Računovodstvo prijevoza putnika i robe
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prijevoza putnika i robe

Računovodstvo prijevoza putnika i robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prijelaz na automatizaciju transporta postaje obavezni dio suvremenog načina poslovanja, upravo ova metoda omogućuje značajno olakšavanje aktivnosti operatera, logističara i vozača. U isto vrijeme, bez obzira na vrstu prijevoza, bilo da se radi o teretu ili putnicima, posvuda je potreban uspostavljeni računovodstveni sustav. Samo korištenje suvremenih tehnologija pomoći će gospodarstvenicima da svoje logističke aktivnosti obavljaju učinkovitije, uz minimum truda, vremena i novca na procesima kontrole. Glavna stvar je odabrati optimalan program koji će odmah uspostaviti računovodstvo za prijevoz putnika i robe i neće zahtijevati puno ulaganja za njegovu provedbu. Razvili smo upravo ovu verziju aplikacije koja će moći udovoljiti svim zahtjevima poduzetnika te preuzeti instalaciju, konfiguraciju i održavanje - Universal Accounting System.

Odabirom u korist naše aplikacije dobit ćete višenamjenski alat za upravljanje ljudima, praćenje kretanja putnika, tereta u načinu trenutne lokacije vozila, odabir optimalnog vremena i smjerova, privlačenje novih kupaca. Od trenutka kada instalirate softver, možete zaboraviti na složenosti povezane s upravljanjem resursima tvrtke i interakcijom s klijentima. Struktura USU softverske platforme je čitav niz funkcija koje mogu u potpunosti prilagoditi računovodstvo resursa organizacije. Ovaj pristup će postati platforma za izradu planova koji mogu razviti poslovanje i ažurirati vozni park na vrijeme, te implementirati događaje velikih razmjera. Dobro uspostavljen CRM sustav pomoći će racionalizaciji suradnje s putnicima, jer o izboru prijevoznika ovisi kvaliteta usluge i pristup prijevozu.

Često postoji mišljenje da je računovodstveni sustav prijevoza putnika i robe potreban samo za upravljanje, no mi smo program razvili na način da zadovolji potrebe gospodarstvenika, zaposlenika i potrošača usluga. Svaka od ovih kategorija pronaći će za sebe i primijeniti brojne zgodne funkcije, nezaobilazne u svakodnevnom radu, koje će kasnije utjecati na poboljšanje pokazatelja produktivnosti, a posredno i rasteretiti kupce rutinskih radnji, što će se odraziti na veću lojalnost . Tako će putnici moći procijeniti sposobnost brzog primanja informacija i rezerviranja karata, a vlasnici tereta uvijek će biti svjesni lokacije automobila i tijeka prijevoza. Korisnici sustava počet će puno brže prihvaćati prijave i generirati prateću dokumentaciju kao odgovor na situacije više sile. Uprava će imati kompletan set alata, koji će postati osnova za objedinjavanje svih struktura tvrtke u jedan mehanizam, kada svaki odjel izvršava svoje zadatke točno i pravodobno. Ako su prije ove riječi zvučale kao nedostižna utopija, onda će s našom USU aplikacijom postati poslovna stvarnost.

Postavljanjem softvera stvorit će se takav računovodstveni sustav prijevoza putnika i prijevoza repromaterijala, robe i druge robe, koji će zbog svoje svestranosti moći voditi računovodstvo, skladište. Osim toga, možete konfigurirati algoritme za izračun plaće zaposlenika, praćenje prisutnosti tima i integraciju s web-stranicom organizacije. Osnovni skup funkcija uključuje pripremu različitih izvješća, na temelju svih potrebnih kriterija. Ova izvješća pomoći će menadžmentu da donosi informirane, dobro promišljene i relevantne odluke, jer se informacije na kojima se temelje neprestano analiziraju i provjeravaju prema automatski planiranim pokazateljima. Višenamjenski informacijski kompleks ne samo da će napraviti statistiku, već će ih i spremiti, prikazati dijagrame ili grafikone u vizualnom obliku, što će vam omogućiti da figurativnije vidite trenutnu dinamiku.

Naš razvoj softvera može koristiti svaka tvrtka, zahvaljujući fleksibilnosti konfiguracija i mogućnosti prilagodbe specifičnostima posla, željama naručitelja. Računovodstveni sustav za prijevoz putnika i dostavu raznih vrsta robe bit će koristan za transport, logistiku, špediciju, kurirske organizacije, a moguće je konfigurirati i domaći i međunarodni transport. Korisnici će moći koristiti funkcionalne alate za pripremu planova, raspored radova na voznom parku tvrtke, reguliranje izravnih letova, tehničko stanje prije puštanja na rutu. Aplikacija koju su razvili naši programeri za praćenje kretanja voznog parka uključuje informativne i analitičke funkcije, s automatiziranim elementima upravljanja, ali istovremeno jednostavnu i udobnu u svakodnevnom radu. Zahvaljujući USU, moći ćete kompetentno predvidjeti poslovne procese za naredne mjesece. U svakom slučaju, pripremit ćemo za vas jedinstveni projekt koji će sadržavati samo one funkcije koje će biti korisne za vašu organizaciju. Kao rezultat toga, dobit ćete upravljivo, pouzdano i transparentno poslovanje!

Program može pratiti vagone i njihov teret za svaku rutu.

USU program ima najšire mogućnosti, kao što su glavna knjiga za cijelu tvrtku, računovodstvo za svaku narudžbu pojedinačno i praćenje učinkovitosti pošiljatelja, računovodstvo za konsolidaciju i još mnogo toga.

Automatiziranje opterećenja pomoću programa pomoći će vam da brzo prikažete statistiku i učinak u izvješćima svakog vozača u bilo kojem razdoblju.

USU-ov logistički softver omogućuje vam praćenje kvalitete rada svakog vozača i ukupne dobiti od letova.

Program za dispečere omogućuje vam praćenje vremena provedenog na svakom putovanju i kvalitete svakog vozača u cjelini.

Pratite prijevoz tereta kroz moderan računovodstveni sustav s velikom funkcionalnošću.

Automatiziranje prijevoza pomoću softvera Universal Accounting System optimizirat će potrošnju goriva i profitabilnost svakog putovanja, kao i cjelokupni financijski učinak logističke tvrtke.

Analiza zahvaljujući fleksibilnim izvješćima omogućit će ATP programu široku funkcionalnost i visoku pouzdanost.

Program za logističara omogućit će računovodstvo, upravljanje i analizu svih procesa logističke tvrtke.

Praćenje troškova tvrtke i profitabilnosti svakog leta omogućit će registraciju tvrtke za cestovni prijevoz u USU programu.

Za potpuni nadzor kvalitete rada potrebno je softverski pratiti špeditere koji će omogućiti nagrađivanje najuspješnijih zaposlenika.

Automatizacija transporta nužna je za moderna logistička poduzeća, budući da će korištenje najsuvremenijih softverskih sustava smanjiti troškove i povećati profit.

Moderan transportni računovodstveni program ima sve potrebne funkcionalnosti za logističku tvrtku.

Knjigovodstvo vozila u logistici možete provoditi s modernim softverom USU.

Suvremeni logistički programi zahtijevaju fleksibilnu funkcionalnost i izvješćivanje za cjelovito računovodstvo.

Pratite prijevoz tereta brzo i povoljno, zahvaljujući modernom sustavu.

Program teretnog prijevoza Univerzalnog računovodstvenog sustava omogućit će vam vođenje evidencije ruta i njihove isplativosti, kao i općeg financijskog stanja tvrtke.

Najpovoljniji i najrazumljiviji program za organizaciju prijevoza tvrtke USU omogućit će brzi razvoj poslovanja.

Praćenje kvalitete i brzine isporuke robe omogućuje program za otpremnika.

Program prijevoza tereta olakšat će i opće računovodstvo tvrtke i svakog leta zasebno, što će dovesti do smanjenja troškova i izdataka.

Programi za izračun prijevoza omogućuju vam da unaprijed procijenite troškove rute, kao i njegovu približnu isplativost.

Svaka logistička tvrtka morat će pratiti svoju flotu vozila pomoću potpuno funkcionalnog sustava za prijevoz i obračun letova.

Jednostavno vodite računovodstvo u logističkoj tvrtki zahvaljujući širokim mogućnostima i korisničkom sučelju programa USU.

Logistički softver tvrtke USU sadrži skup svih potrebnih i relevantnih alata za kompletno računovodstvo.

Program za upravljanje prometom omogućuje praćenje ne samo teretnih, već i putničkih ruta između gradova i zemalja.

Automatizacija logistike omogućuje ispravnu raspodjelu troškova i postavljanje proračuna za godinu.

Programsko računovodstvo u logistici za modernu tvrtku je imperativ, jer čak iu maloj tvrtki omogućuje optimizaciju većine rutinskih procesa.

Program prijevoza može uzeti u obzir i teretne i putničke rute.

Program Universal Accounting System za letove omogućuje jednako učinkovito vođenje računa o prometu putnika i tereta.

Računovodstvo za autoprijevoznike može se provoditi mnogo učinkovitije korištenjem suvremenog specijaliziranog USU softvera.

Pratite isporuku robe pomoću naprednog USU programa, koji će vam omogućiti održavanje naprednih izvješća u raznim područjima.

Napredno računovodstvo prijevoza omogućit će vam praćenje mnogih pokretača troškova, omogućujući vam optimizaciju potrošnje i povećanje prihoda.

USU-ov program za prijevoz tereta omogućuje vam automatizaciju izrade aplikacija za prijevoz i kontrolu narudžbi.

Transportni program omogućuje vam praćenje isporuke pošte i ruta između gradova i zemalja.

Program za vagone omogućuje praćenje prijevoza tereta i putničkih letova, uz uzimanje u obzir specifičnosti željeznice, primjerice numeracije vagona.

Program konsolidacije narudžbi pomoći će vam da optimizirate isporuku robe u jednom trenutku.

Poboljšano računovodstvo tereta omogućuje vam praćenje vremena narudžbi i njihovih troškova, što pozitivno utječe na ukupnu dobit tvrtke.

Teretni program pomoći će optimizirati troškove unutar svake rute i pratiti učinkovitost vozača.

Na logističkim rutama, računovodstvo prijevoza pomoću programa uvelike će olakšati izračun potrošnog materijala i pomoći u kontroli vremena zadataka.

Automatizirani sustavi upravljanja prijevozom omogućit će vašem poslovanju učinkovitije zahvaljujući različitim računovodstvenim metodama i sveobuhvatnom izvješćivanju.

Logistički program omogućuje praćenje isporuke robe kako unutar grada tako iu međugradskom prijevozu.

Kontrola cestovnog prometa s Univerzalnim računovodstvenim sustavom omogućuje optimizaciju logistike i općeg računovodstva svih ruta.

Robni program omogućit će vam kontrolu logističkih procesa i brzine isporuke.

Ako tvrtka treba izvršiti računovodstvo robe, softver tvrtke USU može pružiti ovu funkcionalnost.

Pratite teretni promet putem suvremenog softvera koji će vam omogućiti brzo praćenje brzine izvršenja svake isporuke i isplativosti određenih ruta i pravaca.

Uz pomoć softvera za računovodstvo prijevoza putnika i robe, korisnik će u nekoliko sekundi, uz samo nekoliko klikova, moći registrirati novog klijenta i pripremiti dokumentaciju.

U sustavu će se kreirati račun za svakog zaposlenika čiji će ulazak biti moguć tek nakon unosa osobnih logina i lozinki.

Menadžment će imati pristup svim računima zaposlenika, što znači da će sve aktivnosti tvrtke biti transparentne, lako će se identificirati zaostali pokazatelji koje treba prilagoditi.

Implementacija, konfiguracija i podrška USU aplikacije bit će odgovornost naših stručnjaka, svaki njen proces provodi se na daljinu, putem internetske veze.

Statistika se odnosi na sve referentne baze podataka uključujući kupce, vozila, zaposlenike itd.

Zasebna baza podataka za vozače uključuje ne samo registraciju kontakt podataka, već i skeniranje svih dokumenata, fotografija, dok softver može pratiti trenutak zamjene prava ili osiguranja.

Dobro osmišljeno sučelje koje je lako naučiti pomoći će vam da učinkovito regulirate pitanja prijevoza.

Zaposlenici će u aplikaciju USU moći unositi podatke o kupcima, uslugama, bez ograničenja količine.

Pronalaženje informacija nije teško zahvaljujući dobro osmišljenom obrascu za kontekstualno pretraživanje.

Eventualni problemi u prijevozu će se promptno rješavati, a ruta se može modificirati ili mijenjati tijekom kretanja ovisno o trenutnoj situaciji.

Prednost našeg sustava računovodstva prijevoza putnika i tereta je mogućnost reguliranja tehničkog stanja voznog parka u bilanci projekta.

Mehanizam postavljen za izračun troškova premještanja ljudi ili robe, vrijednosti materijala, omogućit će programu da automatski izračuna i identificira kasniju zaradu.

Softver omogućuje konsolidaciju robe primljene iz različitih narudžbi, ali sa zajedničkim smjerom isporuke, što štedi vrijeme i iskorištava prostor na kolicima.

Funkcija revizije osoblja bit će korisna Upravi za kompetentno upravljanje rasporedom rada, produktivnost svakog korisnika USU.

Automatizacija tijeka dokumenata ne samo da će pomoći eliminirati mogućnost netočnosti, već će i osloboditi zaposlenike rutinskih zadataka.

Softverska konfiguracija regulira sve troškove, uključujući potrošnju goriva, čime se povećava isplativost pruženih usluga.

Stalno vođenje računa o kvaliteti provedenih logističkih procesa pomoći će poboljšanju razine lojalnosti ugovornih strana i povećanju razine konkurentskih prednosti!

 


Vidi također