Program za službu tehničke podrške
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za službu tehničke podrške

Program za službu tehničke podrške • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Nedavno je profil usluga tehničke podrške postao prilično raširen, zbog visoke kvalitete dizajna, širokog funkcionalnog raspona, performansi i produktivnosti. Niti jedan aspekt upravljanja nije izvan kontrole. Nije lako učinkovito upravljati korisničkom službom. Korisnici moraju istovremeno raditi na nekoliko tehničkih zadataka u isto vrijeme, prebacivati se između njih, pripremati tehničku dokumentaciju i tehnička izvješća, održavati kontakt s kupcima i osobljem. Program pruža ove značajke.

U području tehničke podrške, softverski sustav USU (usu.kz) stekao je određenu reputaciju. Pokrenuti su odgovarajući program i aplikacije, razvoj je u tijeku, detaljno se proučava svaka usluga, njezine dnevne potrebe i budući strateški ciljevi. Program ne samo da popunjava praznine u organizaciji i tehničkom upravljanju, što se lako može postići ljudskim faktorom, već iz temelja mijenja mehanizme strukture. Svaka akcija podložna je potpunoj kontroli, značajke, aplikacije, dokumenti, financijski izvještaji, analitika itd.

Programska podrška usmjerena je na operativno računovodstvo. Program obrađuje dolazne informacije, prihvaća i registrira narudžbe, automatski odabire stručnjake za obavljanje određenih zadataka, poštivanje rokova i osiguranje kvalitete rada. Ako tehnička služba ima problema, korisnici prvi znaju. Lako je biti proaktivan i koristiti funkcionalnost programa za kupnju materijalnih artikala na vrijeme, sastavljanje idealnog timskog stola i izravno kontaktiranje kupaca. Mnogo je zabluda povezanih s uslužnom podrškom. Svakodnevna opterećenost servisera toliko je opipljiva da ponekad podsjeća na organizirani kaos, gubi se tehnička dokumentacija, krše se rokovi isporuke narudžbi, ne postoji odgovarajuća komunikacija s članovima tima. Program je osmišljen kako bi ispravio te nedostatke. Vrlo je važno da služba za podršku radi s ažurnim informacijama. Tijek rada prikazan je online. Drugim riječima, program pomaže u stvaranju objektivne slike poslovanja, prepoznavanju prednosti i slabosti, organskom razvoju i poboljšanju usluge. Svaka podržana usluga je jedinstvena. Posebna prednost programa je njegova prilagodljivost kada se postavke određuju za specifične stvarnosti, trenutne i dugoročne ciljeve tvrtke. Ovo bi moglo biti najbolje rješenje za uzimanje u obzir svih suptilnosti i značajki infrastrukture organizacije. Nije suvišan trenutak mogućnost provođenja probnog rada, jednostavnog upoznavanja s programskim rješenjem, proučavanja funkcionalnog spektra i rada s ugrađenim modulima i alatima. Neke opcije dostupne su samo uz plaćanje.

Program prati procese rada servisa podrške, prati trenutne i planirane zahtjeve, automatski sastavlja izvješća i regulatorne dokumente. Podaci o narudžbi obrađuju se za nekoliko sekundi. Korisnici ne moraju gubiti vrijeme na registraciju novog zahtjeva. Uz pomoć planera puno je lakše pratiti rad strukture, organski prilagoditi razinu opterećenja i zapošljavanja. Ako za određene zadatke mogu biti potrebni dodatni resursi, platforma vas o tome brzo obavještava. Program ne postavlja nikakve uvjete u pogledu poznavanja rada na računalu. Nema potrebe za prekvalifikacijom pomoćnog osoblja ili radikalnim promjenama organizacijskih i upravljačkih načela. Uz pomoć programa lako je otkriti probleme u početnoj fazi, što određuje brzinu reakcije na određene nedostatke, moguće ih je brzo ispraviti. Stavke izvješća zatvara softver čarobnjak. Analize se pripremaju automatski. Korisnicima nije teško razmjenjivati važne informacije, kako grafičke tako i tekstualne. Mjerni podaci Help Deska dinamički se ažuriraju. Podaci se prikazuju vizualno radi pravovremene prilagodbe, provjere planova i rasporeda te jasnog reguliranja rokova. Raspon programskih ciljeva uključuje dugoročne ciljeve organizacije. Umjetna inteligencija prati izvedbu strukture u cjelini i, zasebno, rezultate servisnog rada svakog stručnjaka tehničke podrške. Modul obavijesti uključen je u osnovnu konfiguraciju. Ne postoji lakši način za obradu više narudžbi u isto vrijeme. Program je u velikoj potražnji među modernim IT tvrtkama, računalnim i servisnim centrima, državnim agencijama specijaliziranim za javne usluge. Nemojte zanemariti mogućnost integracije projekta s naprednim uslugama i platformama, koje često povećavaju produktivnost strukture, čine rad lakšim i ugodnijim. Nisu svi alati uključeni kao standard. Zasebno predlažemo da ispitate dodatke i funkcionalne module koji se nude uz plaćanje. Preporučujemo da isprobate demo verziju proizvoda. Distribuira se potpuno besplatno. Poboljšanje usluge podrške može omogućiti industrijskoj ili trgovačkoj tvrtki da poveća, ponekad u velikoj mjeri, atraktivnost proizvoda koje nudi tržištu. Nedovoljna razina usluge, neovisno o tome dolazi li od strane proizvođača ili nekog drugog, olakšava prodor novih konkurenata, pri ocjenjivanju proizvoda koji ne uzimaju u obzir samo cijenu i izgled robe, već i kvalitetu i količinu robe. usluga nakon prodaje.

 


Vidi također