Program za reklamnu agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za reklamnu agenciju

Program za reklamnu agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovni lideri u području oglašavanja, međutim, kao iu svakom drugom području, moraju shvatiti da se poslovni uspjeh može postići samo kada svi elementi djeluju u istom smjeru kao jedinstveni mehanizam, au tome pomaže program oglašivačke agencije. Korištenje novih tehnologija pomaže oglašivačkim aktivnostima da uspostave učinkovitu interakciju između odjela i zaposlenika. Razvoj sustava oglašavanja prisiljava stručnjake da svakodnevno obrađuju golemu količinu podataka, rješavaju mnoge probleme i nijanse rada, tako da ostaje sve manje vremena za smislene zadatke. Sukladno tome, kompetentni menadžeri u marketinškim agencijama pokušavaju pronaći nove alate koji mogu preuzeti dio odgovornosti, pomoći u izradi planova i praćenju njihove provedbe, a računalni program postaje najbolje rješenje. Automatizacija internih procesa omogućuje običnim zaposlenicima i menadžerima da posvete više vremena smislenim zadacima, prenoseći rutinske zadatke na elektroničke algoritme, osiguravajući ne samo brzinu, već i točnost. Naravno, sustavi ne mogu raditi samostalno, ali dovoljno je započeti montažu i gotov alat sposoban uspostaviti opći poredak tvrtke.

Uspješnost reklamne agencije izravno je povezana s razvojem strategija, organizacijom i provedbom usluga koje naručuju klijenti, uključujući proizvodnju proizvoda za privlačenje novih potrošača svojim kolegama. Marketinške kampanje obično imaju širok fokus koji uključuje rješavanje velikog broja problema u interakciji s dobavljačima, partnerima i kupcima. Ispada da zaposlenici agencije moraju svakodnevno održavati nekoliko baza podataka, odvojenih i nestrukturiranih. Nedostatak jedinstvenog mehanizma, rascjepkanost statistike otežava oglašivačima rad, kontrolu procesa u pružanju usluga, praćenje plaćanja i planiranje kroz pomne analize. Upravo u tim okolnostima automatizacija i implementacija složenih programa postaje važna odluka za organizacije koje se planiraju razvijati i uspjeti na tržištu oglašavanja. Softverski sustav USU primjer je jednostavne, ali multifunkcionalne platforme koja može organizirati rad bilo koje tvrtke, uključujući i reklamnu agenciju. Program je graditelj modula koji vam omogućuje odabir potrebnih alata, ništa suvišno neće ometati produktivan rad. Kako bi razdoblje svladavanja nove platforme bilo jednostavno i udobno, naši su stručnjaci pokušali osmisliti sučelje do najsitnijih detalja, čineći ga dostupnim čak i korisnicima koji prije nisu imali ovo iskustvo. Program pomaže u održavanju visokokvalitetne evidencije dolaznih narudžbi, pohranjivanju povijesti interakcije s izvođačima, održavanju baze podataka kupaca i materijala.

Tim vrhunskih stručnjaka iz naše tvrtke USU Software pokušao je stvoriti jedinstveni proizvod koji bi mogao optimizirati aktivnosti i razmisliti o cjelokupnoj strukturi. Ako se pojavila misao da je radni proizvod dostupan samo organizacijama s velikim proračunom, tada se usuđujemo osigurati da čak i mala agencija može priuštiti program jednostavnim odabirom malog, ali velikog skupa opcija. Da biste svladali aplikaciju, potreban vam je kratki tečaj obuke i samo nekoliko dana aktivnog rada, pogotovo jer korisnici sami prilagođavaju izgled i redoslijed kartica. Osim toga, u programu USU Software možete učinkovito izvesti neke složene izračune, identificirati obećavajuću strategiju razvoja, procijeniti produktivnost zaposlenika. Odmah na početku, nakon instalacije i konfiguracije programa, formira se lista kupaca, svaka pozicija sadrži maksimum informacija, osim kontakt podataka. Osim toga, možete priložiti skenirane kopije dokumenata i slika, što olakšava i ubrzava buduće pretrage. Kako biste dodatno ubrzali početak automatizacije, možete koristiti funkciju uvoza i prenijeti postojeće podatke u elektroničke baze podataka u nekoliko minuta, uz zadržavanje unutarnje strukture. U programu reklamne agencije USU Software moguće je formirati različite izvještaje koji se pokazuju kao značajna pomoć menadžmentu. Tako, na primjer, izvješće o kupcu odražava čitav niz statističkih informacija, uključujući vrijednosti narudžbi, projekte najma i još mnogo toga. Modul 'Izvješća' opremljen je potrebnim skupom filtera, dobiveni rezultati su grupirani i sortirani. Konstrukcija izvješća određena je određenim pojmovima i pokazateljima koji se uspoređuju tijekom vremena.

Program USU Software, specijaliziran za automatizaciju reklamnih agencija, brzo je mijenjan i nadopunjavan prema Vašim potrebama, uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti. Automatizacija obračuna troškova je prilagodljiva pomoću programskih algoritama i pomaže vam da točno odredite cijenu narudžbe. To znači da menadžeri više ne moraju kupcima objašnjavati formulu za određivanje cijene i izvoditi ručne izračune. Osim toga, program je sposoban prebaciti cijeli tijek dokumenata u automatski način rada, koristeći dostupne predloške i ove primjere. Nakon primitka narudžbe i registracije u bazi podataka sustava, datoteka se nadopunjuje svim potrebnim obrascima, samo odaberite željenu datoteku, provjerite popunjene retke i pošaljite je na ispis. Aplikacija prati sve faze reklamne kampanje, a uvijek možete provjeriti tko je odgovoran, vidjeti rokove i obavijestiti kupce o tijeku narudžbe. Prihodi i rashodi fonda također su pod kontrolom USU Software platforme, podaci o rashodima i dobiti postaju transparentni. Informacije o novčanom toku mogu se prikazati u obliku tablice, dijagrama ili grafikona, što vam pomaže da donesete informirane upravljačke odluke.

Zaposlenici i menadžment imaju na raspolaganju jedinstven i produktivan alat za pohranu i obradu podataka, procjenu odabranih strategija, rast baze pretplatnika. Kao dodatnu opciju, možete se integrirati s web-stranicom vaše organizacije, tako da sustav odmah obrađuje nove online aplikacije. Ovo nije potpuni popis mogućnosti našeg razvoja, video pregled i prezentacija će vas jasnije upoznati s našim razvojem. Program također možete testirati u proizvodnim uvjetima prije kupnje licenci preuzimanjem demo verzije.

Program ima cijeli niz funkcija potrebnih za organiziranje rada marketinške tvrtke na različitim razinama upravljanja. Profitabilnost i učinkovitost reklamne agencije povećava se zahvaljujući operativnoj analizi i prikupljanju potrebnih informacija, smanjujući rizike povezane s pogreškama u upravljanju i računovodstvu. Automatizacija izračuna pomaže smanjiti postotak nepredvidive potrošnje, usmjeravajući je prema uspješnijoj provedbi strategije. Uz dodatnu narudžbu možete se integrirati s web-stranicom agencije za oglašavanje, čime se ubrzava obrada online prijava.

Softverski program USU minimizira izgubljeno radno vrijeme jer više ne morate ponovno unositi podatke i opetovano provjeravati podatke iz različitih sustava. Stvaranjem jedinstvene informacijske platforme korisnici dobivaju razvoj dodatnih mogućnosti tvrtke. Program se konfigurira pojedinačno, što omogućuje uzimanje u obzir različitih karakteristika i nijansi u radu s drugim ugovornim stranama. Pojednostavljivanje i ubrzanje interakcije s klijentima ima pozitivan učinak na rast dobiti i broj narudžbi. Svi nalozi koji se prate u trenutnom načinu izvršenja, bilo da su u fazi registracije, plaćanja ili spremni itd. Program analizira nove narudžbe, izračunava trošak na temelju cjenika dostupnih u bazi podataka. Postavljanje programa značajno štedi zaposlenicima radno vrijeme na ispunjavanju regulatornih dokumenata. Koncizan dizajn sučelja, bez nepotrebnih funkcija, ne ometa snažnu aktivnost, ubrzavajući ukupnu izvedbu. Različita izvješća pomažu u procjeni bilo kojih pokazatelja, uspoređujući ih jedni s drugima, prikazujući dinamiku. Program je potpuno nezahtjevan za opremu, na kompjutorskim bilansnim računalima su sasvim dovoljni. Automatiziramo tvrtke diljem svijeta, stvarajući međunarodnu verziju softvera, prevodeći jezik jelovnika. Korisnicima se daju zasebne prijave i lozinke računa za prijavu, unutar koje su vidljive samo informacije, čiji pristup ovisi o zauzetoj poziciji.

Kada kupite licencu za razvoj našeg programa, imate dva sata tehničke podrške ili obuke na izbor. Poveznicu na probnu verziju programskih postavki reklamne agencije možete pronaći na stranici i zatražiti od USU software tima.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More