Softver za ulaganje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za ulaganje

Softver za ulaganje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Investicijski softver može biti sredstvo za njegovu optimizaciju i stvaranje maksimalnog prihoda uz minimalna ulaganja. Ali, naravno, za to moraju biti ispunjeni brojni uvjeti: morate koristiti samo visokokvalitetni softver; mora biti prilagođen za izravan rad s ulaganjem određene vrste i veličine; softver mora biti konfiguriran za rad izravno u vašoj tvrtki. Sve te i mnoge druge uvjete uzeli su u obzir pri izradi programa računovodstva i upravljanja investicijama stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sustava.

USU-ov investicijski softver je automatizirani računovodstveni i upravljački kompleks koji obavlja širok raspon funkcija, od planiranja depozita do uzimanja dobiti i njezine distribucije.

Kao dio automatizacije planiranja, USU-ov softver analizira unutarnje i vanjsko okruženje vaše organizacije prema ključnim kriterijima ulaganja. Na temelju ove analize i zaključka iz nje, program formira opcije za realizaciju investicije. Odabirom, zajedno s programom, jedne od opcija, možete automatski izraditi budući plan rada na primjeni financijskih sredstava.

Nakon izrade plana program USU preuzima njegovu realizaciju. Provedba svih investicijskih aktivnosti, obračun depozita, procjena njihove kvalitete, rizika, povrata također će se provoditi automatski.

Ako ulažete u više zasebnih projekata istovremeno, naš softver planira i provodi kontrolu, upravljanje i računovodstvo svake pojedinačne investicije. Ali također će se izraditi opći plan rada sa svim novčanim depozitima i ulaganjima u depozite kao cjelina.

Općenito, naravno, ne vrijedi reći da je automatizacija jedini način za poboljšanje investicijskih aktivnosti. Ovo je samo jedna od mogućih opcija. Optimizacijom rada sa skladištima možete otvoriti zaseban odjel unutar svoje tvrtke koji će se baviti strateškim planiranjem unutar ove djelatnosti. A to će imati pozitivan učinak na uspjeh investicijskih aktivnosti.

Također možete koristiti usluge vanjskih stručnjaka koji će za vas organizirati rad s financijskim aplikacijama. I ova metoda optimizacije ima svoje prednosti i nedostatke.

USU, nakon što je razvio svoj investicijski softver, nudi samo jednu od opcija za poboljšanje investicijskih performansi. Na vama je hoćete li odabrati ovu metodu ili koristiti druge. Ako se ipak zaustavite na automatizaciji kao obliku optimizacije, toplo preporučamo da proučite prednosti rada s USS-om. Da biste to učinili, možete provjeriti demo verzije naših proizvoda, pročitati značajke programa u nastavku, pročitati recenzije kupaca USU-a ili nas kontaktirati za savjet o proizvodu. Sigurni smo da ako ste dovoljno upoznati s našim softverom, nećete tražiti druge aplikacije za korištenje!

Svako ulaganje analizira USU-ov softver za razne parametre.

Automatizacija će poboljšati investicijsku strategiju vaše tvrtke.

USU-ov softver automatizira procese planiranja ulaganja.

Većina procesa u području provedbe investicijske politike također se može automatizirati.

Analiza i optimizacija investicijskih aktivnosti također će se provoditi korištenjem softverskog proizvoda računovodstvenog tipa USU.

Sve vaše investicije bit će sistematizirane i analizirane na slabosti i nedostatke koje je potrebno ispraviti ili ukloniti.

Softver će moći upravljati različitim vrstama ulaganja.

Općenito, svi računovodstveni postupci vezani uz vaše novčane depozite bit će automatizirani.

Pojedinačni postupci u području upravljanja investicijama su informatizirani.

Automatizacija će vam omogućiti kontrolu potrebe za modernizacijom vaše investicijske politike.

Kontinuirano će se provoditi računovodstvo i kontrola svake investicije.

Analiza unutarnjeg i vanjskog okruženja vaše organizacije automatizirana je prema važnim kriterijima ulaganja.

Softver USU će formirati opcije ulaganja i odabrati najprikladniju.

Automatizirat će se računovodstvo ulaganja, procjena njihove kvalitete, rizika i povrata.

Softver će ponuditi opcije za buduća ulaganja.

Naš softver planira i provodi kontrolu, upravljanje i računovodstvo za svaku pojedinačnu investiciju.

S našim softverom poboljšat će se funkcija nadzora u predmetnoj aktivnosti.

Optimizacija će utjecati na funkciju predviđanja i dizajna.

Moguće je raditi s našim softverom čak i ako nemate puno iskustva u radu s računalnim programima za upravljanje, zahvaljujući intuitivnom sučelju s mnogo upita.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More