Računovodstveni program za parkiranje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni program za parkiranje

Računovodstveni program za parkiranje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za računovodstvo parkinga bit će izvrsna upravljačka poluga za svakog upravitelja jer nudi mnoge alate koji aktivnosti mogu učiniti produktivnijima i profitabilnijima. Takav program općenito se smatra modernom alternativom ručnom obliku računovodstva, koji u usporedbi s njim ima mnogo više prednosti. Računovodstveni program parkiranja je poseban softver koji implementira automatizaciju u poduzeću. Automatizacija pridonosi tehničkoj opremljenosti radnih mjesta, što omogućava potpuni prijenos računovodstvenog sustava u elektronički format, a to otvara brojne mogućnosti upravljanja te ga čini preglednijim i transparentnijim. Za početak, korištenjem automatiziranog računovodstvenog programa možete značajno pojednostaviti aktivnosti svojih podređenih, od kojih će većinu računalnih i organizacijskih funkcija od sada obavljati umjetna inteligencija. To osigurava točnost, bez grešaka i osigurava da obrada podataka nije prekinuta. Osim toga, sada obujam i brzina obrade informacija neće ni na koji način ovisiti o prometu tvrtke i opterećenosti tima. Prednost elektroničke kontrole je što su podaci uvijek dostupni 24/7, sigurni su i zaštićeni od gubitka i oštećenja, za razliku od papirnatih knjigovodstvenih izvora poput dnevnika i knjiga, koji se koriste za ručno arhiviranje. Za kadrovsko i financijsko upravljanje također je važno da se svaka transakcija reflektira u elektroničkoj bazi podataka, kako zaposlenici nemaju priliku postupati u lošoj vjeri i zaobilaziti gotovinske procedure, što jamči uštedu u proračunu. Zasebno je vrijedno napomenuti kako su aktivnosti upravitelja koji koristi računovodstveni program parkiranja optimizirane u svom radu. Voditelj će moći centralno kontrolirati sve izvještajne jedinice, radeći s jednog mjesta i ne moraju stalno posjećivati te stranice. Ovo je posebno korisno za vlasnike umrežene tvrtke s više podružnica, čak iu različitim gradovima i državama. Osim toga, interni radni postupci poput obračuna i obračuna plaća, generiranja dokumentacije, izvješćivanja, analize poslovnih procesa i još mnogo toga postaju znatno jednostavniji. Zato korištenje automatiziranih aplikacija sve više postaje izbor vlasnika tvrtki. Srećom, smjer automatizacije u posljednjih 8-10 godina postao je toliko popularan i tražen da proizvođači takvog softvera aktivno razvijaju tržište i nude mnogo različitih funkcionalnih varijacija.

Odličan primjer programa za obračun automobila na parkiralištu je Universal Accounting System popularnog proizvođača USU. Ovaj softver implementiran je više od 8 godina i trenutno je jedan od najprodavanijih, kao i demokratski analog popularnih aplikacija kao što su 1C i Moje skladište. USU je odabran zbog relativno niske cijene po instalaciji, povoljnih uvjeta suradnje, široke funkcionalnosti, jednostavnosti i svestranosti. Potonji leži u činjenici da programeri nude novim korisnicima više od 20 vrsta konfiguracija koje mogu izabrati, koje predstavljaju različite skupine funkcija, posebno dizajniranih za upravljanje bilo kojim područjima aktivnosti. Rad s Univerzalnim sustavom neće vam zadavati nikakve probleme od samog početka, jer se čak i njegova instalacija i konfiguracija obavljaju na daljinu, za što je dovoljno pripremiti obično računalo i spojiti ga na Internet. Sjajna vijest za one koji se tek upoznaju s automatiziranom kontrolom je da korištenje programa ne zahtijeva nikakve vještine ili iskustvo; Moći ćete ga svladati sami, uz pomoć tooltipsa ugrađenih u sučelje, kao i mogućnost besplatnog gledanja videa treninga na službenoj stranici USU. Softver je lako prilagoditi, budući da se većina njegovih parametara sučelja može prilagoditi za svakog korisnika pojedinačno. Jednostavan je i pristupačan: na primjer, glavni izbornik sastoji se od samo tri bloka, koji imaju različite svrhe za obavljanje internih aktivnosti. U odjeljku Moduli možete registrirati automobile i oklope, osim formiranja jedinstvene baze kupaca. Blok Reference obično se popunjava prije početka rada i sadrži podatke koji čine osnovnu konfiguraciju same izrade: tablice cijena ili tarife, modeli dokumenata i obrasci raznih vrsta, informacije o svakom parkiralištu dostupnom za automobile (br. mjesta, lokacije itd.), ljestvici stopa do plaća po komadu itd. A odjeljak Moduli vrlo je koristan za analizu vlastitih aktivnosti, sastavljanje statistika i izvješća raznih vrsta i druge zadatke. Sučelje ima mogućnost korištenja višekorisničkog načina rada, u kojem u programu može raditi bilo koji broj zaposlenika u isto vrijeme, a iz njega možete slati poruke i datoteke raznih vrsta, što vam omogućuje sinkronizaciju softvera s komunikacijskim značajkama kao što su SMS usluga, e-pošta i WhatsApp i Viber mobilni chatovi. Za veću udobnost i podjelu radnog prostora, za svakog korisnika kreira se osobni račun u programu za računovodstvo parkirališta, koji ima osobni račun i prijavu. Ovaj pristup suradnji omogućuje zaposlenicima da vide samo svoju radnu površinu, a upravitelju da kontrolira njihov pristup kategoriji osjetljivih informacija i prati aktivnosti tijekom radnog dana.

Za praćenje automobila u Modulima kreira se poseban elektronički registar registracija, gdje se za svaki unos vozila otvara novi račun. Registrira sve glavne podatke o vozilu i vlasniku, kao i činjenicu da je izvršena predujma i da postoji dug. Na ekranu sučelja evidencija dolazaka i rezervacija raspoređena je shematski, u obliku analognog kalendara. Za praktičnost i brzu orijentaciju, zapisi se mogu podijeliti u skupine prema boji. Na primjer, istaknuti rezervacije ružičastom bojom, dužnike i problematične kupce crvenom bojom, plaćanje unaprijed narančastom itd. Zapisi se mogu ne samo stvarati, već i brisati i ispravljati u bilo kojem trenutku. Mogu se sortirati prema bilo kojem kriteriju. Za svakog klijenta možete napraviti potpunu i detaljnu izjavu koja će odražavati cjelokupnu povijest suradnje.

Kao što možete vidjeti, softver za parkiranje samostalno obavlja nevjerojatan posao, pa toplo preporučujemo da ga isprobate sami. Da biste to učinili, ne morate kupiti aplikaciju, jer USU nudi početak testiranja demo verzije, koja se izdaje za korištenje tri tjedna potpuno besplatno. Ima osnovnu konfiguraciju, koja se očito razlikuje od pune verzije, ali je dovoljna da cijenimo njegovu funkcionalnost. Promotivnu verziju možete preuzeti putem besplatne poveznice na službenoj stranici USU.

Parkiranje automobila i računovodstvo mogu se obaviti na daljinu ako iznenada morate napustiti ured. Da biste to učinili, morate koristiti bilo koji mobilni uređaj spojen na internet.

Bez obzira na to koliko parkirališta pripada vašoj tvrtki i koliko je upisano u Imenike, zaposlenici će u programu vidjeti samo ono parkiralište na kojem rade.

Radi lakšeg ocjenjivanja zaustavljenih automobila i ulazaka na parkiralište potrebno je u unosu odgovarajućeg računa priložiti fotografiju snimljenu web kamerom.

Možete upravljati strojevima iz programa na bilo kojem jeziku koji je pogodan za zaposlenike, budući da je poseban jezični paket ugrađen u sučelje.

Automobil čiji se vlasnik već pokazao kao problematičan može se upisati na poseban popis te mu se naknadnim pojavljivanjem, na temelju dosadašnjih podataka, uskratiti prijava.

Prikladno je i učinkovito pratiti automobile ne samo u automatiziranom programu, već i iz mobilne aplikacije koju su razvili USU programeri na temelju konfiguracije Universal System.

Softver za računovodstvo parkinga omogućuje vam automatsko spremanje financijskih i poreznih izvješća, koja će se, osim toga, sastaviti prema rasporedu koji ste postavili i poslati poštom.

Sučelje softvera za parkiranje ima više od 50 predložaka dizajna koje možete mijenjati prema svojim potrebama ili raspoloženju.

Više parkirališta spojenih u jednu bazu podataka omogućit će vam daljinsku i centralnu kontrolu.

Korištenje instalacije softvera za parkiranje automobila uštedjet će vam mnogo vremena na plaćama.

Aplikacija može sama izračunati trošak najma parkirnog mjesta za pojedini automobil na temelju spremljenih tablica tarifa.

Softver se može sinkronizirati s bilo kojom modernom opremom, tako da također možete koristiti video kamere, web kameru i skener crtičnog koda za praćenje automobila.

Značajke u odjeljku Izvješća omogućit će vam brzo pokretanje smjene između zaposlenika, generiranje i ispis izvješća o svim transakcijama izvršenim u zadnjoj smjeni.

Program za računovodstvo vozila omogućit će vam da u potpunosti promijenite rutinu s papira na njega, jer se registracija dokumenata vrši automatski prema unaprijed pripremljenim predlošcima.

U našem jedinstvenom programu možete poslužiti različite vlasnike automobila prema različitim cjenicima, oslanjajući se na osobne popuste i nijanse suradnje.