Crm za oglasnu agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za oglasnu agenciju

Crm za oglasnu agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM je kratica za Customer Relationship Management, a CRM za reklamnu agenciju igra vrlo važnu ulogu u svakoj tvrtki. Sustav mora biti ispravno konfiguriran kako bi se povećala konverzija prodaje. CRM je sastavni dio svakog poslovanja. Promidžbena agencija sama priprema svoju dokumentaciju. Oni provode napredne analize o razdvajanju potrošača na tržištu. Potrebno je organizirati racionalan poslovni proces. U CRM-u, glavni aspekt je plan formiranja internih procesa. Agencija za oglašavanje nudi usluge u nekoliko područja. Radi s fizičkim i pravnim osobama.

Softver USU osnova je za pravilnu organizaciju tvrtke. Zahvaljujući ugrađenim predlošcima i grafikama, zaposlenici tvrtke izvode različite operacije prema uputama. Interni dokumenti izrađuju se u skladu s osnivačkim dokumentima. Oni ukazuju na glavne ciljeve i ciljeve poduzeća. CRM sustav je prošireni poslovni okvir. Svaka tvrtka pokušava ga oblikovati na takav način da poveća količinu obrađenih informacija.

Agencija za oglašavanje pruža usluge izrade i postavljanja oglasa. Stručnjaci izrađuju izglede za klijente prema primljenim podacima. Imaju posebnu obuku i vještine koje jamče dobar rezultat. Odobravanje oglasa provodi se u nekoliko koraka. Glavni dio je definicija pojma. Agencija za oglašavanje često će imati predloške koje koristi za naručivanje. Ako je klijent dao gotove izglede, trebali biste početi s definiranjem stranica. Mogu biti fizičke ili virtualne lokacije. Na primjer, novine, banneri, znakovi, tražilice i web stranice. Za sve vrste usluga popunjava se ugovor. Sadrži potrebne odjeljke.

CRM jamči sistematizaciju aktivnosti. Vrijedno je stalno pratiti ažuriranja informacijskog prostora. Nove tehnologije sposobne su optimizirati i kanalizirati rezervacije u stvaranje novih proizvoda. Asortiman se mijenja prema potrebama građana. Agencije za oglašavanje uvijek imaju puno klijenata, jer se oglas stalno mijenja. Vrijedno je pravovremeno uzeti u obzir promjene na tržištu. Prilagodbe u CRM-u pomažu u brzom rješavanju zadataka. Istovremeno, zaposlenici tvrtke mogu dobiti i dodatnu obuku za povećanje svojih kvalifikacija. Potreba za rastom i razvojem je na prvom mjestu.

USU softver je konfiguracija koja se koristi u građevinarstvu, proizvodnji, metalurgiji, informacijskim i drugim poslovima. Osim toga, uveden u kozmetičke salone, frizerske salone, zalagaonice, kemijske čistionice, reklamne agencije i obrazovne ustanove. Zahvaljujući svojoj svestranosti, olakšava upravljanje internim radom organizacije. Zaposlenici mogu dobiti savjet od tehničkog odjela ili koristiti ugrađeni čarobnjak. Planiranje se radi i kratkoročno i dugoročno. Svi podaci se kopiraju na poslužitelj i sinkroniziraju između poslovnica.

CRM za reklamnu agenciju djeluje kao prikupljač informacija i njihova distribucija. Na općem popisu možete brzo pronaći potrebne značajke koje su potrebne u određenom trenutku. CRM se bavi analitičkom djelatnošću. Zbog toga daje potpunu sliku trenutnog statusa svake jedinice i lokacije. Tako menadžment vidi koliko je resursa potrebno za održavanje plana.

Brzina prijenosa podataka. Neograničen broj skladišta, trgovina i ureda. Upotreba u dječjim vrtićima, putničkim agencijama, frizerskim salonima i centrima za obuku djece. Napredne korisničke postavke. Izbor načina raspodjele prihoda i rashoda. Knjiga kupnje i prodaje. CRM postavke. Potraživanja i obveze. Kontrola proizvodnje. Koriste ga računovođe, menadžeri, tehnolozi i prodavači. Novčana disciplina. Identifikacija proizvoda kojima je istekao rok trajanja. Stvaranje reklamne tvrtke. Kronologija događaja. Poznavanje prenosivosti. Integrirani izgledi ugovora. Komentari. Moderan i elegantan dizajn radne površine. Priključak za video nadzor. Dodatni uređaji. Učitavanje fotografija. Učitavanje bankovnog izvoda. Porezne provjere. CRM analitika. Kadrovska politika. Delegiranje ovlasti. Usklađenost sa zakonskim standardima. Slanje SMS-a. Pošaljite e-poštu. Formiranje prometnih putova. Popravak i pregled.

Zadaci za voditelje. Prijenos podataka na poslužitelj. Usklađenost tehnologije. Plaćanje putem naplatnih terminala. Priprema platne liste. Utvrđivanje financijskog stanja. Ažuriranje dokumenata.

Poznavanje prenosivosti. Upućivanje na službeni put. Izbor računovodstvenih politika. CRM sustav za bilo koje područje. Izračun konkurentnosti. Segmentacija tržišta. Analiza trendova poslovnih subjekata. Podjela programa na blokove. Autorizacija korisnika putem prijave i lozinke. Podjela procesa na faze. Analiza korištenja imovine i obveza. Inventura i revizija. Gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje. Elektronička kartica. Izrada prilagodbi od strane administratora. Ove značajke i još mnogo toga pomoći će vašem poslovanju da bude najbolje! Ako želite besplatno isprobati demo verziju programa, poveznicu za preuzimanje možete pronaći na našoj službenoj web stranici! Funkcionalnost i konfiguraciju programa moguće je prilagoditi i odabirom opcija kupnje na našoj web stranici, ako znate da neke značajke neće biti korisne za vašu tvrtku, jednostavno ih možete odbiti uključiti u paket koji kupujete, što znači da ne morate plaćati za značajke koje vam nisu potrebne!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More