Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rezultate laboratorijskih pretraga

Program za rezultate laboratorijskih pretraga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za rezultate laboratorijskih pretraga
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Evidentiranje rezultata ispitivanja u laboratoriju provodi se kreiranjem unosa u odgovarajući registar i pomaže u procjeni učinkovitosti tijeka rada. Imajući pristup podacima o laboratorijskim testovima o broju i vrstama testova koji su provedeni, možete jednostavno izvršiti statističke analize i predviđanja. Upisu podliježu ne samo pacijenti već i kontrolni uzorci. U slučaju hitne situacije, kao što su netočni rezultati testa ili kvar opreme, uvijek se možete pozvati na prethodno snimljene i sigurnosno kopirane podatke i na temelju tih podataka sastaviti korektivni akcijski plan. Nedostaci papirnate dokumentacije i evidentiranja su očiti, potrebno je dosta vremena i ručnog rada koji se koristi za ispunjavanje obrazaca, dokument se može izgubiti ili oštetiti, greške ili ispravci su nedopustivi, potrebno je izdvojiti prostor za pohranu ispunjenih dnevnika. obrasci za laboratorijske pretrage.

Pritom, vrijeme provedeno u registraciji nalaza laboratorijskih pretraga ne troši samo djelatnik tvrtke, već i pacijent, jer se ovaj postupak mora obaviti prije predaje nalaza, čime se produljuje vrijeme čekanja. Ova činjenica negativno utječe na iskustvo potrošača u kontaktu s laboratorijem. Digitalni protok dokumenata ima niz prednosti u odnosu na klasični papir: brz prijenos informacija, dostupnost s bilo koje točke, sigurnost, funkcija pohrane. Uključujući ove funkcije, USU softver ima dodatne mogućnosti koje uvelike pojednostavljuju proces. Prvo, registracija rezultata provedene analize dogodit će se automatski odmah nakon završetka istraživanja. Izvješća o najčešće i najrjeđe izvođenim zahvatima bit će automatski generirana. Drugo, značajka automatskog dovršavanja pomoći će uštedjeti vrijeme prilikom unosa dvostrukih podataka testa ankete. Treće, neograničena baza podataka rezultata pretraživanja omogućit će vam pohranu informacija o bilo kojem broju laboratorijskih pacijenata i rezultata obavljenih testova, štedeći vam vrijeme traženja i unosa informacija kada se vratite. Osim toga, funkcionalnost programa omogućuje primanje rezultata dovršenih testova na različite načine, kao što je standardna distribucija tiskane verzije rezultata analize, preuzimanje s web stranice ili slanje e-poruke. Kupci biraju metodu koja im najviše odgovara.

Softver USU omogućuje čuvanje ostalih rezultata digitalnog laboratorija u skladu s postojećim propisima laboratorija uz funkciju slanja poruka s podsjetnikom na termin planiranog posjeta. Nadalje, nakon upisa podataka o pacijentu u program, klijentov rođendan se automatski označava u kalendaru, a na taj dan tim dobiva podsjetnik za slanje čestitke. Sredstva utrošena u ovom slučaju za komunikaciju s pacijentom također podliježu registraciji i računovodstvu. Ulaganjem u instalaciju softvera za automatizaciju tijeka rada programa, ulažete u poboljšanje kvalitete i učinkovitosti tijeka rada poduzeća, pomažete kupcu da ima želju da vas ponovno kontaktira i olakšavate uvjete rada laboratorijskih djelatnika. Sve ove mjere, kao rezultat, povećat će profitabilnost i dovesti vašu tvrtku do sigurne vodeće pozicije.

Evidentiranje rezultata laboratorijskih pretraga vrši se automatski po završetku postupka analize. Redoslijed radnji u bilježenju i obračunu dokumentiranih testova jamči red u tijeku rada, minimalan utrošak vremena i visoku razinu kvalitete. Procedura upravljanja snimanjem rezultata laboratorijskih pretraga je automatizirana, čime se sprječavaju pogreške uzrokovane čimbenicima ljudske pogreške.

Svaku poduzetu radnju potrebno je zabilježiti i pohraniti uz naknadno slanje za izvješćivanje o postupcima koji se provode u programu. Prikladno, lako razumljivo i dostupno sučelje smanjuje vrijeme traženja i unosa potrebnih podataka. Sigurnost i povjerljivost testnih podataka zajamčena je prisutnošću osobnih prijava i pristupnih lozinki, kao i razlikovanjem prava pristupa informacijama. Program automatski generira potrebne obrasce, prijave i izvješća. Za papirnati prijevod dovoljan je klik na gumb 'print' u programu.

Jedan program omogućuje svim odjelima da rade istovremeno i dosljedno. Digitalna programska baza podataka podržava pohranjivanje bilo kojeg oblika dokumentacije: analiza, slika, rezultata ispitivanja laboratorijskih programa. Registracija laboratorija i liječnika koji su poslali pacijenta u Vašu kliničku dijagnostičku službu na analizu vrši se u programu radi uspostavljanja obostrano korisne suradnje.

Prikladan sustav za plaćanje usluga, održavanje gotovinskih i bezgotovinskih plaćanja, unos podataka o primljenom iznosu, automatski izračun iznosa promjene. Izračun statistike financijskog sektora: snimanje i pregled novčanih tokova za bilo koje odabrano razdoblje, obračun sredstava za upućivanje liječnika u laboratorij, glavne stavke prihoda i rashoda. Prikladan modul za upravljanje skladištem pruža praktičan vizualni prikaz zaliha, bilježenje kupljene robe, određivanje gotove robe, planiranje novčanih troškova za kupnju, obračun datuma dospijeća i tako dalje. Sastavljanje analitičkih izvješća u digitalnom obliku omogućuje Vam pristup svim potrebnim podacima u svakom trenutku, bez gubljenja vremena na prikupljanje, prijenos ili pojašnjavanje informacija. Tu su i dodatne značajke koje se isporučuju s programom kao što su integracija s mobilnim telefonima, implementacija CCTV kamera za nadzor i procjenu kvalitete. Sve to se u svakom trenutku može dodati u program i prilagoditi zahtjevu kupca.