Program parkiranja automobila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program parkiranja automobila

Program parkiranja automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za parkiranje je automatizirana aplikacija koja pojednostavljuje poslovanje tvrtke. Mogu li preuzeti softver za parkiranje? Da, možete preuzeti program putem interneta, jer tržište informacijske tehnologije nudi širok raspon aplikacija, uključujući besplatne, koje je moguće preuzeti. Takvi se programi ne mogu nazvati učinkovitima, međutim, mnoge tvrtke, kada odlučuju o implementaciji i korištenju softvera, preferiraju besplatne verzije programa koji se mogu preuzeti. Prednost takvih programa je nedostatak troškova, ali postoji mnogo više nedostataka: nedostatak usluge, obuke, fleksibilnosti postavki itd. Postoji mnogo cjelovitih softverskih proizvoda koji mogu zadovoljiti sve potrebe organizacije, ali zapamtite da program mora biti dizajniran za rad na parkiralištu. Na primjer, program 1C parking nema izravnu primjenu, 1C se može koristiti na parkiralištu za računovodstvo i opće upravljanje. 1C programi imaju mnogo različitih vrsta usmjerenih na određena područja djelovanja, tako da je moguće odabrati potreban 1C program. Kao i svaki program, 1C ima niz nedostataka u obliku visoke cijene, nedostatka naknadne obuke, velike konkurencije između 1C tvrtki koje prodaju softverske proizvode pod franšizom itd. Kao i svaki drugi punopravni sustav, 1C se ne može besplatno preuzeti na Internetu, programeri također ne pružaju mogućnost preuzimanja i testiranja probne verzije 1C softverskog proizvoda.

Univerzalni računovodstveni sustav (USS) je automatizirani sustav koji ima potrebne opcije, čime se osigurava optimizacija rada tvrtke. USS se može koristiti u bilo kojoj organizaciji, uključujući parkirališta, sve dok softver nema ograničenja ili zahtjeve za korištenje. Aplikacija se razvija na temelju čimbenika koje odredi klijent, a to su potrebe, preferencije i činjenica da u aktivnosti postoje specifični procesi. Na temelju ovih čimbenika formira se izborni skup programa koji osigurava visoku učinkovitost softverske aplikacije. Implementacija USS-a ne oduzima puno vremena i ne utječe na trenutni tijek radova. Programeri aplikacija pružaju mogućnost testiranja programa, za to je potrebno preuzeti demo verziju USS-a s web stranice tvrtke.

Automatizirana aplikacija omogućuje obavljanje niza zadataka koji su različiti po vrsti i složenosti: računovodstvo, upravljanje parkingom, kontrola rada osoblja, kontrola transporta koji se nalazi na parkiralištu, organizacija protoka dokumenata, formiranje baze podataka, rezervacija , planiranje, analitička i revizijska procjena, pravovremeno praćenje dolaska i odlaska, automatski izračuni itd.

Univerzalni računovodstveni sustav - stabilnost poslovanja, pouzdanost i učinkovitost razvoja i nedvojbeni uspjeh Vašeg poslovanja!

Program može koristiti bilo koja vrsta organizacije, sve dok softver nema stroge zahtjeve i ograničenja korištenja.

USU nema analoga, unatoč svojoj svestranosti, sustav je jednostavan i lagan za korištenje, ne uzrokuje probleme ili poteškoće u radu čak ni zaposlenicima koji nemaju tehničke vještine.

Sustav je fleksibilan, što omogućava korištenje aplikacije u tvrtki s odgovarajućom funkcionalnošću.

Računovodstvo, računovodstveno poslovanje, kontrola predujma, plaćanja, dugovanja, preplate i sl., izvještavanje, praćenje kretanja sredstava i dr.

Upravljanje parkiralištima provodi se uz strogu kontrolu izvršenja svakog radnog zadatka, uključujući praćenje rada djelatnika.

Sve operacije poravnanja provode se automatski, što vam omogućuje primanje točnih i točnih podataka.

Kontrola i bilježenje svih radnji koje se izvode u programu omogućuje vam analizu rada svakog zaposlenika, kao i vođenje evidencije o pogreškama.

Uz pomoć USU-a moguće je pratiti teritorij parkirališta, rezervirati, pratiti dostupnost slobodnih parkirnih mjesta.

Rezervacija: prijava i održavanje rezervacije uz praćenje trajanja rezervacije i točnosti plaćanja unaprijed.

Stvaranje baze podataka je zbog dostupnosti CRM opcije, koja omogućuje sustavno pohranjivanje i obradu neograničene količine informacija.

Svaki zaposlenik može imati ograničenja pristupa funkcijama prema nahođenju uprave.

Sada je jednostavno i lako pripremati izvješća bilo koje vrste i složenosti zajedno s USU! Proces se odvija automatizirano, što jamči ispravnost i točnost zadataka.

Planer u aplikaciji jamstvo je pravodobnog ispunjavanja zadataka, kao i pouzdan način razvoja i pravilnog provođenja aktivnosti u skladu s izrađenim i usvojenim planom.

Tijek dokumenata u sustavu je automatiziran, što omogućava pravovremeno i učinkovito dokumentiranje, izvršenje i obradu dokumenata. Dokumenti se mogu preuzeti ili ispisati.

Na web stranici tvrtke možete preuzeti probnu verziju softverskog proizvoda i testirati mogućnosti sustava.

Kvalificirano osoblje USU pruža širok spektar servisa i usluga održavanja: kvalitetno, pravovremeno i učinkovito.