Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za zabavni centar

Crm za zabavni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za zabavni centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM (što je kratica za Customer Relationship Management) sustav za računovodstvo zabavnih centara jedna je od mnogih dostupnih konfiguracija USU softvera koji je dizajniran za zabavne centre čija je specijalizacija pružanje usluga za bilo koju vrstu obuke u različitim formatima i u bilo kojoj mjeri . Zabavni centar, čiji zabavni CRM pruža zabavu u sklopu općeg zabavnog CRM-a, bez greške vodi evidenciju svojih kupaca - uzimajući u obzir njihovu dobnu skupinu, fizičko stanje (ako je objekt namijenjen sportskoj zabavi), uspostavlja kontrolu nad njegovu učestalost, performanse, sigurnost, pravodobno plaćanje zabavnom centru i tako dalje.

CRM za nadzor zabavnog centra omogućuje automatizaciju računovodstvenih i kontrolnih postupaka za ove vrste tvrtki, čime se smanjuju troškovi rada osoblja za obavljanje administrativnih i ekonomskih poslova, računovodstveno - financijskih poslova, te zaposlenika - procesa učenja, budući da sada rad na izradi izvješća zahtijeva minimalan utrošak vremena, a evaluacija osposobljenosti se vrši automatski - na temelju evidencije koju zaposlenik vodi u svom elektroničkom dnevniku tijekom nastave. Računovodstvo zabavnog centra u CRM-u za automatizaciju USU slično je računovodstvu centra za zabavu za obuku, uglavnom nema razlike - pojedinačne karakteristike zabavne ustanove uzet će se u obzir prilikom postavljanja CRM-a, odnosno, elektronički obrasci također će biti različiti, prema vašim specifikacijama.

Evidencija korisnika zabavnog centra CRM sadrži osobne podatke o korisnicima i kontakte njihovih roditelja (ako su korisnici mlađi od 18 godina), uključujući podatke o potrebama korisnika, preferencijama i prijemčivosti za novi materijal, ustrajnosti, nekim medicinskim stanjima, ako postoje, kao što je ovo informacije mogu biti vrlo važne u učenju, jer zahtijevaju kontrolu nad izobrazbom i odgovarajuće komentare, izvješća u tijeku izvođenja. CRM za zabavne centre jedan je od najboljih formata za snimanje i pohranjivanje ovih informacija, omogućuje vam brzo generiranje potpunog profila za kupce, uzimajući u obzir njihove želje i zahtjeve, ako su, naravno, takve informacije prisutne u podacima baze podataka iz CRM-a. Kako biste bili tamo, CRM nudi posebne obrasce za registraciju djeteta s obaveznim poljima, preostala zapažanja korisnika bilježe se tijekom obuke - njegov format omogućuje vam dodavanje novih indikacija i zapažanja, bez gubljenja vremena osoblja, budući da su pripremljeni za to. Ubrzajte postupak unosa podataka.

Računovodstveni CRM zabavnog centra, koji se može besplatno preuzeti u demo verziji USU softvera na našim službenim stranicama, generira nekoliko baza podataka za praćenje procesa zabave – za svaku vrstu zabave postoji zasebna baza podataka, u kojoj se također bilježi što se kontrolira. Kontrola plaćanja organizirana je na bazi pretplate, pa se ovdje evidentiraju posjeti - kada se broj plaćenih sesija približi kraju, CRM signalizira zaposlenicima bojenjem ovog potpisa u crveno. Nomenklatura organizira kontrolu nad robom koju vrtić želi implementirati u okviru svog trening CRM-a, a ona se evidentira – kada završi bilo koja stavka robe, automatizirano računovodstvo skladišta označava i odgovorne za opskrbu, automatski šaljući poruku zahtjev dobavljaču s naznakom potrebne količine artikla. U bazi računa postoji dokumentarna evidencija o kretanju robe, u bazi podataka o zaposlenicima organizirana je kontrola aktivnosti radnika i registrirane usluge koje oni pružaju, baza podataka prodaje kontrolira prodaju proizvoda zabave, omogućujući saznati tko je točno i koja je roba prebačena i/ili prodana.

CRM za zabavni centar sprema rezultate učenja svakog korisnika u njihov profil, prilažući mu različite dokumente koji dokazuju njihova postignuća, akademski uspjeh, nagrade i kazne – svi pokazatelji kvalitete temelje se na rezultatima obuke koji se mogu pronaći ovdje. CRM za kontrolu proizvodnje zabavnog centra osigurava skup mjera usmjerenih na osiguranje zdravog vanjskog i unutarnjeg okruženja u zabavnom centru. Međutim, priprema redovitih izvješća o kontroli proizvodnje odgovornost je CRM-a.

Automatizirano računovodstvo kupaca zabavnih centara pruža mogućnost reguliranja treninga od samog početka, jer izvješća s analizom kvalitativnih i kvantitativnih pokazatelja, generirana pojedinačnim narudžbama i na kraju izvještajnog razdoblja, omogućuju pravovremenu procjenu situacije način u procesu zabave i napraviti potrebne prilagodbe. Primjerice, izvješće o edukatorima pokazuje tko ima najviše pretplate na zabavu, tko ima najmanje odskakanja, čiji je raspored najstresniji i tko donosi najveću zaradu. Priliv novih kupaca i zadržavanje postojećih ovisi o fakultetu, takvo izvješće omogućuje objektivnu procjenu učinkovitosti svakog zaposlenika u stvaranju dobiti, podržavajući najbolje i napuštajući beskrupulozne.

CRM samostalno generira raspored nastave u obliku prozora - prezentacija se provodi u učionici, za svaku učionicu je naznačen raspored po danu, tjednu i vremenu.

Ukoliko u grupi postoji kupac koji mora platiti tečaj ili vratiti udžbenike preuzete za termin obuke, linija za grupu u rasporedu postaje crvena. Nakon izvršene usluge na rasporedu se pojavi oznaka da je usluga obavljena, na temelju toga se preuzima usluga iz plaćene usluge iz cijele grupe u pretplatama.

Informacija o usluzi šalje se u bazu podataka zaposlenika i evidentira u evidenciji zaposlenika, a na temelju prikupljenih podataka isti će biti nagrađen. CRM automatski obavlja sve izračune - izračun plaća osoblja po zadatku, izračun troškova nastave, obračun neizravnih poreza tečaja obuke. Automatski izračuni daju postavku troškova koja se izvodi pri prvom pokretanju CRM-a, što vam omogućuje da svakoj operaciji dodijelite izraz vrijednosti. Ovakav izračun moguć je zbog prisutnosti ugrađene normativne i referentne baze za industriju zabave koja sadrži norme i standarde za procese zabave.

Svaki zaposlenik koji je primljen u CRM ima individualni login, sigurnosnu lozinku za isti, određuju količinu servisnih informacija koje ima na svom poslu. Svaki korisnik ima svoje radno područje i osobne radne dokumente u koje upisuje primarne i tekuće podatke dobivene u obavljanju svojih funkcija. Osobni radni dokument podrazumijeva osobnu odgovornost za točnost podataka koji su u njemu sadržani, podaci se prilikom unosa označavaju korisničkom prijavom.

Uprava redovito nadzire usklađenost informacija radnog obrasca s trenutnim stanjem radnog procesa, koristeći funkciju revizije kako bi se ubrzao postupak usklađivanja. Funkcija revizije je odgovorna za isticanje područja s informacijama agregiranim i revidiranim od zadnje provjere, pokazujući kada su podaci dodani u CRM. Korisnici rade istovremeno bez sukoba oko spremanja informacija jer višekorisničko sučelje rješava problem čak i pri radu na istom dokumentu. CRM automatski priprema cjelokupni trenutni paket dokumentacije, slobodno operirajući s dostupnim podacima, što pomaže u provođenju učinkovitijeg upravljanja i računovodstva.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More