Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zabavni centar

Program za zabavni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zabavni centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnogo puta sportske i zabavne organizacije i centri obraćaju veliku pozornost na pitanja automatizacije i odabiru USU softver za kontrolu pretplata i posjeta tvrtki. Međutim, ako vaša organizacija nudi jednokratne posjete ili usluge umjesto sustavnih sesija, trebali biste isprobati potpuno drugačiji pristup automatizaciji i računovodstvu koji je sada dostupan s našim zabavnim računovodstvenim softverom.

Konfiguracija USU softvera za zabavne centre je univerzalno i sveobuhvatno rješenje za organizacije kao što su trampolin park, klizački klubovi, javno klizalište, penjanje po zidu, centri za karting utrke, kuglana i tako dalje. Ova postavka je savršena ako želite izračunati i uzeti u obzir sve rezultate rada vašeg centra za zabavu, procijeniti prihode i rashode vaše tvrtke, uzeti u obzir profitabilnost vaše tvrtke i još više. Upravljanje zabavnim centrom postat će jednostavno i praktično jer će snimanje posjeta svakog klijenta i plaćanje za vaše zaposlenike trajati samo nekoliko sekundi.

U procesu vođenja financijske dokumentacije zabavnog centra nećete morati voditi detaljne podatke o bazi kupaca, ali možete kreirati profile u bazi podataka za svoje stalne posjetitelje. Sve dostupne informacije o tim kupcima, uključujući njihov telefonski broj i adresu e-pošte, bit će dodane u program računovodstva i praćenja zabavnog centra. Zatim sve te podatke možete koristiti za slanje važnih informacija o popustima i raznim akcijama. U procesu upravljanja zabavnim centrom moguće je voditi i evidenciju osobnih profila kupaca, njihove popuste, bonuse i još mnogo toga!

Postavka softvera USU za upravljanje zabavnim centrom ima jednostavno i modernizirano korisničko sučelje, koje korisnicima pomaže da se vrlo brzo prilagode i naviknu na tijek rada programa. Obično je potrebno nekoliko sati da se nauče pojedinosti programa, čak i za vrlo neiskusne korisnike.

Dizajn korisničkog sučelja automatizacije i računovodstvenog sustava zabavnih centara lako se mijenja. Možete odabrati svoj dizajn između više od pedeset unaprijed postavljenih tema koje se besplatno isporučuju s programom ili možete izraditi vlastiti dizajn! Nudimo stručne alate za prilagodbu jednostavne za korištenje s USU softverom, što znači da možete prilagoditi izgled i dojam svog programa svojim željama. Alati uključuju uvoz ikona i slika u program. Ako i dalje želite imati vlastiti dizajn, ali nemate vremena za izradu vlastitog dizajna, ili samo želite da se to uradi profesionalno - trebate samo kontaktirati naše programere i opisati kakav izgled programa želite da imate, a oni sigurno će Vam pružiti dizajn koji Vam je potreban, uzimajući u obzir sve Vaše želje i zahtjeve!

Upravljanje zabavnim centrom može istovremeno obavljati nekoliko zaposlenika, uključujući upravitelja. Naš sustav je toliko zgodan da čak i više zaposlenika može raditi na istom dokumentu istovremeno bez ometanja jedni drugih! Nakon završetka radova, svi računovodstveni dokumenti za zabavni centar bit će pohranjeni u specijaliziranoj bazi podataka sa svim financijskim podacima poduzeća, među ostalim. Ova baza podataka se stalno čuva automatskim stvaranjem sigurnosnih kopija, što znači da su šanse za gubitak podataka minimalne, posebno u usporedbi s tradicionalnim računovodstvenim metodama kao što je korištenje programa glavne knjige ili čak olovke i papira.

Program rada u zabavnom centru moguće je koristiti i na lokalnoj mreži i putem internetske veze, što je posebno zgodno ako želite kontrolirati svoje zaposlenike na daljinu, bez potrebe da osobno odlazite u zabavni centar kako biste vodili računovodstvo i kontrolu nad tvrtka.

USU softver je vrlo prilagodljiv sustav punog opsega za kontrolu zabavnih centara, tako da se možete brinuti da ćete jednog dana jednostavno proširiti svoju tvrtku do točke kada naš program postane previše neučinkovit i zastario za to, ali ne brinite, USU softver se može lako skalirati kako bi zadovoljio zahtjeve performansi čak i za velika poduzeća s više podružnica i ureda, bez gubitka učinkovitosti usput.

Program našeg centra za zabavu razvijen je korištenjem najnaprednijih tehnologija. Tijekom održavanja zabavnog centra, svi uneseni podaci sigurno su pohranjeni i zaštićeni ugrađenim funkcijama sustava. U modernom računovodstvenom programu zabavnih objekata možete automatski kreirati i ispunjavati razne dokumente.

Računovodstveni softver zabavnih centara nije zahtjevan u pogledu hardverskih značajki i može raditi na svim Windows OS računalima. Jednostavnu funkcionalnost zabavnog računovodstvenog sustava naši tehnički stručnjaci mogu jednostavno prilagoditi vašim potrebama. Voditeljima organizacija za upravljanje aktivnostima zabavnih klubova dostupno je nekoliko izvješća u kojima se podaci u proračunskim tablicama vizualiziraju u obliku grafikona za daljnju optimizaciju zabavnog centra i njegovog rada. Bilo koje izvješće ili dokument može se spremiti u formatu pogodnom za slanje poštom, ispis i kasniju upotrebu u procesima upravljanja. Možete dobiti više detalja o konfiguraciji USU softvera za zabavne centre kontaktiranjem našeg razvojnog tima prema zahtjevima koji se mogu pronaći na našoj web stranici!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More