Program za računovodstvo automobila na parkiralištu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo automobila na parkiralištu

Program za računovodstvo automobila na parkiralištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za obračun automobila na parkiralištu pridonosi pravilnom i pravovremenom obavljanju obračuna vozila na parkiralištu. Evidentiranje automobila na parkiralištu i njegova provedba bitna je za jamstvo sigurnosti vozila kupca. Parking jamči smještaj vozila na parkirna mjesta, svaki korisnik ima određeno vozilo i vrši se njegova registracija, a potrebno je izvršiti registraciju ulaza i izlaza radi naknadnog obračuna troškova plaćanja prema tarifi i kontrole nad osiguranjem sa parkinga. mnogo. Korištenje automatiziranog računovodstvenog programa pomoći će pravodobnoj i kvalitetnoj organizaciji računovodstvenih aktivnosti uz visoku razinu učinkovitosti tijekom poslovanja. Osim toga, korištenje automatiziranog programa pridonosi rastu drugih pokazatelja i regulaciji mnogih drugih procesa različite prirode, na primjer, upravljanja i kontrole. Upravljanje parkingom i kontrola vozila jednako su važni kao i računovodstvo, stoga je korištenje programa za automatizaciju nužno u složenom rješavanju radnih zadataka. Programi automatizacije su različiti, razlike mogu biti iu obliku automatizacije iu smjeru primjene. Dakle, pri odabiru softverskog proizvoda potrebno je pažljivo proučiti određeni program prije njegove implementacije. U suprotnom, ako funkcionalnost programa ne odgovara, na primjer, rad informativnog programa bit će neučinkovit i neće donijeti očekivane rezultate. Pravilno odabran program doprinijet će rastu nekoliko parametara uspješnosti, uključujući važne ekonomske pokazatelje za stabilnu poziciju na tržištu i posljedični razvoj tvrtke.

Univerzalni računovodstveni sustav (USS) je inovativni softver koji ima širok raspon različitih funkcija koje optimiziraju sve aktivnosti tvrtke. USU se može koristiti u bilo kojoj organizaciji, uključujući parkiralište. Uz fleksibilnost funkcionalnosti, USU pruža mogućnost promjene programskih postavki, čime jamči rad softverskog proizvoda prema potrebama i preferencijama kupca, uzimajući u obzir specifičnosti tvrtke. Tako se u razvoju aplikacije identificiraju čimbenici koji utječu na formiranje funkcionalnosti softvera. Implementacija i montaža USS-a obavlja se brzo, bez potrebe za prekidom radnih zadataka ili dodatnih ulaganja.

Uz pomoć automatizirane aplikacije možete provoditi različite procese, na primjer, računovodstvo, kontrolu automobila, upravljanje parkingom, formiranje tijeka dokumenata, stvaranje i održavanje baze podataka s podacima, rezervaciju, kapacitet planiranja, izvođenje računalnih operacija, izvještavanje i još mnogo toga.

Univerzalni računovodstveni sustav - pouzdanost i učinkovitost Vašeg poslovanja!

Automatizirani program može se koristiti u bilo kojoj tvrtki, bez pozivanja na bilo kakve kriterije u razlikama.

Korištenje softvera i obuka omogućit će vam da se brzo i jednostavno prilagodite i počnete raditi s programom.

Sustav je opremljen svim potrebnim funkcionalnostima za učinkovito obavljanje aktivnosti na parkiralištu.

Upravljanje parkingom, kontrola i računovodstvo automobila, praćenje teritorija, nadzor parkirnih mjesta radi provjere dostupnosti.

Automatizacija računovodstva, vođenje knjigovodstvenih poslova za automobile, izrada izvještaja, obračun i kontrola plaćanja i sl.

Provođenje izračuna automatski doprinosi dobivanju točnih rezultata.

Kontrola dolazaka i odlazaka svakog vozila, obračun kupaca i vozila, praćenje točnosti plaćanja i parkiranja radova.

Rezervacijska opcija omogućuje brzo rješavanje poslova formiranja rezervacije, pripremu dokumentacije za plaćanje unaprijed ili plaćanje, osigurava praćenje razdoblja rezervacije po isteku ili produžetku.

Formiranje baze podataka s neograničenom količinom informacija.

Automatizirano računovodstvo također vam omogućuje plaćanje unaprijed, plaćanja, dugovanja itd.

U programu je moguće regulirati pravo pristupa pojedinom zaposleniku. Dakle, zaposlenik neće moći vidjeti određene podatke.

Bilo koje izvješće može se napraviti bez poteškoća s USU. Lako je i jednostavno izvršiti sve operacije i generirati izvješća bilo koje složenosti.

Ako je potrebno, možete dati izjavu kupcu i riješiti sve probleme u interakciji s klijentima.

Planiranje na USS-u je praktičan i brz način za izradu plana i praćenje pravovremenosti planiranih zadataka.

Analiza i revizija bez vanjske pomoći, zajedno s USU, čiji će rezultati pomoći u kvalitetnom upravljanju i razvoju poduzeća.

Automatizacija procesa upravljanja dokumentima bit će polazište u modernizaciji dokumentarnog prometa u kojem će se moći pravovremeno i osobno kupovati te odlaziti u servisni prostor.

Za prvi kontakt s USU-om dovoljno je preuzeti probnu verziju sustava s web stranice tvrtke.

Tim USU-a osigurava potrebne procese rada, uključujući informacijsku i tehničku podršku.