Program za pranje automobila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pranje automobila

Program za pranje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program autopraonica jedinstvena je prilika da poslujete prateći suvremene zahtjeve, unapređujete kvalitetu ponuđenih usluga, planirate aktivnosti i pratite svaki njihov korak. Otvoriti autopraonicu nije teško, puno je teže održavati i razvijati ovaj posao. Kako broj automobila svake godine raste, tako se i posao na umivaonicima povećava. Mnogi, inspirirani ovom činjenicom, zaboravljaju na potrebu kontrole kvalitete pruženih usluga, a uskoro recenzije usluge postaju negativne, a kupci kreću u potragu za novom autopraonicom. Upravljanje samom autopraonicom nije teško. Proces ne koristi složene tehnološke korake, ne postoji stroga ovisnost o dobavljačima, deterdženti i sredstva za poliranje i kemijsko čišćenje su uvijek dostupni. Nema potrebe provoditi naprednu obuku osoblja i pratiti njihovu obuku. Troškovi pranja automobila su niski - stanarina, porezi, plaća. Ova prividna jednostavnost često dovodi u zabludu poduzetnike. Čini im se da se kontrola i računovodstvo mogu obavljati ručno – na prijenosniku, laptopu, računalu. Kao rezultat toga, ne vide stvarno stanje stvari, ne mogu pratiti trendove na tržištu sličnih usluga, ne rade kompetentan posao s bazom korisnika.

Program autopraonice pruža sveobuhvatnu automatiziranu kontrolu i kontinuirano računovodstvo. Ne podcjenjujte mogućnosti koje nudi automatizacija. Programu se može povjeriti praćenje rada kupaca i zaposlenika, snimanje novčanih tokova na računima, uz njegovu pomoć možete kompetentno provesti optimizaciju, poboljšati kvalitetu pruženih usluga. Ovaj funkcionalni alat ponudila je tvrtka USU software system. Razvio program pranja automobila koji vođenje poslovanja čini jednostavnim i ugodnim. Recenzije programa pranja automobila samo su pozitivne, a oni koji su već iskoristili njegove mogućnosti tvrde da je stvarnost nadmašila i njihova najluđa očekivanja. Sustav USU Software automatizira planiranje, kontrolu, internu kontrolu, izvješćivanje i tijek rada. Održava profesionalnu financijsku kontrolu, pružajući informacije o svim prihodima, rashodima, uključujući i same troškove servisa automobila. Uz njegovu pomoć nije teško sastaviti proračun i pratiti njegovo izvršenje, vidjeti prednosti i slabosti poslovanja te na vrijeme poduzeti potrebne mjere za poboljšanje kvalitete usluga. Program stvara baze podataka kupaca, koje su, prema ocjenama, vrlo prikladne u marketinškom radu - statistika o svakom posjetitelju s njihovim zahtjevima, potrebama i narudžbama uvijek je vidljiva. Najproblematičnije stvari možete prepustiti programu, na primjer, održavanje papirnatih izvješća, izračun troškova narudžbi, ispis ugovora i dokumenata o plaćanju. Zaposlenici, koji se više ne moraju baviti papirologijom, imaju više slobodnog vremena za brigu o posjetiteljima i ispunjavanje svojih profesionalnih obveza. Svaki drugi pregled programa pokazuje da je kvaliteta usluge u tom smislu porasla u prvim tjednima nakon početka korištenja programa pranja automobila.

Program USU Software održava specijalizirano skladišno računovodstvo i logistiku, pomaže vam u odabiru najboljih dobavljača i čini kupnju potrošnog materijala isplativijom. Osoblje također nije ostavljeno bez nadzora. Program vodi evidenciju radnog vremena, smjena, prikazuje stvarno odrađene sate, prikazuje podatke o radu svakog zaposlenika. Pomaže u sagledavanju osobne učinkovitosti zaposlenika, u donošenju odluka o isplati bonusa najboljima. Program automatski izračunava plaće po komadu. Program može raditi s ogromnim količinama informacija, dijeli ih u prikladne kategorije i module, lako i brzo možete dobiti statistiku, izvješća i analitičke podatke. Program radi na Windows operativnom sustavu. Programeri pružaju podršku za sve zemlje, pa prema potrebi možete konfigurirati program na bilo kojem jeziku svijeta.

Na web stranici razvojnog programera možete besplatno preuzeti demo verziju programa. Nakon toga moguće je kroz dva tjedna ocijeniti njegovu funkcionalnost i prednosti. Prema recenzijama, ovo je razdoblje dovoljno za donošenje razumne odluke o kupnji pune verzije. Program se instalira na daljinu, daljinski od strane djelatnika USU Software. Njegovo korištenje ne podrazumijeva plaćanje obvezne kotizacije.

Prije instalacije možete pročitati recenzije. Prema njihovim riječima, program se dobro pokazao kako u malim proizvođačima automobila tako iu velikim lancima autopraonica, autosamoposluživanja, tvrtki za kemijsko čišćenje automobila, logističkih tvrtki i autoservisa.

Program automatski generira i sustavno ažurira bazu podataka kupaca. Sadrži podatke za kontakt i povijest interakcije, zahtjeva, narudžbi. Moguće je prilagoditi sustav ocjenjivanja, a zatim će svaki kupac moći ostaviti svoju povratnu informaciju, koju program također uzima u obzir. Ovako detaljna baza kupaca omogućuje učinkovitiju izgradnju odnosa s kupcima, pravljenje isplativih i zanimljivih ponuda na temelju informacija o preferiranim uslugama. Na temelju baze podataka, program može poslati informacije putem SMS-a ili e-pošte. Skupno slanje korisno je za informiranje o promocijama i ponudama, osobno - za poruke o dostupnosti automobila, o ponudi za ostavljanje povratnih informacija. Program automatski bilježi sve posjetitelje i kupce. Nije teško odrediti koliko je automobila prošlo kroz autopraonicu tijekom dana, tjedna, mjeseca ili drugog razdoblja. Podatke možete sortirati prema marki, datumu, vremenu ili čak ocjenama vlasnika automobila. Sustav pokazuje koje su usluge kolodvora najtraženije, a koje ne. Program prikazuje stvarno opterećenje tima, pruža informacije o svakom zaposleniku - broj smjena, izvršene narudžbe.

USU softver pruža kvalificirano računovodstvo svih troškova i prihoda, spremajući statistiku plaćanja. Ove informacije su korisne za revizora, menadžera, računovodstvo. Skladište autopraonice pod pouzdanom kontrolom. Program prikazuje dostupnost i zaostatke materijala, odmah upozorava da je potreban 'potrošni' materijal na zalihama, nudi kupnju i prikazuje usporedne podatke o cijenama dobavljača. Program se integrira s videonadzorom. To vam omogućuje da pojednostavite kontrolu blagajni i skladišta.

USU Software okuplja u jedinstven informacijski prostor sve zaposlenike autopraonica, kao i različite stanice iste tvrtke, bez obzira na njihovu geografsku lokaciju. Zaposlenici mogu brzo razmjenjivati informacije, a šef prati stanje u tvrtki, vidi protok kupaca i uvažava njihove povratne informacije. Program se integrira s web stranicom i telefonijom, što omogućuje izgradnju jedinstvenog programa za osobnu komunikaciju s korisnicima. Integracija s naplatnim terminalima omogućuje plaćanje usluga i na ovaj način. Program pranja automobila ima funkcionalni ugrađeni programator. Uz njegovu pomoć, menadžer uspijeva planirati rad i budžet, a svaki zaposlenik racionalnije koristi vrijeme, ne zaboravljajući ni na što. Učestalost izvješćivanja može biti diskrecijska odluka uprave. Pristup programu je prilagođen. Svaki zaposlenik to dobiva za svoju stručnost i autoritet. Financijska izvješća nisu dostupna operateru autopraonice, a podaci o kupcima ne otkrivaju se zajmodavcima. Prema recenzijama, upravo ovaj pristup pomaže u čuvanju poslovnih tajni. Redoviti kupci i zaposlenici mogu dobiti posebnu mobilnu aplikaciju koja olakšava prijavu, ostavljanje komentara i prijavu za autopraonicu. Program je vrlo jednostavan, ima brzo pokretanje i intuitivno sučelje.

 


Vidi također