Softver za tehničku podršku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za tehničku podršku

Softver za tehničku podršku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software System Automated Help Desk Software je kreiran posebno da pojednostavi vaš svakodnevni život što je više moguće. To je vrlo fleksibilan softver koji se savršeno prilagođava radu svake tvrtke. Stoga ga s velikim zadovoljstvom koriste centri za održavanje, informacijski centri, tehnička podrška, javne i privatne organizacije. Kad god trebate komunicirati s ljudima, ova postavka dobro dođe. Također, njegova brzina i performanse ne trpe ni kada ima tisuću ili milijun kupaca. Značajna prednost softvera je to što se može spojiti putem interneta i lokalne mreže. Omogućuje sinkronizaciju aktivnosti čak i najudaljenijih podružnica i postizanje značajnijih rezultata zahvaljujući dobro koordiniranom timskom radu. Prvi korak je stvaranje opsežne višekorisničke baze podataka koja pažljivo okuplja zapise o svim poslovima ustanove. Dostupni su za pregled ili uređivanje u bilo kojem trenutku. Međutim, ako trebate sakriti određene dokumente, možete konfigurirati privatnost pristupa. Fleksibilni sustav razgraničenja u softveru omogućuje reguliranje količine podataka koji se šalju svakom stručnjaku. Tako upravitelj ima potpuni pregled radnji, a obični zaposlenici samo one aspekte koji im omogućuju učinkovito pružanje tehničke podrške. Za pristup aplikaciji svi korisnici prolaze kroz proceduru registracije uz dodjelu korisničkog imena i lozinke. U budućnosti softver bilježi radnje svakog od njih i pruža vizualnu statistiku učinka osobe. Možete uzeti objektivne informacije kao osnovu i pošteno provesti obračun plaća i bonusa za zaposlenike. Isto tako, svi klijenti i aplikacije su registrirani. Potrebno je vrlo malo vremena i softver obavlja većinu operacija sam. Ali svakom zahtjevu možete dodijeliti status, prilagođavajući hitnost njegovog izvršenja. Pomaže u optimalnoj organizaciji tijeka rada i rješavanju problema čim postanu relevantni. Zbog korisničkog sučelja, softver ne stvara poteškoće čak ni najneiskusnijim korisnicima. Umjesto toga, zainteresirani su za upoznavanje prednosti elektroničkog računovodstva i kontrole u vlastitoj praksi. Svaki od projekata USU Software-a ima posebnu osobnost. To je zato što uzimamo u obzir potrebe pojedinog kupca, pažljivo proučavamo tržište modernih tehnologija i odgovarajuće područje. Rezultat je učinkovit proizvod koji rješava više izazova odjednom. Također, uvijek možete poboljšati svoje zalihe. Stavke na zahtjev kao što su mobilne aplikacije za zaposlenike i kupce, biblija modernog rukovoditelja, trenutne procjene kvalitete, integracija s centralama ili video kamerama i još mnogo toga dostupno je uz posebnu narudžbu. S ovim funkcijama svoj softver za podršku možete učiniti još svestranijim. Detaljniji popis značajki softvera predstavljen je u potpuno besplatnom demo načinu rada! Nakon što se upoznate s njima, sigurno ćete htjeti nastaviti koristiti ovu ultramodernu opremu. Učinimo poslovanje učinkovitijim zajedničkim snagama!

Korištenje višenamjenskih potrepština omogućuje vam brzo postizanje željenog rezultata. Softver službe za pomoć ima mnogo različitih funkcija za usmjeravanje timskih aktivnosti na svim razinama. Vaši zaposlenici definitivno cijene prednosti ovog proizvoda. To je jedinstvena prilika za ubrzanje obrade informacija i donošenje kritičnih odluka. Zaposlenici mogu brzo razmjenjivati podatke. Statistika o radu svake osobe potpuno isključuje utjecaj subjektivnih čimbenika. Softver se odlikuje opsežnim skladištem podataka koji vam omogućuje prikupljanje dokumentacije na jednom mjestu, koliko god obimna ona bila. Povijest odnosa s pravom osobom pojavljuje se na radnoj površini kada je to potrebno. Da biste brzo pronašli željenu datoteku, samo unesite nekoliko slova ili brojeva u poseban prozor. Kontekstualno pretraživanje prihvaća sve parametre za početak. Prije nego što nastavite s glavnim radnjama, potrebno je jednom napraviti bilješku s objašnjenjem u memoriji aplikacije. To će u budućnosti automatizirati mnoge male rutinske operacije. Zahvaljujući jednostavnom sučelju, čak i osobe s niskom razinom informacijske pismenosti uče upravljati softverom službe za pomoć. Sigurnosna pohrana posebno je dizajnirana za poboljšanje sigurnosti vaših podataka. Čak i ako je dokument oštećen, može se lako vratiti u izvorni oblik. Koristite planer zadataka za unaprijed planiranje softvera. Pojedinačne i masovne poruke omogućuju dijeljenje vijesti, izvještavanje o različitim uslugama, napredovanju aplikacije, promjenama pravila itd. Racionalno korištenje resursa pod kontrolom elektroničke inteligencije. Prikazuje izvješća o širokom rasponu organizacijskih pitanja. Učinkovitost projekata USU Softwarea ne izaziva ni najmanju sumnju. Naše usluge koriste tisuće tvrtki diljem svijeta. Prikladan sustav postavki omogućuje prilagodbu softvera službe za pomoć vašim potrebama. Na konkurentnom tržištu, služba tehničke pomoći je podsustav marketinške aktivnosti poduzeća, pružajući skup usluga vezanih uz komercijalizaciju i iskorištavanje proizvoda od strane potrošača - strojeva i opreme, kućanskih aparata, prijevoznih sredstava. Usluga je sustav referentnih standarda rada, visokih duhovnih vrijednosti i etičkog ponašanja, čija su načela u skladu s nacionalnom tradicijom zemlje i suvremenim zahtjevima svjetskih standarda održavanja, te odražavaju visokokvalitetnu i masovnu uslugu.

 


Vidi također