Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo koreografske škole

Program za računovodstvo koreografske škole • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo koreografske škole
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa je kreativnost, posebice ples. Koreografska škola se u posljednje vrijeme proširila. Razni krugovi, klubovi, koreografske škole - svakim danom ih je sve više. U uvjetima prilično oštre konkurencije vrlo je teško zadržati vodeću poziciju. Ovdje je korisna pomoć specijaliziranog programa. Računovodstveni program koreografske škole oslobađa više vremena prema glavnom poslu zaposlenika i optimizira aktivnosti cijele organizacije.

Softverski sustav USU novi je računovodstveni program razvijen pod vodstvom visokokvalificiranih informatičara koji su s velikom odgovornošću pristupili njegovoj izradi. Poduzeće posluje skladno i iznimno kvalitetno, uz to redovito iznenađuje ugodnim rezultatima i oduševljava obavljenim zadacima.

Računovodstvenim programom Koreografske škole Koreografska škola i njeni zaposlenici su pod stalnim i nesmetanim nadzorom, prateći i ocjenjujući rad samog studija u cjelini i svakog zaposlenika posebno. Program vas pravovremeno obavještava o svim manjim promjenama, tako da ne morate previše brinuti o stanju u svom klubu. Program koreografske škole značajno smanjuje opterećenje zaposlenika i uvelike olakšava proces rada. Računovodstveni program rješava papirologiju koja često oduzima ludu količinu vremena i truda. Preuzima odgovornost za obuku i popunjavanje razne dokumentacije. Svi podaci – od osobnih dosjea zaposlenika do raznih bankovnih izvoda – pohranjuju se u jedinstvenu elektroničku bazu kojoj je pristup strogo povjerljiv. Svaki podređeni ima osobni račun i lozinku. Po potrebi možete i uskratiti pristup informacijama određenoj kategoriji ljudi.

Program koreografske škole računovodstva strogo nadzire pohađanje nastave klijenata. Podaci o svakom treningu također se pohranjuju u elektronički dnevnik. Svaka lekcija koju gledate označena je drugom bojom. Tako je lako saznati koliko je treninga klijent pohađao, koje dane je propustio te razlog. Ako je potrebno, propušteni satovi mogu se jednostavno prerasporediti. Osim toga, program kontrolira redovitost i pravodobnost plaćanja posjeta. Odmah obavijestiti odgovornu osobu da student ima kašnjenja iu kojem iznosu.

Na našoj službenoj web stranici nalazi se poveznica za preuzimanje demo verzije USU softverskog računovodstvenog programa. Probna verzija je potpuno besplatna. Zahvaljujući njemu, možete pobliže pogledati funkcionalnost programa, proučiti princip njegovog rada, kao i istražiti dodatne funkcije. Osim toga, na kraju stranice nalazi se mali popis drugih mogućnosti USU softvera, za koje se zna da također nisu suvišne. Uvjereni ste u ispravnost argumenata koje smo gore iznijeli i slažete se s iznesenim.

Računalne tehnologije danas omogućuju da se svaki posao vodi s mjerom, učinkovitošću i najvišom kvalitetom. Prednosti takvih računovodstvenih sustava ne smiju se zanemariti. Ocijenite naš razvoj i uvjerite se sami.

Program je vrlo lagan i jednostavan za korištenje. Svaki zaposlenik s osnovnim poznavanjem računala može savladati pravila rada. U slučaju problema, nudimo vam stručnjaka koji će vam pomoći da to riješite. Računovodstveni program kontinuirano prati koreografsku školu 24 sata. Odmah ste obaviješteni o svakoj, čak i najmanjoj, promjeni. Program radi u operativnom i stručnom skladištu i primarnom računovodstvu, unoseći sve podatke u digitalnu bazu. Softver koreografske škole dostupan je u stvarnom vremenu i daljinski, tako da možete raditi na daljinu s bilo kojeg mjesta u zemlji. Aplikacija prati koreografski inventar škole, redovito vodeći inventurnu evidenciju. Vrlo je važno pratiti tehničko stanje opreme. Program pamti podatke nakon prvog unosa. Morate provjeriti ispravnost unosa primarnih podataka, s kojima će program raditi u budućnosti, i uživati u rezultatima. Program koreografske škole kompatibilan je s opcijom SMS distribucije koja omogućuje zaposlenicima i posjetiteljima da budu u tijeku sa svim novostima. Redovito saznaju za nova događanja, akcije i popuste. Školski koreografski softver prati dolazak učenika, bilježeći svaki sat u digitalni dnevnik.

Računovodstveni program prati financijsko stanje organizacije. U slučaju prekoračenja limita dopuštenih troškova, odmah obavještava nadređene i nudi alternative za rješavanje problema na određeno vrijeme. Aplikacija bilježi sve troškove, procjenjuje ih i analizira, a zatim daje sažetak koliko je to ili ono rasipanje bilo opravdano i potrebno. Sustav pruža ažurna izvješća o radu, bavi se njihovim popunjavanjem i obukom.

Usput, izvješća se daju u strogo utvrđenom standardnom formatu. Ovaj pristup štedi puno vremena. Program, uz izvješća, upoznaje korisnika s grafikonima i dijagramima koji zorno prikazuju proces razvoja i rasta tvrtke.

USU softver vam pomaže stvoriti novi, produktivniji raspored. Analizira popunjenost objekata za određeno vrijeme, uzima u obzir angažiranje trenera i na temelju dobivenih podataka formira novi raspored.

Razvoj ima prilično lijep i strog dizajn sučelja koji ne odvlači pažnju korisnika.