Crm za autopraonicu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za autopraonicu

Crm za autopraonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Autopraonica CRM je program koji pomaže racionalizirati i automatizirati rad, izgraditi posebne odnose s klijentima, povećati prihode, kvalitetu usluga i, u konačnici, postići uspjeh. Upravljanje odnosima s kupcima ili CRM posebna je vrsta softvera. Bilo koji elektronički računovodstveni program ne može se smatrati potpunim CRM-om. Autopraonica ili kompleks autopraonica uslužna je djelatnost koja ne zahtijeva duboko poslovno znanje i dugogodišnje poduzetničke vještine. Usluge pranja automobila uvijek su tražene jer broj automobila brzo raste. Ali čak i u ovim povoljnim vanjskim uvjetima, neke su autopraonice preopterećene, čekaju se u redovima, a neke prazne. Sve je u kvaliteti usluge. Možete ga povećati na različite načine. Ali u početku, pravi pristup počinje planiranjem i kontrolom svakog procesa koji se odvija u autopraonici. Administrator i upravitelj mogu sve planirati i kontrolirati. Ali prilično je teško zamisliti njihovu stalnu i neprekidnu prisutnost uz svakog operatera ili šaltera. Ostaje da kontrola bude kontinuirana, da planiranje bude jasno i precizno te da postoji CRM sustav pranja vozila. Uz pravi pristup, pranje automobila je vrlo zgodan i ugodan posao s visokom isplativošću i minimalnim ulaganjem. Nema složene proizvodne procese i strogu ovisnost o dobavljačima. Čak ni u širokoj reklamnoj kampanji nije potrebno. Rade ga kupci koji su zadovoljni kvalitetom, brzinom usluge, cijenama. Ako mudro pristupite održavanju autopraonice, možete brzo ne samo nadoknaditi sva uložena ulaganja, već i proširiti svoje poslovanje - otvoriti nove servisne postaje i stvoriti cijelu mrežu autopraonica pod jednim brendom.

CRM sustav vam pomaže da učinite glavnu stvar - da razvijete vrlo razumno, jednostavno i lako nasmijano poslovno upravljanje. Uvelike pojednostavljuje sve procese, ubrzava rad, čini procjene kvalitete očiglednima i pokazuje što je potrebno učiniti za poboljšanje učinka. Da bi uspjela i napredovala, autopraonici je potrebno više razina kontrole – unutarnje i vanjske. Prvi uključuje kontrolu ispravnosti rada osoblja i njihovog djelovanja, drugi je kontrola kvalitete usluge, utvrđivanje razine zadovoljstva korisnika. Također je važno planiranje, praćenje rashoda i prihoda, pravovremeno računovodstveno i porezno izvješćivanje.

Jednostavan i funkcionalan CRM sustav autopraonice i autokompleksa osigurao je USU Software sustav. Softver koji je razvila u potpunosti automatizira sve procese, pojednostavljuje složene i ubrzava jednostavne. Osim toga, CRM sustav pruža jasne i korisne informacije za poslovanje, budući razvoj i planiranje.

CRM preuzima računovodstvo i kontrolu nad financijskim tokovima - prihodima, rashodima uključujući kupnju deterdženata, sredstva za poliranje, računima za režije, porezima i troškovima plaća za pranje automobila. Program USU Software otvara široke mogućnosti planiranja upravljanja. Ovo nije samo planer s popisom ciljeva, to je jasan vremenski i prostorno orijentiran alat koji vam omogućuje da usvojite proračun, pratite njegovu provedbu i vidite sve 'točke rasta' i neuspjehe. CRM pruža visokokvalitetnu vanjsku i unutarnju kontrolu, izračunava i ocjenjuje učinkovitost tima, prikazuje količinu posla koji svaki obavlja. Na temelju toga moguće je stvoriti fleksibilan i razumljiv sustav motivacije i bonusa. Sustav se može zadužiti za izračun plaća po zadanim stopama. Savršeno se nosi s tim. Jednom od glavnih prednosti može se smatrati automatizacija protoka dokumenata. Automobilski CRM sustav automatski izračunava trošak narudžbe, generira dokumente, ugovore, plaćanja, potvrde, akte, izvješća, vodi evidenciju u skladištu. Svaki zaposlenik koji je prije na ovaj ili onaj način trebao voditi evidenciju ima više slobodnog vremena za osnovne obveze. To je ono što obično dovodi do ubrzanja rada, poboljšanja njegove kvalitete.

USU softver pomaže u stvaranju jedinstvene i neponovljive slike zahvaljujući posebnom sustavu rada s kupcima. CRM sustav pohranjuje podatke o svakom kupcu, uključujući njegove preferencije, želje, a administrator uvijek zna koju kavu preferira vlasnik automobila dok čeka da narudžba bude gotova, koje sredstvo za poliranje plastike najviše voli. Program prikazuje najčešće i najvjernije kupce, a autopraonice su u mogućnosti za njih kreirati jedinstveni sustav vjernosti uz popuste ili dodatne usluge na poklon.

CRM tvrtke USU Software radi na temelju Windows operativnog sustava. Programeri podržavaju sve zemlje i stoga možete prilagoditi softver na bilo kojem jeziku svijeta. Demo verzija dostupna je besplatno na web stranici programera. Za dva tjedna možete ga iskoristiti i stvoriti vlastito mišljenje o prednostima CRM-a. Punu verziju instaliraju zaposlenici USU Software na daljinu - stručnjak se povezuje s računalom putem interneta, demonstrira sve mogućnosti i instalira ga. Ne postoji pretplata za korištenje Transport Wash CRM-a. CRM generira praktične i funkcionalne baze podataka - kupaca, dobavljača i zaposlenika. Za svaku osobu možete priložiti dodatne podatke prema povijesti, željama i zahtjevima. To vam pomaže da bolje razumijete ciljanu publiku i kvalitetno ispunite njihove zahtjeve. CRM sustav vodi stalnu evidenciju svih procesa. Prikazuje broj posjetitelja i pranja po satu, po danu, tjednu ili bilo kojem drugom razdoblju. Izvješće se može generirati prema bilo kojem važnom kriteriju - prema datumu, marki automobila, prema određenom operateru, prema skupu usluga u čeku itd. Uz pomoć CRM sustava možete organizirati i provoditi masovne pošiljke putem SMS-a ili e-pošte. Na taj način možete pozvati kupce da sudjeluju u promociji ili ih obavijestiti o promjenama cijena. Slanje osobne korespondencije može biti zgodno ako kupca trebate obavijestiti o dostupnosti njegove narudžbe ili u slučaju pojedinačne ponude u okviru programa vjernosti.

Program pokazuje koje su vrste usluga u autopraonicama najtraženije. To pomaže izgraditi pravi marketing i promovirati područja uspjeha.

CRM program automatski obračunava plaće zaposlenicima koji rade po komadu. Za svakog operatera, blagajnika ili administratora možete dobiti iscrpne podatke o količini obavljenog posla u bilo kojem razdoblju.

USU Software vodi računovodstvenu evidenciju, uspoređuje prihode i rashode, sprema povijest svih plaćanja.

Sustav nudi visokokvalitetnu kontrolu zaliha. Zaposlenici u realnom vremenu vide ostatke potrebnog radnog materijala. Kada se ova ili ona pozicija završi, program predlaže kupnju i predstavlja najpovoljnije ponude dobavljača. CRM tvrtke USU Software okuplja zaposlenike u jednom informacijskom prostoru, čime se ubrzava tempo rada i prijenos informacija. Ako postoji nekoliko pranja u mreži, program ih sve kombinira. Program se integrira s CCTV kamerama. Time se povećava kontrola nad radom blagajnika, postaja i skladišta. Moguća je integracija s telefonijom i web stranicom, kao i s terminalima za naplatu, što otvara više mogućnosti komunikacije s korisnicima. Upravitelj i administrator mogu prilagoditi učestalost primanja izvješća. Sama izvješća, statistički i analitički podaci prikazani su u obliku tablica, grafikona, dijagrama s usporednim podacima iz prethodnog razdoblja. CRM ima prikladan ugrađeni planer koji pomaže šefovima da planiraju i kontroliraju provedbu planova, a zaposlenicima - da učinkovitije upravljaju svojim vremenom. Program ima brzi početak, intuitivno sučelje i lijep dizajn. Čak i oni s niskom tehničkom obukom mogu to lako podnijeti. Posebno razvijenu mobilnu aplikaciju mogu instalirati zaposlenici i stalni korisnici. Program radi s bilo kojom količinom podataka i podržava preuzimanje datoteka bilo kojeg formata bez ograničenja. Osim toga, CRM se može upotpuniti i 'Biblijom suvremenog lidera' u kojoj će svatko pronaći mnoštvo korisnih savjeta o vođenju poslovanja.

 


Vidi također