Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dječji centar za igre

Crm za dječji centar za igre • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za dječji centar za igre
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM (Customer Relationship Management) za dječju igraonicu najučinkovitiji je sustav za stvaranje učinkovitog protoka dokumenata. Centar za igre za djecu s procesima koji se pokreću u CRM-u uvelike će pomoći da se bolje upoznaju s probnom demo verzijom aplikacije koja je besplatno dostupna na našoj web stranici. U USU Softwareu kupci će biti zadovoljni vjernom cjenovnom mogućnošću kupnje baze, prema svim pažljivo razrađenim planovima plaćanja, što će donekle pomoći pravnim osobama s niskom profitabilnošću. Dječji igraoni centar s formiranjem CRM workflowa savršeno će se razvijati uz postojeću multifunkcionalnost o kojoj se brinu naši vrhunski stručnjaci, stvarajući aplikaciju usmjerenu na svakog klijenta. Postupno ćete i sami naučiti jednostavnu i jedinstvenu funkcionalnost, koja na prvi pogled neće zavarati svojom jasnom konfiguracijom, za samostalno gledanje.

U procesu rada moći ćete uzeti u obzir sve nedostatke koji postoje u pogledu mogućnosti programa te ćete o tome moći razgovarati s našim vodećim tehničkim stručnjacima koji će Vas upoznati s funkcionalnostima koje može zatrebati za program. Fleksibilnost USU softvera je ta koja će Vam omogućiti da na Vaš zahtjev mijenjate i nadopunjujete konfiguraciju programa, prilagođavajući je što bliže idealnoj verziji programa koja se savršeno prilagođava Vašim potrebama. Tromjesečne informacije iz baze podataka tvrtke možete dobiti na lokaciju koju odredi uprava, kako bi zaštitili sve važne financijske podatke od pristupa trećih strana. Obračun plaće po komadu formirat će se automatski, za izdavanje prema izvatku stručnjacima poduzeća. Što se tiče poreznog dijela dječjeg igrališta, aktivno ćete raditi i moći na vrijeme zatvoriti svoje dugove uplatama u državni proračun. Također možete naručiti mobilnu verziju aplikacije čija instalacija neće trajati dugo, a pomoći će vam da sve potrebne poslove obavljate na daljinu, bez fizičke prisutnosti u uredu vaše tvrtke.

Za praćenje zaostale robe, materijala i dugotrajne imovine potrebno je izvršiti inventuru u dječjoj igraonici. U kratkom vremenu prionut ćete na posao učitavanja raznih podataka o stanjima broja sredstava u program USU Software. U vrijeme složenih pitanja imat ćete priliku za pomoć se obratiti našim call stručnjacima koji Vas neće ostaviti u teškoj situaciji, već će Vam pomoći da problem riješite stručno i kvalitetno. Pronaći ćete pouzdanog prijatelja i mentora za rješavanje svih problema i pitanja vezanih uz USU softver. Uz CRM proces za dječji centar moći ćete kontrolirati priljev sredstava tvrtke, a također ćete moći razmotriti prijenose i plaćanja u bilo kojem prikladnom trenutku. Uštedjet ćete mnogo novca zahvaljujući besplatnoj mjesečnoj pretplati koju je kreirao naš odjel za financije kao bonus. Sve postojeće podružnice i odjeljenja, koji čine cijelu tvrtku, moći će raditi na USU softveru, aktivno međusobno djelujući.

Kreatori ovog programa konfiguriraju ga za svakog klijenta, detaljno razmatrajući svaku ulogu i priliku, kao i stupanj potrebe u procesu rada. Paket kupnje putem aplikacije uključuje kratki uvod u funkcionalnost tijekom dvosatnog seminara koji će vašim zaposlenicima omogućiti razumijevanje glavnih značajki ovog CRM sustava. Naši vrhunski tehnički stručnjaci bit će uključeni u instalaciju CRM sustava u vašoj tvrtki bilo na daljinu ili osobnom prezentacijom aplikacije u vašoj tvrtki. Za kvalitetno i učinkovito upravljanje dokumentima dječji centar za igru trebao bi pobliže konzultirati program USU Software koji će u svom popisu referentnih knjiga imati sve informacije o uslugama koje pruža. U bazi podataka dječje knjižnice igračaka imat ćete podatke o popisu djece, s osobnim podacima svakog djeteta, adresom, telefonom i kontakt podacima roditelja. Također ćete vidjeti cijeli popis usluga igre dostupnih u aplikaciji, gdje će za svaku poziciju biti zabilježen naziv usluge igre, dodaci uključeni u postupak igre, vrijeme sesije i troškovi. Zaposlenici u centru za dječje igre neće morati ručno brojati različite procese, već će se moći osloniti na postojeći automatski format upravljanja dokumentima, zahvaljujući CRM sustavu. Sadašnji zaposlenici dječje knjižnice igračaka prije početka rada moraju proći individualnu registraciju i dobiti osobnu prijavu i lozinku za svakog korisnika programa. Ako ste, dok ste bili u procesu rada, neko vrijeme bili odsutni s radnog mjesta, baza će blokirati pristup programu USU Software.

Niti jedna aplikacija danas se ne može usporediti s jedinstvenom funkcionalnošću USU baze, čije mogućnosti nemaju granica. U stupcu postavki imat ćete mogućnost samostalno mijenjati konfiguraciju postojeće aplikacije, označavajući potrebne funkcije koje možete označiti i uključiti, kao i neoznačene kao nepotrebne za područje djelovanja. Baza podataka USU, razvijena po svojim mogućnostima, ne može se mjeriti s tabelarnim editorima i jednostavnim programima koji nemaju potrebne funkcionalnosti za provođenje najsloženijih radnih procesa. Sustav videonadzora prolazit će kroz aplikaciju i tako identificirati identitet ljudi na ulazu u tvrtku, a također će biti pogodno pratiti radno vrijeme na postojećim blagajnama. Tijekom CRM aktivnosti za dječju igraonicu imat ćete potrebne informacije o nositeljima i predujmove, koje će kontrolirati financijska služba.

CRM za dječju knjižnicu igračaka dobit će potrebne izračune i analize za provođenje analitičkih procesa razvoja poslovanja. Njegova baza podataka uvelike će pomoći upravi tvrtke u dobivanju podataka o svim porezima, koji će prema datumima prijenosa biti proslijeđeni u državni proračun. Razvijeni vanjski stil aplikacije, zahvaljujući našim dizajnerima, dobio je puno pozitivnih povratnih informacija od kupaca, čime je pomogao u širenju softvera na tržištu prodaje i distribucije. Ako posjetite našu web stranicu, vidjet ćete poruke zahvale naših kupaca koji su oduševljeni programom u obliku korisničkih recenzija. Kupnjom USU Software-a za Vašu tvrtku moći ćete na adekvatan i učinkovit način održavati CRM za dječju igraonicu, formirajući svu potrebnu papirologiju direktnim izlazom papira.

U programu ćete tijekom svoje radne aktivnosti sastaviti svoju bazu izvođača s bankovnim podacima. Postojeće obveze i financijska potraživanja pojavit će se s konačnim stanjem na izjavama o usklađenju. U ugovorima ćete imati automatski generiranu potrebnu dokumentaciju s dodatnim prilozima. Bezgotovinska sredstva pojavit će se na stolu uprave u obliku izvoda i knjiga blagajne na kraju dana. U programu ćete imati CRM za dječju igraonicu s ispisanom potrebnom dokumentacijom.

Proizvodnja za zaposlenike tvrtke, imat ćete mjesečni obračun po komadu, uz dodatne naknade. Baza će proizvesti bilančne podatke za robu, materijale i dugotrajnu imovinu, formirajući proračunsku tablicu materijala za proces inventure. Za brzi početak procesa rada potrebno je izvršiti prijenos postojećeg stanja na novu CRM bazu putem importa. Nakon učitavanja unesenih podataka na posebno sigurno mjesto u CRM softveru, iz sigurnosnih razloga postupak arhiviranja može se smatrati uspješnim. Poruke iz drugog plana, u obliku mailing liste, slat će se korisnicima kontinuirano uz obavijest o CRM procesu dječje igraonice.

Sustav automatskog biranja radit će u ime vaše tvrtke i obavještavati kupce o CRM aktivnostima igračkog kompleksa. Primljene pojedinačne informacije o prijavi i lozinci pomoći će vam da pravovremeno počnete raditi u softveru.

Vaš ekran će biti blokiran, u slučaju raskida kratkoročnog ugovora u programu, morat ćete ponovno unijeti lozinku. Poseban CRM sustav za prepoznavanje lica, na ulazu u prostor, identificirat će pravnu osobu uz trenutnu obavijest menadžmentu. Poseban dostupan priručnik razvijen je za široki krug menadžera i zaposlenika, s ciljem povećanja radnog učinka.

Izračunajte solventnost svojih stalnih kupaca, uspjet ćete s formiranjem potrebnog izvješća u CRM bazi podataka. Mnogi primarni dokumenti, složena izvješća, potrebni izračuni, razne analize i procjene mogu se generirati pomoću našeg naprednog CRM sustava.

Pomoću ovog CRM sustava moći ćete odrediti plaće svojih zaposlenika prema njihovom radnom učinku.

Moći ćete generirati fiskalna i statistička izvješća u CRM softveru i slati ih na web stranicu zakonodavstva. Također je moguće izvršiti uplate sredstava na posebnim terminalima u gradu koji su prikladno smješteni. Dostupna demo verzija kontrolne aplikacije pomoći će vam da proučite funkcionalnost pune verzije prije kupnje. Mobilna aplikacija pomoći će vam da vodite i kontrolirate rad na daljinu. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom korisničkom sučelju, nikada vas neće zbuniti.

napredno računovodstveno rješenje za dječje igraonice!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More