Sustav upravljanja investicijama
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Sustav upravljanja investicijama

Sustav upravljanja investicijama • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sustav upravljanja investicijama je program posebno kreiran za pomoć u automatizaciji proizvodnih aktivnosti kako bi se osiguralo učinkovito upravljanje trenutnim ekonomskim i investicijskim aktivnostima poduzeća.

Sustav upravljanja investicijama pomaže razviti ne samo regulatorni okvir za upravljanje svim investicijskim procesima, već i grupirati stalni tok investicija i pratiti svaku pojedinačno.

Sa sustavima za upravljanje investicijama moći ćete riješiti probleme ne samo u formiranju investicijskih programa i aplikacija, već i kontrolirati njihovu provedbu, izvršenje projektnih planova i troškove koje poduzeće ima.

Automatizirani sustav će provoditi opsežni nadzor i generirati izvještaje o rezultatima realizacije projekata s investicijama, uz očuvanje stečenog iskustva u projektantskim rješenjima i stvaranje arhivske baze za njih.

Zahvaljujući sustavima za upravljanje investicijama, ne samo da možete generirati analitička izvješća i pratiti sve investicijske procese, već i pratiti poštivanje obveza iz ugovora o ulaganjima i provedbu investicijskih planova.

Sa sustavom za upravljanje investicijama, vaš investicijski proces bit će izgrađen na način da zaposlenici tvrtke, kada provode sve svoje radnje, slijede jasan redoslijed i strogo se pridržavaju odobrenih normi, a cijeli tijek rada bit će izgrađen na metodologiji jedinstveno i jedinstveno, uzimajući u obzir jedinstvene pokazatelje projekata.

Korištenjem sustava za upravljanje investicijama, ne samo da ćete objediniti granice projekta i koristiti iste izvore ekonomskih podataka, već ćete također naučiti ne prekoračiti proračun i pojednostaviti put odobrenja kako biste dovršili posao na vrijeme.

S automatiziranim sustavima ne samo da ćete jasno definirati granice projekta i detaljno ih isplanirati, već ćete odabrati i učinkovite metode za prilagodbe projekta.

Zahvaljujući sustavu upravljanja investicijama, moći ćete brzo i ekonomično rješavati zadatke kao što su formiranje i odobravanje financijskih prijava i programa, odobravanje proračuna ulaganja, kao i kontrolu nad provedbom programa, uzimajući u obzir troškove nastale tijekom njegove provedbe.

Koristeći sustave za upravljanje investicijama, ne samo da ćete razviti sustave upravljanja akumulacijskim smjerom i njegovim pojedinačnim komponentama, u odnosu na zadatke i specifičnosti Vašeg poduzeća, već ćete također moći postići zaista impresivne učinke od provedbe Vaših investicijskih aktivnosti. . .

Radom u programu upravljanja investicijama moći ćete pravovremeno reagirati na sva odstupanja i poboljšati kvalitetu upravljačkih procesa u svojoj tvrtki, pravodobno dobivati ažurne podatke o stvarnoj cijeni predmeta uloženog kapitala, prognozirati obujam kapitala za povrat i procijeniti utjecaj promjena u financijskom programu na očekivanu vrijednost tarife ...

Automatizacijom sustava upravljanja bit će vam puno lakše donositi informirane upravljačke odluke o odabiru najpovoljnijih projekata, stvoriti potreban mehanizam za olakšavanje prolaska postupaka odobravanja kroz programe i imati pristup operativnim informacijama o promicanju poslovnih procesa prema zahtjevima i investicijskim programima.

Sposobnost integracije industrijskih financijskih projekata s projektnim aktivnostima tvrtke.

Automatizacija glavnih elemenata sustava upravljanja investicijama, u obliku regulacije interakcije s vanjskim investitorima i pokretanja odabranih projekata.

Izrada baze podataka o glavnim karakteristikama investicijskog objekta, proizvodnim procesima tijekom upravljanja, organizacijskoj strukturi i radnoj dokumentaciji.

Primjena metodologije za ocjenu učinkovitosti i kontrolu izvršenja projekta i financijskih troškova.

Razrada i provedba monitoringa s ciljem praćenja planiranih pokazatelja i ocjenjivanja njihovog rezultirajućeg učinka.

Automatizacija procesa izrade pojedinačnih ekonomskih rješenja, kao i predložaka projektnih dokumenata i načina ispunjavanja.

Automatizacija proizvodnih faza s ciljem značajnih ušteda investicijskih troškova.

Automatsko vođenje imenika uloženih kapitalnih objekata, opreme i dugotrajne imovine.

Jasno razgraničenje prava pristupa sustavu za zaposlenike tvrtke, ovisno o opsegu njihovih službenih ovlasti i stupnju materijalne odgovornosti.

Uredno formiranje analitičkih i statističkih izvješća.

Automatsko grupiranje projekata i hijerarhija ovlasti osoba odgovornih za donošenje financijskih odluka.

Provodite periodične preglede kako biste riješili pitanje minimiziranja prilika ili rizika.

Mogućnost integracije rada uz dodatnu tehničku opremu.

Spremanje informacijskih podataka s naknadnim arhiviranjem i mogućnošću prijenosa u drugi elektronički format.

Izrada grafikona, tablica i dijagrama pri radu s investicijskim pokazateljima.

Automatsko obračunavanje početne i preostale vrijednosti kapitalnih objekata i izračun povrata istih.

Visok stupanj zaštite od prijetnje hakiranja baze podataka sustava zahvaljujući korištenju složene lozinke.

Pružite tehničku podršku programera, uz mogućnost uključivanja po želji korisnika.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More