Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm sustav za plesnu školu

Crm sustav za plesnu školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm sustav za plesnu školu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Plesna obuka postaje popularna usluga u različitim dobnim skupinama, to je razlog rasta broja ovih organizacija, a što ih je više, to je teže održati konkurentsku razinu, tako da kompetentni menadžeri razumiju koliko trebaju sustav obuke.CRM za plesnu školu. Odlučujući čimbenik u razvoju takvog poslovanja je kako je izgrađen mehanizam za interakciju s ciljnom publikom, kako treba pružiti visoku razinu usluge i koji se alati koriste za zadržavanje stalnih kupaca. U pravilu, u takvoj plesnoj školi za ples i druge vrste daljnjeg obrazovanja nema odjela prodaje, a uprava ili administracija prisiljeni su kombinirati, uz glavne funkcije, zadatke prodavača, trgovca. Sam marketing najčešće je ograničen na objave na društvenim mrežama bez praćenja učinkovitosti i angažmana publike. Zaposlenici jednostavno nemaju vremena za redovite pozive bazi kupaca, a ne postoji jasna prodajna strategija, pa implementacija CRM sustava postaje najracionalnije rješenje koje može riješiti gore navedene probleme i mnoge druge.

Sustav razvoja programa USU Software kreiran je uzimajući u obzir specifičnosti izgradnje poslovanja u području daljnjeg obrazovanja, uključujući i plesnu školu. Softverski sustav USU ima sve što može biti potrebno za uspješno upravljanje procesima obrazovnog centra, održavanje CRM politike. Zaposlenici mogu voditi evidenciju o financijama primljenim od klijenata, pratiti pohađanje nastave, registrirati nove studente sa samo nekoliko pritisaka na tipku i slati korespondenciju na više izvora komunikacije. Izbornik sustava izgrađen je na principu intuitivnog upravljanja, što znači da se čak i neiskusna osoba može nositi s kontrolom i korištenjem funkcija zbog jednostavnosti oznaka i prisutnosti savjeta. Za još ugodniji prijelaz na novi format provodimo kratku obuku koja se može provesti na daljinu. Vlasnici plesnih škola cijenit će priliku proučavanja statistike o različitim parametrima uključujući pohađanje, broj učenika u određenom razdoblju, prihode i rashode. Dobivanjem najrelevantnijih informacija moći ćete na vrijeme reagirati i unaprijediti svoje poslovanje.

Naš razvoj također pomaže u obračunu plaća poduzetnika, na temelju odrađenih sati i evidentiranih u bazi podataka, prema indeksu koji donosi tvrtka. Osim što pomaže u izračunima, sustav preuzima interni tijek rada, automatski ispunjava različite predloške, eliminirajući potrebu za administratorom plesnog studija. U CRM sustavu možete konfigurirati automatizaciju plaćanja, čuvajući povijest svake operacije. Za sveobuhvatnu procjenu rada plesne škole, aplikacija nudi zaseban modul 'Izvješća', gdje je moguće provjeriti dinamiku troškova, podatke o prodaji pretplate, produktivnost nastavnika, učinkovitost marketinških aktivnosti, među ostalim. drugi parametri. Razvoj konfiguracije sustava odvijao se iz postojećeg centra, ne zadirući u stvarne upravljačke i kadrovske probleme, korištenjem suvremenih tehnologija koje su omogućile kreiranje najadekvatnijeg rješenja. Fleksibilnost sučelja omogućuje vam izradu dodatnih opcija za potrebe plesnog centra. Naša CRM platforma strukturira bazu kupaca, olakšavajući im pronalaženje i rad. Tako administratorima automatizacija procesa rada olakšava upis učenika u školu, eliminirajući mogućnost gubitka važnih informacija. Za učinkovitije pretraživanje dostupan je kontekstni izbornik s mogućnošću filtriranja rezultata, grupiranja i sortiranja.

Osim toga, možete zatražiti integraciju s različitom opremom. Tako se može provoditi klupska politika, izdavati kartice koje preko uređaja za očitavanje ulaze u plesnu školu, otkazuju tečajeve, izbjegavaju redove za ulazak, pogotovo u terminima kada dolazi više grupa u isto vrijeme. Prilikom pružanja dodatnih usluga uz prodaju opreme za vježbanje ili drugih srodnih proizvoda, možete organizirati prikaz tih podataka u bazi podataka, u posebnom dijelu. Ukoliko je osigurano skladište u kojem se čuvaju materijalna sredstva, tada korištenjem USU Software sustava kontrola inventara postaje znatno lakša, a pritom točna i transparentna u svakom pogledu. Sustav izrađuje raspored individualiziranih sati, uzimajući u obzir trajanje svakog sata, opterećenje soba i individualni raspored nastavnika, što eliminira potrebu za dugim i teškim vremenom za koordinaciju svakog trenutka u ručnom načinu rada. Sustav povećava kvalitetu interakcije s korisnicima zahvaljujući CRM modulu koji ima sve potrebne alate za privlačenje novih i održavanje interesa redovnih studenata. Također možete automatizirati slanje obavijesti o potrebi plaćanja, jer korisnici često jednostavno zaborave na sljedeći datum plaćanja. Primici sredstava prikazani su u sustavu u posebnom odjeljku o financijama, korisnik koji ima pristup ovim podacima može jednostavno provjeriti činjenicu primitka sredstava. Ako postoje podružnice, stvara se jedinstven informacijski prostor preko kojeg menadžment dobiva sve podatke o tekućim procesima i primljenim resursima. Zahvaljujući implementaciji CRM sustava u plesnoj školi i automatizaciji svake radne operacije, pojednostavljuje se rad cijele organizacije. Rad administratora centra i marketinških stručnjaka postao je agilniji i pojednostavljen.

Kompetentan izbor CRM platforme pomaže organizirati informacijske baze, različite oblike povratnih informacija studenata, formirati nove strategije i razviti postojeća poslovna područja. Funkcionalnost USU Software sustava zadovoljava sve potrebe i zahtjeve plesne škole jer se svaki projekt prilagođava specifičnostima pojedine tvrtke. Naši stručnjaci provode preliminarne konzultacije, proučavaju konstrukciju internih procesa i pripremaju tehnički rad. Svaki CRM sustav uključuje nijanse koje su potrebne za rad određenog korisnika, ovisno o ulozi računa. Softverska konfiguracija može u potpunosti organizirati jedan radni mehanizam u plesnoj školi, zaposlenici mogu posvetiti više vremena posjetiteljima, privlačenju novih polaznika, a ne papirologiji. Softver je promislio svaki element CRM tehnika, rezultati se mogu proučavati u obliku detaljnih izvješća, u bilo kojem trenutku pripremiti potreban dokument, sastaviti raspored, prognozirati potražnju. Preporučujemo da se počnete upoznavati s našim razvojem proučavanjem demo verzije, koja se distribuira besplatno.

Sustav ima intuitivno sučelje koje će zaposlenicima omogućiti brzu provjeru relevantnosti potpisa, registraciju novih korisnika, sastavljanje ugovora i prihvaćanje plaćanja. Funkcionalnost konfiguracije omogućuje procjenu relevantnosti školskih smjernica za daljnji aktivniji razvoj ovih područja. Dovoljno je da nastavnik nakon nastave označi učenike koji su pohađali nastavu i program ih automatski poništava iz upisa. Aplikacija čini podatke vizualnijima, što pojednostavljuje rad s informacijama, pretraživanje, kontrolu učinkovitosti svakog smjera u plesu.

Nudimo pojedinačne konfiguracije programa koje ovise o internim specifikacijama pravila.

Vlasnici plesnih škola moći će automatski generirati izvješća za procjenu profitabilnosti aktivnosti i pokazatelje učinkovitosti, uključujući oglašavanje. Sustav prikazuje statistiku pohađanja nastave, kako po smjerovima tako i po nastavnicima, što omogućuje procjenu produktivnosti zaposlenika i njihovo poticanje. Korisnici plaćaju uslugu na razne načine, uključujući online plaćanje koje se prikazuje u izborniku za postavljanje softvera USU.

CRM sustav vam pomaže da napravite pogodan raspored nastave, izračunate plaće za nastavnike i drugo osoblje te uspostavite komunikaciju sa stalnim i budućim studentima. Zaseban izvještajni modul pomaže u analizi financijske uspješnosti plesne škole, raščlanjujući stavke troškova prema potrebnim pokazateljima. Softver regulira glavne aspekte i procese rada za vođenje poslovanja, održavanje cjelokupnog dokumentacijskog toka, praćenje pozicija fonda građe. Za obavještavanje kupaca o nadolazećim događajima možete koristiti SMS poruke, e-mail ili putem popularnih instant messengera. Marketinške i reklamne aktivnosti koje se provode s aplikacijom postaju puno uspješnije jer je lakše pratiti rezultate događaja i razviti dodatnu strategiju na temelju dostupne analitike.

Prilikom izrade tablice osoblja, program uzima u obzir nekoliko kriterija, uključujući radno opterećenje prostorija, trajanje nastave, raspored nastavnika itd.

USU softver omogućuje implementaciju klupskog formata, uz izdavanje kartica i integraciju s dodatnom opremom za očitavanje!