Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za laboratorij

Program za laboratorij • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za laboratorij
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Laboratorijskim programom uređuje se i unaprjeđuje rad koji se provodi u laboratorijskom centru. Informacijski program ima nekoliko vrsta i karakteristika i može se primijeniti na specifične procese. Na primjer, program za računovodstvo laboratorijskih reagensa pomaže pojednostaviti laboratorijsko bilježenje, kontrolu i ciljanu upotrebu reagensa u procesu istraživanja. Zapravo, vođenje evidencije o reagensima je važno, u provedbi procesa interakcije s reagensima moraju se poštivati određene sigurnosne mjere, a kvaliteta, rok valjanosti i uvjeti skladištenja reagensa prate se tijekom računovodstva. Reagensi se evidentiraju u posebnom laboratorijskom dnevniku, koji odražava sve potrebne podatke o svakom reagensu: količinu, dobavljača, rok valjanosti, prikladnost, usklađenost sa standardima kvalitete, svrhu uporabe, mjesto skladištenja, potrošnju, ostatke itd.

Popunjavanje dnevnika za bilježenje istraživačkog materijala je obavezno i dodatno opterećuje tijek rada laboratorijskog centra. Za optimizaciju ovih radnih procesa koriste se automatizirani informacijski programi za laboratorije koji svojom funkcionalnošću mogu pružiti rješenje svih potrebnih zadataka, utječući na rast učinkovitosti poslovanja. Organizacija računovodstva i upravljanja dokumentima poduzeća u praksi je delikatna stvar, kao i proces kontrole, odnosno nedostatak istog. Korištenje automatiziranih programa omogućit će vam reguliranje i poboljšanje odvijanja svih radnih procesa, što će vam omogućiti brzo obavljanje računovodstvenih i laboratorijskih zadataka upravljanja, skladištenja reagensa, protoka dokumenata itd.

USU Software je laboratorijski informacijski program, zahvaljujući kojem možete jednostavno i brzo optimizirati sve laboratorijske radne aktivnosti. Ovaj program se može koristiti u bilo kojem laboratorijskom centru, bez obzira na vrstu istraživačkog rada, pa čak iu medicinskim ustanovama, s obzirom na to da USU Software nije specijaliziran za primjenu i ima jedinstveno posebno svojstvo u funkcionalnosti - fleksibilnost. Nevjerojatna fleksibilnost funkcionalnosti USU omogućuje prilagodbu opcijskih postavki prema potrebama kupca, čime dobivate gotovo individualan program koji će osigurati da se svi potrebni zadaci provedu s učinkovitošću koju očekujete. Implementacija programskog proizvoda je brza i nema potrebe za obustavom laboratorijskih aktivnosti niti dodatnim troškovima.

Izborni parametri USU softvera omogućuju vam izvođenje radnji različitih vrsta i složenosti, na primjer, obavljanje financijskih aktivnosti, upravljanje laboratorijem, praćenje istraživanja i drugih radnih zadataka, optimiziranje tijeka rada, vođenje statistike o svakom reagensu ako je potrebno, održavanje skladište, optimizacija logistike, izrada baza podataka i još mnogo toga.

USU Software je učinkovit program koji radi brzo, pouzdano i učinkovito za vas!

Unatoč svojoj svestranosti i jedinstvenosti, USU Software je jednostavan i user-friendly program, lako razumljiv i dostupan, koji neće stvarati poteškoće zaposlenicima, čak ni onima koji nemaju tehničkih vještina i znanja.

Program se također može koristiti u medicinskim ustanovama koje imaju vlastite laboratorije zbog jedinstvene fleksibilnosti funkcionalnosti. Optimizacija financijskog računovodstva, pravovremeno i ispravno računovodstveno poslovanje, kontrola troškova, obračuni, praćenje plaćanja, izvještavanje i dr. Vođenje laboratorija prati korištenje različitih vrsta i metoda kontrole svakog procesa rada. CRM program sustava omogućit će vam stvaranje jedinstvene baze podataka u kojoj možete obavljati operacije za pohranu, obradu i prijenos informacija bilo koje vrijednosti, što ne utječe na brzinu rada s programom.

Optimizacija protoka dokumenata izvrsna je prilika da se riješite papirologije uz obradu i papirologiju. Tijek dokumenata u softveru USU je automatiziran, dokumenti se mogu preuzeti u bilo kojem prikladnom elektroničkom formatu. Skladištenje, skladišno poslovanje za obračun i kontrolu skladištenja i sigurnosti raznih reagensa, osiguravanje potrebnih uvjeta skladištenja, inventara, bar kodova itd.

Na temelju podataka laboratorijskog dnevnika za reagense, inventar se može brzo izvršiti, rezultati skeniranja i izvješća automatski se generiraju. Korištenjem bar kodova olakšat će se knjigovodstveni proces i pojačati kontrola nad prisutnošću, kretanjem i upotrebom različitih tvari u laboratoriju.

Svaki laboratorij treba stalni razvoj, za što USU softver nudi mogućnosti planiranja, predviđanja i proračuna. Višestrukim laboratorijima i drugim objektima tvrtke može se upravljati centralno, kombinirajući sve objekte u jednom programu. Po potrebi ili promjeni tijeka rada, funkcionalne postavke u USU softveru mogu se promijeniti ili nadopuniti. Slanje e-pošte u automatiziranom formatu omogućit će vam brzo informiranje kupaca o raznim događajima, novostima, spremnosti rezultata pretraživanja itd. Funkcija daljinskog upravljanja dostupna je u softveru USU koji omogućuje daljinsko upravljanje povezivanjem putem interneta s bilo kojeg mjesta u svijetu. Tim stručnjaka tvrtke USU Software nudi cijeli niz usluga održavanja, od razvoja do obuke.