cjelokupni financijski učinak logističke tvrtke.

Pratite teretni promet putem suvremenog softvera koji će vam omogućiti brzo praćenje brzine izvršenja svake isporuke i isplativosti određenih ruta i pravaca.

Programi za izračun prijevoza omogućuju vam da unaprijed procijenite troškove rute, kao i njegovu približnu isplativost.

Robni program omogućit će vam kontrolu logističkih procesa i brzine isporuke.

Ako tvrtka treba izvršiti računovodstvo robe, softver tvrtke USU može pružiti ovu funkcionalnost.

Automatiziranje opterećenja pomoću programa pomoći će vam da brzo prikažete statistiku i učinak u izvješćima svakog vozača u bilo kojem razdoblju.

Suvremeni logistički programi zahtijevaju fleksibilnu funkcionalnost i izvješćivanje za cjelovito računovodstvo.

Za potpuni nadzor kvalitete rada potrebno je softverski pratiti špeditere koji će omogućiti nagrađivanje najuspješnijih zaposlenika.

Program prijevoza može uzeti u obzir i teretne i putničke rute.

Svaka logistička tvrtka morat će pratiti svoju flotu vozila pomoću potpuno funkcionalnog sustava za prijevoz i obračun letova.

Teretni program pomoći će optimizirati troškove unutar svake rute i pratiti učinkovitost vozača.

Praćenje kvalitete i brzine isporuke robe omogućuje program za otpremnika.

Program za upravljanje prometom omogućuje praćenje ne samo teretnih, već i putničkih ruta između gradova i zemalja.

Kontrola cestovnog prometa s Univerzalnim računovodstvenim sustavom omogućuje optimizaciju logistike i općeg računovodstva svih ruta.

Programsko računovodstvo u logistici za modernu tvrtku je imperativ, jer čak iu maloj tvrtki omogućuje optimizaciju većine rutinskih procesa.

Moderan transportni računovodstveni program ima sve potrebne funkcionalnosti za logističku tvrtku.

Napredno računovodstvo prijevoza omogućit će vam praćenje mnogih pokretača troškova, omogućujući vam optimizaciju potrošnje i povećanje prihoda.

Pratite prijevoz tereta brzo i povoljno, zahvaljujući modernom sustavu.

Najpovoljniji i najrazumljiviji program za organizaciju prijevoza tvrtke USU omogućit će brzi razvoj poslovanja.

Računovodstvo za autoprijevoznike može se provoditi mnogo učinkovitije korištenjem suvremenog specijaliziranog USU softvera.

Automatizacija transporta nužna je za moderna logistička poduzeća, budući da će korištenje najsuvremenijih softverskih sustava smanjiti troškove i povećati profit.

Poboljšano računovodstvo tereta omogućuje vam praćenje vremena narudžbi i njihovih troškova, što pozitivno utječe na ukupnu dobit tvrtke.

Automatizirani sustavi upravljanja prijevozom omogućit će vašem poslovanju učinkovitije zahvaljujući različitim računovodstvenim metodama i sveobuhvatnom izvješćivanju.

Na logističkim rutama, računovodstvo prijevoza pomoću programa uvelike će olakšati izračun potrošnog materijala i pomoći u kontroli vremena zadataka.

Komunalni kompleks za automatizaciju prijevoza putnika iz Univerzalnog računovodstvenog sustava prepoznaje opremu kao što je web kamera.

Možete izraditi profilne slike bez napuštanja radnog mjesta. Nema potrebe voditi foto studio ili upućivati klijente i zaposlenike u specijalizirani salon.

Uz podršku web kamere i ispis dokumenata, pomoćni program za automatizaciju transfera putnika koji rukuje putnicima i teretom može se koristiti za izgradnju konsolidirane korisničke baze.

S mnogo podružnica u različitim gradovima ili državama, funkcija automatizacije prijevoza putnika programa objedinjavanja informacija u cjelovitu mrežu omogućuje menadžerima da rade sa svom potpunošću informacija.

Svaki logistički menadžer koji radi na aplikaciji za automatizaciju prijevoza putnika moći će brzo i ispravno obavljati svoje neposredne dužnosti.

Prilikom unosa podataka u specijalizirana polja, zaposlenik dobiva pomoć iz aplikacije. Program Universal Accounting System nudi posebnu funkciju: kada operater počne unositi podatke u polja koja treba popuniti, aplikacija prikazuje slične fraze koje možete odabrati i ne ispuniti cijelo polje.

Kompleks automatizacije prijevoza putnika USU jednostavan je za korištenje. Možete brzo i jednostavno dodati novog kupca i kreirati račun za njega, čime se dodaju svi potrebni podaci.

Možete priložiti skenirane slike, fotografije, dokumente i bilo koje druge datoteke na korisnički račun.

Račun nije kreiran samo za kupce. Svaki operater programa automatizacije putničkog tranzita ima osobni račun. Također, izrada vaše akademske evidencije provodi se za izvođače.

Softver za automatizaciju procesa kretanja putnika Univerzalnog računovodstvenog sustava pomoći će menadžerima da prate rutu prijevoza putnika i razumiju kada i gdje će vozilo biti.

Osim praćenja putničkog prometa, možete raditi s kretanjem tereta. Svestranost softvera za automatizaciju omogućuje njegovu primjenu u bilo kojoj organizaciji koja se bavi logistikom.

Prilikom automatizacije prijevoza putnika potrebno je voditi računa o nizu zahtjeva koji se postavljaju pred tvrtke koje se bave prijevozom putnika.

Uslužni program nove generacije za automatizaciju prijevoza putnika iz Univerzalnog računovodstvenog sustava bit će izvrstan pomoćnik u optimizaciji uredskih radnih procesa u logistici. Putnici će biti zadovoljni.

Zahvaljujući automatizaciji procesa obrade putnika, putnici će biti isporučeni na odredište na vrijeme.

Odabirom našeg USU uslužnog programa za automatizaciju prijevoza putnika dobivate savršeno funkcionalan softverski paket koji će vam pomoći da premjestite putnike uz minimalne troškove.

Tvrtka koja kreira napredna softverska rješenja USU poziva Vas da kupite naš softver za automatizaciju ureda u području logistike i dobijete puna dva sata tehničke podrške potpuno besplatno!

 


Vidi također