Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za plesnu školu

Crm za plesnu školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za plesnu školu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije uspješno se primjenjuju u mnogim područjima djelatnosti i industrijama, što vam omogućuje da brzo poboljšate kvalitetu upravljanja i organizacije, stavite dokumente u red, jasno izgradite tablicu osoblja i radite na poboljšanju razine odnosa s klijentima. Praksa pokazuje da su temeljna načela CRM-a za plesnu školu vitalna. Uz pomoć CRM alata možete privući nove posjetitelje, analizirati financijske rezultate nakon reklamnih kampanja i promocija te istaknuti reklamne informacije i mailinge.

Na web stranici USU Software sustava nalazi se nekoliko softvera i rješenja koja omogućuju učinkovito razvijanje razine kontakta s potrošačima, uključujući i CRM sustav za plesnu školu. Učinkovit je, pouzdan i višenamjenski. Postavka ima sve što vam je potrebno za produktivan rad u CRM-u, pripremu regulatornih dokumenata za plesnu školu, praćenje kvalitete i uvjeta usluga, pružanje informacijske pomoći, provođenje analitičkog istraživanja na odabranim računovodstvenim pozicijama i pripremu izvješća.

Nije tajna da kvaliteta CRM-a uvelike ovisi o informacijskoj podršci. Svako računovodstveno mjesto plesne škole može se klasificirati - klijenti, razredi, učitelji, materijalni resursi ili učionica. Ukidanje plesne škole koja se temelji na automatizaciji nije tako teško kao što mislite. Sustav može koristiti više osoba istovremeno, što će automatski povećati produktivnost CRM-orijentiranih događaja. Možete slati SMS poruke, analizirati preferencije posjetitelja, pretočiti kampanje vjernosti i promocije u stvarnost.

Ne zaboravite da glavne karakteristike baze kupaca odabire plesna škola na individualnoj osnovi. Možete koristiti klupske fotografije, potpise, magnetske kartice. Postoji mnogo mogućnosti. Sustav daje pristup svakom od njih kako bi se podigla kvaliteta organizacije i upravljanja CRM-om. Ako se plesna škola nekome čini jednom od onih pozicija koje je teško racionalizirati i organizirati glavne procese upravljanja, onda je to jako daleko od istine. Korisnicima su na raspolaganju digitalni vodiči i katalozi, širok izbor osnovnih opcija, razni softverski pomoćnici i moduli.

Niti jedna plesna škola ne propušta mogućnost detaljnog rada s analitičkim izračunima i promicanja usluga. Studio može reklamirati kuglice, privući posjetitelje, procijeniti učinkovitost određene reklamne faze. CRM analitika prikazana je na pristupačan ili vizualan način. Najvažniji element sustava je automatsko generiranje kadrovske tablice. U tom slučaju korisnici mogu definirati bilo koji kriterij. Aplikacija provjerava osobni raspored rada nastavnika, uzima u obzir najprikladniji raspored za klijenta i provjerava dostupnost potrebnih resursa.

U bilo kojem segmentu, potražnja za automatiziranim upravljanjem često se objašnjava dostupnošću specijalizirane programske podrške, dok je glavna prednost projekata automatizacije daleko od demokratske cijene. Program je u potpunosti odgovoran za organizaciju rada plesne škole. Tečno vlada osnovnim CRM tehnikama, sposoban je dati detaljno izvješće o bilo kojoj od operativnih računovodstvenih kategorija, pravovremeno pripremiti potrebne dokumente i sastaviti raspored, izdati predviđanja i omogućiti redovitu implementaciju programa vjernosti.

Aplikacija regulira glavne aspekte i tijek rada upravljanja plesnom školom, obrađuje dokumentaciju, prati položaj materijala i pozadinu učionice.

Pomoćnik sustava fokusiran je na održavanje CRM-a, proučava preferencije kupaca, procjenjuje razinu aktivnosti i priprema konsolidirana izvješća. Sustav ne isključuje mogućnost korištenja klupskih magnetskih kartica, sezonskih ulaznica, certifikata i drugih atributa programa vjernosti. Plesna škola može napraviti idealan raspored časova. Prilikom oblikovanja sheme hlača, konfiguracija će uzeti u obzir sve potrebne kriterije.

Odnosi CRM-a temelje se na masovnoj distribuciji SMS poruka kontaktima korisničke baze, što će omogućiti organizaciji da obavijesti korisnike o satovima plesa, dijeli reklamne informacije. Posebno plesna škola može regulirati prodaju asortimana. U te svrhe implementirano je posebno sučelje.

Program metodično odbrojava satove plesne škole kako bi upozorio posjetitelja na potrebu produljenja veze. Ako klijent dugo nije pohađao nastavu, ni to se ne smije zanemariti. Uz pomoć sustava možete se sigurno baviti marketinškim i reklamnim aktivnostima. Financijski pokazatelji dostupni su u vizualnom obliku, kao i trenutne analize i statističke informacije.

Tvorničke postavke nije zabranjeno prilagoditi vlastitim potrebama i preferencijama.

Općenito, razvoj CRM-a doprinosi izgledima tvrtke na tržištu, kada je moguće privući nove kupce, produktivno raditi s postojećim kontaktima i povećati ugled strukture. Ako je trenutni učinak plesne škole daleko od idealnog, postoji priljev posjetitelja, financijska stabilnost je pala, softverska inteligencija će o tome obavijestiti.

Svi tečajevi plesne škole su strogo i jasno katalogizirani. Niti jedna lekcija neće ostati neobjašnjena. Sustav je sposoban zasebno analizirati rad svakog profesora ili nastavnika. Dostavljen je raspored plaća. Puštanje aplikacije na zahtjev podrazumijeva uvođenje nekih funkcionalnih inovacija, uključujući instalaciju dodatnih funkcija i proširenja koja nisu uključena u osnovnu konfiguraciju.

Preporučamo da vježbate i besplatno preuzmete demo verziju.