Program za analizu ulaganja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za analizu ulaganja

Program za analizu ulaganja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program investicijske analize može postati učinkovit alat u razvoju tvrtke ako od početka odaberete kvalitetnu opremu. Mnoge pogreške i kvarovi u poduzeću najčešće su rezultat neprilagođenosti analitičara, a razloge pada prihoda obično je lako razumjeti kada se pažljivo prouče dostupni podaci o poduzeću.

Arogantni vođa mogao bi pretpostaviti da se ručna analiza, korištenjem dnevničkih unosa, kalkulatora ili osnovnih računalnih programa, može napraviti čak i sa složenim materijalima poput ulaganja. Međutim, vrlo brzo će se pokazati neučinkovitost takve metode. Prilikom izračunavanja na papiru, puno podataka jednostavno se izgubi, a rezultati ručnih izračuna ne zadovoljavaju moderno tržište u pogledu točnosti. Zato je pronalaženje kvalitetnog softvera toliko važno.

Universal Accounting System je samo jedan program sa moćnom funkcionalnošću, koristan u analizi svih aspekata rada s investicijama. Njime možete jednostavno ostvariti prethodno definirane ciljeve, izvršiti kvalitativnu analizu svih postojećih područja i moći učinkovito implementirati nove programe i projekte. Sve je to moguće zahvaljujući najnovijim tehnologijama korištenim u razvoju USU.

Nakon preuzimanja softvera možete započeti aktivnosti raspoređene u raznim područjima. Ali za to prvo morate preuzeti podatke na temelju kojih će program analizirati. Srećom, Univerzalni računovodstveni sustav u početku se pažljivo pozabavio ovim problemom, pružajući brzi početak uz prisustvo brzog uvoza podataka, rad s gotovo svim datotekama i praktičan ručni unos.

Govoreći o investicijskim paketima, ne može se ne spomenuti koliko je to praktično. Važne informacije za vašu aktivnost bit će sigurno pohranjene u bloku i možete mu se vratiti u bilo kojem trenutku. Štoviše, za postizanje željenog cilja bit će dovoljno koristiti tražilicu, upisati naziv ili navesti parametre. Zatim odaberite paket koji želite i nabavite sve potrebne materijale vezane uz njega.

Iz svih podataka učitanih u softver možete izvući mnogo korisnih informacija koje pomažu u razvoju tvrtke. To je analiza koju pruža Univerzalni računovodstveni sustav. Sve ključne podatke obrađuje do postizanja željenih rezultata, kada je moguće prilagoditi rad prema zadanim rezultatima.

Analiza pruža sveobuhvatne informacije o mnogim projektima, odražavajući njihovu uspješnost i učinkovitost. S ovim informacijama puno je lakše razumjeti koje aktivnosti dovode do najboljih rezultata. I prema tome prilagodite svoje aktivnosti. Ista statistika može biti opsežna izvješća za menadžment ili poreze.

Program za investicijsku analizu postaje jedno od najučinkovitijih pomagala za vođenje poslovanja. Pruža sveobuhvatne značajke planiranja i upravljanja, usmjerava sve radne procese i pomaže vam da trošite na najučinkovitiji način. Nove tehnologije pomažu izdržati bilo kakvu konkurenciju na pogodnom tržištu, a automatizacija pomaže u smanjenju svih vrsta resursa i, što je najvažnije, vremena. Kasnije ćete moći mnogo učinkovitije koristiti ove značajke prilikom implementacije novih zadataka povezanih s ulaganjem.

Iznimno jednostavno i jednostavno sučelje čini program idealnim alatom za sve zaposlenike koji se na njega mogu naviknuti i koristiti ga svakodnevno.

Svaka investicija bit će evidentirana sa svim potrebnim podacima za rad, tako da Vam neće biti teško iskoristiti je za postizanje željenih rezultata.

Stvara se potpuna baza kontakata za investitore, koja će sadržavati ne samo brojeve, imena i adrese, već i puno drugih korisnih informacija koje su prethodno izgubljene.

Aplikacija vam također daje mogućnost odabira iz niza dodatnih dizajna koji će program učiniti još ugodnijim za rad.

Mogućnost izrade sigurnosne kopije softvera omogućuje vam automatsko spremanje unesenih podataka prema određenom rasporedu.

Ugrađene značajke planera pomoći će vam da se u bilo kojem trenutku vratite na informacije o nadolazećim događajima. Također možete slati obavijesti i osoblju i upravi.

U programu se datoteke koje sadrže dodatne informacije o glavnom objektu mogu dodati profilima bilo kojeg materijala. Nadalje, možete čak i priložiti slike.

Softver će izvršiti mnoge izračune s visokom preciznošću iu kratkom vremenu.

Doprinos svakog potrošača bit će pod kontrolom, pa će se moći pratiti rast interesa, rezultati obračuna i mnogi drugi pokazatelji.

Prema prethodno unesenim podacima, oni se analiziraju i izvješćuju, čime se u svakom trenutku može vidjeti cjelokupno stanje poduzeća.

Saznajte više o našim programima upravljanja ulaganjima koristeći naše kontakt podatke!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More