Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za laboratorijske pretrage

Program za laboratorijske pretrage • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za laboratorijske pretrage
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program laboratorijskog testiranja tima za razvoj softvera USU dizajniran je za instalaciju u laboratoriju bilo koje vrste specijalizacije - za laboratorijska ispitivanja, ispitivanje proizvedenih proizvoda, određivanje vodeno-alkalne ravnoteže parnih kotlova itd. Svestranost našeg programa omogućuje vam da ga koristite u bilo kojem laboratorijskom ispitivanju - specijalizacija laboratorija uzima se u obzir prilikom konfiguracije nakon instalacije na radnom računalu, u istom postupku uzimaju se u obzir i druge karakteristike laboratorija, uključujući vaše sredstva, resursi, ljudi, raspored rada itd. Nakon takve konfiguracije, program laboratorijskih ispitivanja prelazi iz univerzalnog u individualni, koji će uspješno opisivati laboratorijske pretrage samo u okviru vašeg laboratorija

Razmotrimo rad programa sa studijom slučaja laboratorija kako bismo saznali koje značajke i usluge nudi i na što možete računati. Program za laboratorijske preglede je aplikacija namijenjena automatizaciji poslovnih procesa, računovodstvenih postupaka i kalkulacija u laboratoriju, koja radi s pacijentima za izvođenje kliničkih i dijagnostičkih studija u laboratorijskom okruženju, tako da od njih mogu uzeti biomaterijale za obavljanje laboratorijskih analiza. Pacijenti koji žele rezultate laboratorijskih pretraga.

Studija može biti mnogo, stoga se u programu prvo formira elektronički dnevni red za registraciju klijenata i planiranje rada laboratorijskih stručnjaka. Osim toga, planiranje je odgovornost programa, što je najbolja opcija, uzimajući u obzir postojeće osoblje, radno vrijeme specijalista i raspoloživu laboratorijsku opremu. Program laboratorijskog testiranja ima automatizirana lokalna sredstva za administratora i blagajnika, a obje se uloge po želji mogu kombinirati. U trenutku zakazivanja, program laboratorijskih ispitivanja će zahtijevati registraciju budućeg posjetitelja, ako se ne nalazi u jedinstvenoj bazi klijenata, gdje se klijenti vode zajedno s dobavljačima i izvođačima - svi sudionici su podijeljeni u kategorije, stoga ne međusobno ometaju, zapravo, baza je u obliku CRM-a, stoga je učinkovit alat u radu sa svakom kategorijom, uglavnom u privlačenju novih kupaca. Osim toga, njegov format omogućuje prilaganje bilo kojeg dokumenta vašim osobnim datotekama, uključujući rendgenske snimke, rezultate ultrazvuka itd.

Čim se korisnik doda u CRM, laboratorijski medicinski softver. Testovi će pri izradi uputnice za analizu automatski dodati podatke o pacijentu iz CRM-a, dodijeliti barkod za identifikaciju klijenta u laboratorijskim medicinskim uslugama. Neovisno testira i izračunava vaše troškove, uzimajući u obzir vaše uvjete usluge, jer oni također mogu biti različiti za svakog kupca, jer ovaj program podržava različite oblike poticaja, uključujući fiksne popuste, sustav bonusa i tablice osobnih cijena. Program laboratorijskih ispitivanja na kraju svakog mjeseca izrađuje rang-listu aktivnosti kupaca i na temelju rezultata predlaže tko se može uključiti u program vjernosti.

Za pripremu uputnice program nudi prozor - to je poseban obrazac koji se popunjava i koji će omogućiti automatsko generiranje traženih dokumenata - potvrde klijenta, uputnice u sobu za liječenje, računovodstveni izvještaj itd.

Nakon što program laboratorijskih ispitivanja primi uplatu od naručitelja, odmah će automatski otpisati materijale i reagense koji će sudjelovati u navedenim laboratorijskim ispitivanjima – točno u količini koja je predviđena metodologijom njegove provedbe. Prilikom posjete laboratoriju pacijent predaje uputnicu, prema bar kodu koji je tamo naznačen, spremnici su označeni, gdje će se njegov biomaterijal staviti na analizu. Po završetku svih postupaka i spremnosti rezultata, program laboratorijskih ispitivanja će poslati automatsku obavijest korisniku.

Ako uzmete u obzir ovdje navedene operacije koje izvodi program, tada treba dodati o integraciji sustava s elektroničkom opremom, koja omogućuje korištenje crtičnog koda i registraciju plaćanja - ovo je skener barkoda, pisači za ispis raznih testnih dokumenata , porezna blagajna, terminal za bezgotovinsko plaćanje, elektronska vaga i još mnogo toga. Ako govorimo o unosu podataka, tada treba napomenuti da svaka baza podataka ima svoj prozor, na primjer, za registraciju u CRM-u postoji prozor kupca, u nomenklaturi postoji prozor proizvoda, a prozor narudžbe trenira smjer . Rad u programu laboratorijskih ispitivanja strukturiran je po procesima, distribucija podataka i troškova prema relevantnim bazama podataka i izvornim mjestima je automatska - osoblje nema pristup općim laboratorijskim dnevnicima, program sam u njih stavlja informacije, odabirući podatke iz osobne elektroničke obrasce na kojima zaposlenici rade kako bi zabilježili svoje aktivnosti i gdje dodaju svoja radna očitanja dok rade.

Program dijeli korisnička prava kako bi zaštitio povjerljivost vlasničkih informacija i svima pružio točno onoliko koliko je potrebno za funkcioniranje.

Za odvajanje prava koriste se osobne prijave i lozinke koje ih štite, a koje su namijenjene formiranju zasebnog informacijskog prostora za korisnika. U ovom zasebnom informacijskom prostoru korisniku su na raspolaganju pojedinačni elektronički obrasci za vođenje evidencije o svojim aktivnostima i unos operativnih očitanja na njima. Pristup ovim radnim knjigama imaju samo vlasnik i njegova uprava, koji moraju redovito provjeravati sadržaj kako bi provjerili stvarno stanje procesa. Kako unosite podatke u zapisnike, oni se automatski označavaju prijavama, tako da uvijek možete znati tko je točno bio povezan s određenim laboratorijskim studijama.

Ovaj program nudi funkciju revizije kao pomoć pri upravljanju, izvješćuje o svim promjenama koje su se dogodile u korisničkim zapisima od zadnje inspekcije. Naš program nudi niz funkcija koje ubrzavaju rutinu svakodnevnog rada, oslobađaju osoblje i obavljaju ga sami prema zadatku, rasporedu. Formiranje cjelokupnog trenutnog tijeka rada odgovornost je programa - on priprema sve dokumente točno u određeno vrijeme za svaki od njih, prema rasporedu. Svi dokumenti imaju obvezne podatke i službeni format, u skladu su s pravilima popunjavanja i drugim zahtjevima koje im nameću nadzorna tijela.

Poštivanje rokova zadatak je druge funkcije - planera zadataka koji je zadužen za pokretanje automatski izvršenih zadataka prema rasporedu. Među tim radovima, ne samo formiranje svih vrsta izvješća, uključujući računovodstvo, ali i redovito sigurnosno kopiranje servisnih informacija kako bi se osigurala sigurnost. Program također nudi funkciju uvoza za automatski prijenos podataka vanjskih elektroničkih dokumenata u sustav uz njihovu trenutnu distribuciju na stranice.

Postoji funkcija obrnutog izvoza za izlaz internih dokumenata s pretvorbom u bilo koji vanjski format i očuvanjem izvornog izgleda i izvornog formata svih digitalnih vrijednosti. Iz baze podataka može se formirati bilo koja stavka korištenjem asortimana industrijskih zaliha i druge robe, baze primarnih knjigovodstvenih dokumenata za fakture, baze naloga za analizu. Na kraju svake financijske godine organizacija dobiva skup internih izvješća s analizom aktivnosti za sva radna mjesta, procjenom osoblja i kupaca, s dinamikom novčanih tokova.