Program za računovodstvo autopraonice
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo autopraonice

Program za računovodstvo autopraonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za autopraonicu moderan je i funkcionalan alat koji pomaže ne samo kvalitetnom računovodstvu aktivnosti, već i poboljšanju svih njegovih pokazatelja. U radu autopraonice koriste se različiti oblici računovodstva. Prije svega, potrebno vam je tekuće računovodstvo, a potrebni su vam kupci i posjetitelji. To je važno jer vam omogućuje da shvatite zadovoljava li kvaliteta pruženih usluga sve zahtjeve i očekivanja vozača. Po načinu na koji se mijenja promet u autopraonici, može se procijeniti uspjeh reklamne kampanje, razumnost utvrđene politike cijena.

Posebnu pozornost treba posvetiti kadrovskom knjigovodstvu. To izravno utječe na kvalitetu usluge. Autopraonica je posao koji nije povezan sa složenim tehnološkim procesom, ne protivi se potrebi traženja kvalificiranog osoblja, ali puno ovisi o stupnju odgovornosti svakog zaposlenika. Pravi program pranja automobila pokazuje koja je korist od svakog zaposlenika, koliko posla obavi u određenom vremenskom razdoblju. Zatim slijedi vođenje skladišnog i nabavnog računovodstva. Računovodstveni program za automobile i autopraonice pomaže u otklanjanju neugodnih situacija kada potreban deterdžent ponestane u najvažnijem trenutku ili kada se ljubitelju automobila uskrati usluga samo zato što u skladištu nema potrebnih materijala - sredstva za poliranje ili suho sredstvo za čišćenje. Program može biti zadužen za inventuru, vidljive ostatke u svakom trenutku. Za uspješnu djelatnost važni su i drugi oblici računovodstva - računovodstvo, financije, porezi. Poduzetnike obično zanima postoje li takve aplikacije koje bi mogle pružiti sve vrste računovodstva na stručnoj razini u isto vrijeme. Takvo rješenje postoji i kreirano je za autopraonice od strane sistemske tvrtke USU Software. Programeri su predložili program koji je sposoban voditi te zapise i istodobno uzeti u obzir sve nijanse takvog poduzetničkog područja kao što je pranje automobila.

Program USU Software čini upravljanje poslovanjem jednostavnim i razumljivim, automatizira različite faze aktivnosti, prati svaku od njih. Pomaže u provedbi kvalitetnog planiranja, praćenju provedbe plana i proračuna. Softverski program za praćenje i računovodstvo praonice automobila pruža opsežne informacije o kupcima, posjetima, upitima i preferencijama o procjeni aktivnosti stanice. Program vodi evidenciju obavljenog posla za cijeli tim i za svakog zaposlenika.

Sustav pruža veliku količinu analitičkih i statističkih informacija o kvaliteti usluga, njihovoj relevantnosti, vodi financijsku evidenciju, sprema povijest plaćanja, vodi skladišno računovodstvo i pomaže pri odabiru samo isplativih ponuda dobavljača autopraonica pri kupnji materijala.

Program generira baze podataka kupaca koje prikazuju potpunu povijest posjeta, količinu pruženih usluga. Program poboljšava kvalitetu rada tima jer u potpunosti oslobađa ljude potrebe za vođenjem papirnatih evidencija i izvješća. Sustav USU Software automatski generira potrebne dokumente, rasporede zadataka, opise poslova, ugovore, akte, dokumente o plaćanju, čekove i izvješća. Osoblje autopraonice može provesti više vremena u vođenju profesionalnih zadataka.

Računovodstveni program je baziran na Windows operativnom sustavu. Programeri osiguravaju stalno održavanje u svim zemljama, tako da možete prilagoditi softverski program na bilo kojem jeziku svijeta ako je potrebno. Grupa programera nudi besplatnu demo verziju programa. Punu verziju instalira ovisni USU softver na daljinu, što štedi bitno vrijeme i razvojnom programeru i korisniku. Od ostalih računovodstvenih programa, CRM sustava, USU razvoj softvera razlikuje se po odsutnosti obvezne pretplate za korištenje proizvoda.

Program mehanički generira i ažurira baze podataka kupaca i dobavljača. Baze kupaca odlikuju se visokom funkcionalnošću - sadrže ne samo kontakt podatke, već i cjelokupnu povijest interakcije, što može biti korisno za kompetentno marketinško planiranje i izgradnju jedinstvenog sustava komunikacije s redovitim kupcima. Baza podataka dobavljača sadrži sve ponude i prikazuje najprofitabilnije od njih, ako je potrebno, za kupnju. Program podržava mogućnost pohranjivanja i preuzimanja datoteka u bilo kojem formatu. Bilo koji zapis može se nadopuniti foto, video i audio datotekama potrebnim za točnije računovodstvo i istraživanje. Sustav radi s informacijama iz bilo kojeg volumena. Dijeli tijek informacija na jednostavne module, skupine i kategorije. Za svaki je moguće obračunavanje i izvješćivanje. Potraga ne traje dugo. Može se izvršiti kako prema marki vozila, imenu kupca, vremenu i datumu, tako i prema svakom zaposleniku, za svaku pruženu uslugu. Program organizira i provodi masovnu ili osobnu distribuciju informacija putem SMS-a ili e-maila. Općom preporukom možete pozvati vozače da sudjeluju u promociji ili ih obavijestiti o promjenama cijena usluga pranja automobila. Osobni je koristan ako pojedinog kupca trebate obavijestiti o brzini njegovog automobila, pojedinačnoj ponudi ili popustu.

Program pokazuje koje su vrste usluga najtraženije među vašim posjetiteljima. To pomaže da ponude budu zanimljivije i isplativije za kupce. Uz pomoć programa možete u stvarnom vremenu vidjeti stvarno opterećenje autopraonice i tima. Na kraju svakog razdoblja obuhvaćenog izvješćem, program prikazuje individualni učinak svakog zaposlenika i obračunava njihovu plaću.

Program tvrtke USU Software nudi profesionalno financijsko računovodstvo, prikazuje prihode i rashode, označava troškove pranja automobila, uključujući i nepredviđene. Program se može u potpunosti povjeriti održavanju skladišta. Automatski poništava materijale prilikom pružanja usluga, na vrijeme vas obavještava da su potrebni materijali pri kraju. Moguća je integracija programa s CCTV kamerama, što omogućuje pouzdaniju kontrolu blagajni i skladišnih prostora. Ako autopraonica ima nekoliko međusobno udaljenih stanica, program USU Software ih spaja u jedan informacijski prostor. Ovo usmjerava rad među osobljem, pomažući da se osigura bolje računovodstvo za svaku stanicu. Programeri programa osigurali su prisutnost prikladnog i funkcionalnog planera orijentiranog u vremenu i prostoru. Pomaže vam u proračunu, planiranju i praćenju u svakoj fazi izvršenja. Zaposlenicima je planer koristan za racionalnije korištenje vremena i povećanje osobne učinkovitosti. Program se može integrirati s web stranicom i telefonijom. To otvara nove mogućnosti u izgradnji sustava odnosa s kupcima. Upravitelj može voditi evidenciju u stvarnom vremenu i konfigurirati proizvoljna izvješća. Pravodobno dobiva statističke i analitičke podatke u obliku grafikona, tablica, dijagrama.

Program čuva poslovne tajne. Sigurnost je olakšana diferenciranim pristupima. Svaki zaposlenik može ući u sustav s osobnom prijavom koja omogućuje pristup samo određenim modulima informacija pod naslovom i ovlastima. Zajmodavci ne mogu vidjeti bazu klijenata, a operateri autopraonica nemaju pristup financijskim i administrativnim informacijama. Za stalne kupce autopraonice i osoblje možete instalirati posebno razvijenu mobilnu aplikaciju. Program je jednostavan za korištenje. Ne morate angažirati posebnog predradnika da radi s njim. Hardver ima jednostavan izgled, jednostavan dizajn i lijepo sučelje. Osim toga, softver je moguće realizirati s 'Biblijom suvremenog lidera' u kojoj će svatko otkriti puno korisnih savjeta o poslovanju, inspekciji i računovodstvu.

 


Vidi također