Crm za trgovce
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za trgovce

Crm za trgovce • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM za marketingaša je sustav koji podržava profesionalne procese za rad s kupcima. CRM je kratica za Customer Relationship Management, što znači upravljanje odnosima s kupcima. CRM baza uz pomoć automatizacije procesa pomaže u učinkovitijem stvaranju komunikacije s kupcem, pokušaju da se ne pogriješe u radu marketinških stručnjaka i povećaju prodaju u budućnosti. Sada da vidimo kako to izgleda u CRM-u. Na primjer, u bilo kojem uređivaču proračunskih tablica, recimo, opći računovodstveni programi sa svojom bazom klijenata sadrže podatke, samo klikom na ime klijenta otvara se prikladna kartica koja sadrži cijelu povijest aktivnosti s tim klijentom. Od trenutka telefonskog poziva do kupnje, trgovci održavaju poredak. Moći ćete preslušati glasovne snimke svih poziva, pitati o povijesti kupovine, izraditi dokumente prema predlošku, napisati e-mail, postaviti zadatak.

U trenutku kada vas korisnik nazove, CRM nudi da pogledate njegovu karticu kako biste mogli započeti razgovor nazivajući klijenta po imenu. Ima mnogo sličnih i praktičnih funkcija za posluživanje posjetitelja. Mnogi procesi za vas postaju automatizirani, slijedit ćete upute aplikacije i njezine ugrađene pametne funkcije. Što se tiče posla marketingaša, znamo da je to osoba koja radi s oglašavanjem i ogromnim protokom raznih ideja. Uz obradu podataka, marketing i održavanje potražnje. Stoga je ovaj CRM sustav najbolji način za pomoć pri rješavanju različitih problema i zadataka, uključujući i pomoć marketinškim stručnjacima odjela u rješavanju problema. Osobito su mnoge prikladne funkcije razvijene u radu s kupcima, sustav automatizacije programa ubrzava tijek rada i čini ga modernijim i zanimljivijim. S CRM-om trgovci čine manje pogrešaka i na kraju ostvaruju veću prodaju.

Upravljanje također ima mnogo korisnih točaka zahvaljujući aplikaciji, puno je lakše upravljati tvrtkom. Manje se vremena troši na kontrolu, a više vremena na osiguravanje resursa za razvoj poslovanja. USU Software je jedna od aplikacija CRM sustava, tako da USU Software ima veliki broj različitih funkcija koje su na njega prenesene od CRM programera. Vrlo je pogodan za marketinške stručnjake za rad s klijentima, multifunkcionalan i automatiziran, a može generirati različita izvješća i analize. Svaki trgovac treba raditi u specijaliziranom programu s određenim funkcijama, pa mnogi odabiru program USU Software koji zbog modernog dizajna ima jednostavno, razumljivo i privlačno operativno sučelje. Program ima fleksibilnu politiku cijena, ne morate platiti naknadu za prijavu, nije predviđena, samo u slučaju zasebnog usavršavanja baze za funkcije tvrtke, morat ćete dodatno platiti tehničara.

Kupnjom USU Software-a, koji je CRM program, dobivate bazu podataka koja može pohraniti bilo koju informaciju i dobiti potpunu statistiku o svakoj putem izvješća. U nastavku ćemo pogledati neke od njih. Vi ćete kontrolirati sve novčane tokove i izvršena plaćanja. Uz svaki dokument koji izradite, priložit ćete sve datoteke koje trebate prenijeti. U aplikaciji možete stavljati bilješke o planiranim i dovršenim aktivnostima s bilo kojim klijentom. Prema sastavljenom cjeniku softver sustava automatski izračunava vrijednost narudžbe. Generiranjem izvješća možete analizirati koji su zahtjevi za oglašavanje vrlo traženi. Moći ćete samostalno kontrolirati sve novčane tokove tvrtke. Moguće je imati punu kontrolu nad timom, moći ćete kontrolirati rad svakog od postojećih naloga.

Moguće je instalirati mobilnu aplikaciju i samostalno kontrolirati sve poslove koji su u tijeku. Integracija s CCTV kamerama omogućuje pouzdanu kontrolu, sustav praćenja u titlovima video streama te prikazuje informacije od interesa. Uspostavljena je komunikacija s naplatnim terminalima, radi lakšeg plaćanja kupaca na najbližim lokacijama i terminalima. Trebala bi biti dostupna mogućnost slanja skupnih SMS poruka i slanja pojedinačnih poruka korisnicima. Imat ćete priliku usporediti i provjeriti svoje trgovce, prema broju narudžbi, procijenjenom i stvarnom prihodu.

Poseban program izrađuje sigurnosnu kopiju svih vaših podataka u trenutku kada ih postavite i arhivira, nakon čega će vas obavijestiti o spremnosti ovog postupka.

Ako trebate izbrisati nepotrebne podatke u bazi podataka, o tome ćete morati obavijestiti. Svi odjeli tvrtke međusobno će komunicirati kao cjelina. Dostupna funkcija će barem pokazati koja roba je pri kraju i koja je potrebna za kupnju. Prilikom generiranja izvješća odmah ćete vidjeti tko od vaših kupaca nije izvršio plaćanje. Možete brzo unijeti svoje podatke za početak aktivnosti, ali za to morate koristiti funkciju uvoza podataka. CRM softver ima prilično jednostavno sučelje, možete ga sami shvatiti.

Također, kada počnete raditi na ovom softveru, trebali biste dobiti svoje osobno korisničko ime i lozinku. Baza će prikazati statistiku o obavljenom poslu za svakog klijenta. Potrebni podaci mogu se učitati na vašu web stranicu kako biste mogli kontrolirati status narudžbe, cijenu usluga u vašem sustavu.

Sve podatke i informacije unijet ćete u bazu kupaca. Razni ugovori, dokumenti potrebni na licu mjesta bit će brže izrađeni. Imat ćete detaljne informacije o stanju skladišta, raspoloživosti, potrošnji, kretanju i distribuciji robe. USU Software pruža sve podatke o tekućim računima i gotovini tvrtke. U svrhu informacijske sigurnosti, program se privremeno blokira, u slučaju da trebate biti odsutni neko vrijeme.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More