Program za putne listove
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za putne listove

Program za putne listove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prijevoz materijalnih vrijednosti ili ljudi podrazumijeva niz popratnih procesa koji su povezani s izračunima i radom različitih odjela, stručnjaka, potpomognuti su programom vodiča za veličinu, što dovodi do računalne automatizacije proračuna goriva i drugih troškovi. Održavanje voznog parka automobila i kamiona također zahtijeva bolju kontrolu od strane administracije, jer je potrebno održavati radno stanje, izbjegavajući prekide u putovanjima. Najčešće, kako bi se popravili svi izračuni, formira se obrazac staze, gdje su propisani tehnički parametri za automobil, rutu, benzin, uz naknadni prijenos na računalo za snimanje rezultata na kraju radne smjene. Prijevozničke tvrtke ili druge organizacije koje trebaju točnije izračune trebale bi razviti bolje računovodstvene politike kako bi minimizirale nastale troškove i povećale profitne marže. Konkurentsku prednost stekli su samo oni gospodarstvenici koji su uspjeli stvoriti racionalan sustav upravljanja i primijeniti suvremene tehnologije vođenja putnih isprava, itinererskih listova. Upravo će korištenje programa za izračun teretnice osobnog automobila pomoći u ispunjavanju ciljeva koje je uprava zacrtala u radu na projektu. Softverski algoritmi pomoći će ne samo u računskom izračunu troškova prijevoza, već mogu dovesti i do optimizacije svih procesa vezanih uz rad osobnih automobila. Korištenje programa pridonosi točnom obračunu goriva i maziva i organizira stalno praćenje njihove potrošnje. Prilikom odabira najbolje informatičke platforme za automatizaciju rada logističke organizacije, preporučujemo da obratite pozornost na sposobnost provođenja složenih izračuna, za sve aspekte djelatnosti, a ne samo za automobil. Prelaskom na automatizirane izračune menadžment će imati na raspolaganju široku paletu alata za postizanje strateških ciljeva.

Za pretvaranje dostavnica u elektronički format, program bi trebao biti što jednostavniji u strukturi, razumljiv običnom zaposleniku, kako ne bi stvarao poteškoće pri izradi izračuna za održavanje i rad automobila, kamiona. Takva opcija može biti razvoj tvrtke USU - Universal Accounting System. Računalna platforma će uspostaviti elektroničku metodu za vođenje dokumentacije, određivanje ostataka goriva i kretanja goriva i maziva, uz izračun standarda na temelju parametara zadanog automobila. Rad s izračunima temeljit će se na informacijama o prijeđenoj udaljenosti, uvjetima na ruti i prometnim gužvama. Za bolju kontrolu resursa goriva u programu za obračun računa moguće je izraditi različite formule za različite vrste goriva i maziva, uz evidentiranje podataka u odgovarajućim obrascima dokumenata. Ovisno o vanjskim uvjetima, parametri i standardi izračuna za automobile, kamione mogu se prilagoditi, to je unutar moći običnog korisnika, bez kontaktiranja stručnjaka. Provedba programa USU uključuje razmatranje faktora korekcije ovisno o vremenskim uvjetima, godišnjem dobu, površini ceste, korištenju klima uređaja, što se također odražava u izračunima, osiguravajući pokrivenost svih aspekata. Postavke za ove čimbenike postavljaju se u odjeljku Mjerne vrijednosti kako bi se osiguralo da imate potpunu i bolju kontrolu nad operativnim troškovima vozila. Ako tvrtka osim lakog prijevoza koristi kamione, tada se svi izračuni za njih prilagođavaju prema drugim formulama, uzimajući u obzir standarde za prevezenu robu i druge pokazatelje. Rad s otpremnicama u programu podrazumijeva otpis benzina i goriva i maziva na temelju podataka iz dokumenata koje vozači dostavljaju na kraju radne smjene.

Konfiguracija računalnog softvera USU jedan je od najboljih programa za pakiranje potvrda, jer je u stanju uzeti u obzir cijeli niz nijansi koje mogu biti samo u određenom poslu, a koje svaka konfiguracija ne može pružiti ili će zahtijevati visoke troškove. . U slučaju našeg programa, cijena ovisi samo o skupu opcija koje je odabrao klijent, čak i poduzetnik početnik može si priuštiti započeti svoj posao koristeći suvremene tehnologije, napraviti točne izračune odmah, a da ga ne ometa obuka putnih isprava, ruta plahte, sve što prati rad automobila, automobila, kamiona. Kompjuterizirani sustav omogućit će podjelu knjigovodstvenih otpisa po vrsti troška, grupirane po automobilu, vrsti goriva, vozaču. Upravo ovakav pristup omogućit će provođenje ispravnih proračuna i bolje praćenje kretanja goriva i maziva od skladišta do automobila, kamiona, prezentirajući podatke u izvješću o putovanju, uz paralelnu usporedbu sa standardima, čija je definicija napravio odmah na početku. Računalni program Size Guide koji su predstavili promotori USU ima širok spektar funkcionalnosti koje će omogućiti bolje reguliranje vodiča po veličinama i popisa ruta, obavljanje brojnih izračuna, praćenje rada voznog parka, stvaranje komunikacijskih mreža između odjela, kreiranje uvjete optimalne za postizanje ciljeva. Na temelju internih referentnih baza podataka, program će pratiti benzin, gorivo i maziva za svaki osobni automobil i za cijelu tvrtku. Elektronički izračuni u softveru za otpremnicu uvijek će vam pomoći da na najbolji način pratite stanje spremnika goriva i rezervnih dijelova. Računalni algoritmi pomoći će odrediti doseg minimalnog praga zaliha i obavijestiti korisnike o toj činjenici.

Između ostalog, konfiguracija našeg softvera pomoći će menadžmentu da izgradi rasporede rada za zaposlenike, racionalno koristi službene automobile samo za posao, a ne za osobne potrebe. Za koordiniran i kvalitetniji rad svih odjela postoji zaseban modul za izvješćivanje i izradu analiza, dobivanje cjelovitih podataka u standardiziranim proračunskim tablicama. Direktor tvrtke moći će odabrati potrebne parametre za analizu, razdoblje i dobiti točne podatke, koji će pomoći u donošenju kompetentnih upravljačkih odluka. Uz sve to, program brojanja tovarnih listova podrazumijeva da zaposlenici imaju odvojen radni prostor, s ograničenom vidljivošću informacija, opcija, izračuna, ovisno o ulozi. Samo uprava ima pravo prilagođavati prava stručnjaka na pristup službenim informacijama. Informatička platforma bit će ta koja će najbolje pomoći u korištenju materijalnih, ljudskih i financijskih resursa prijevoznika. Da biste to učinili, u postavkama postoji mnogo dodatnih uslužnih programa koji mogu zamijeniti duplicirane aplikacije za izračun robe i materijala i praćenje otpremnica programa. Pritom samo jednom plaćate potreban broj dozvola, a na kraju dobivate optimalan skup opcija koje mogu ispuniti cijeli niz zadataka u području obavljanja poslova prijevoza putnika. Već nakon nekoliko tjedana aktivnog rada, moguće je procijeniti koliko je porasla razina poduzeća, red u izračunima i korištenju resursa, automobili su se poboljšali. Svaki stručnjak dobiva jasan skup uloga koje mu stoje na raspolaganju za izvršavanje dodijeljenih zadataka, što omogućuje rješavanje svih problema na najbolji mogući način u kratkom vremenu. To povećava motivaciju zaposlenika, koji nastoje ispuniti svoje planove, dobivajući više dividendi.

Program za izračun teretnice za osobni automobil pružit će samo informacije relevantne za izračune i analize, što će omogućiti dinamičko ažuriranje pokazatelja izračunima, radeći samo s razumnim informacijama. Digitalna inteligencija i korištenje najsuvremenijih računalnih tehnologija pomoći će u obračunu troškova goriva i izradi izvješća za računovodstvo. Aplikacija analizira i uspoređuje stvarne podatke brzinomjera iz automobila, kamiona, tako da se ne morate brinuti da će bilo koja operacija biti propuštena. Također možete proširiti mogućnosti računalnog programa za tovarni list, u narudžbu se uvode dodatne opcije, provodi se integracija s različitom opremom, stvarajući tako jedinstvenu platformu prikladnu posebno za vaše poslovanje. Modernizacija aplikacije moguća je ne samo pri naručivanju, već i nakon dulje upotrebe, samo kontaktirajte naše stručnjake.

Računovodstveni teretni program omogućava uvid u ažurne podatke o potrošnji goriva i maziva te goriva u prijevozu poduzeća.

Knjigovodstvo tovarnih listova može se obaviti brzo i glatko s modernim softverom USU.

Program za obračun goriva omogućit će vam prikupljanje podataka o potrošenom gorivu i mazivima te analizu troškova.

Možete pratiti gorivo na rutama pomoću programa za tovarni list tvrtke USU.

Program za popunjavanje tovarnih listova omogućuje automatizaciju pripreme dokumenata u poduzeću, zahvaljujući automatskom učitavanju podataka iz baze podataka.

Program za otpremnicu dostupan je besplatno na web stranici USU i jednostavan je za upoznavanje, ima praktičan dizajn i mnoge funkcije.

Za obračun goriva i maziva i goriva u bilo kojoj organizaciji trebat će vam program teretnice s naprednim izvješćivanjem i funkcionalnošću.

Puno je lakše kontrolirati potrošnju goriva s programskim paketom USU, zahvaljujući potpunom obračunu svih ruta i vozača.

Svaka logistička tvrtka treba obračunati benzin, goriva i maziva pomoću modernih računalnih sustava koji će omogućiti fleksibilno izvješćivanje.

Registriranje vozača lako je i jednostavno uz pomoć modernog softvera, a zahvaljujući sustavu izvješćivanja možete identificirati kako najučinkovitije zaposlenike i nagraditi ih, tako i one najmanje korisne.

Program za računovodstvo pošiljaka neophodan je u svakoj transportnoj organizaciji, jer uz njegovu pomoć možete ubrzati izvršenje izvješća.

Program za otpremnicu omogućit će vam prikupljanje podataka o troškovima na rutama vozila, primanje podataka o potrošenom gorivu i drugim gorivima i mazivima.

Računovodstveni program goriva i maziva omogućit će vam praćenje potrošnje goriva i goriva i maziva u kurirskoj tvrtki ili dostavnoj službi.

Za registraciju i obračun tovarnih listova u logistici pomoći će program goriva i maziva koji ima prikladan sustav izvješćivanja.

Olakšajte si knjigovodstvo tovarnih listova i goriva i maziva sa suvremenim programom Univerzalnog računovodstvenog sustava koji će vam omogućiti organiziranje prijevoza i optimizaciju troškova.

Program obuke za tovarni list omogućuje izradu izvješća u okviru općeg financijskog plana tvrtke, kao i praćenje troškova na rutama u tijeku.

Računovodstveni program goriva i maziva može se prilagoditi specifičnim zahtjevima vaše organizacije, što će pomoći u povećanju točnosti izvješća.

Vaša tvrtka može uvelike optimizirati troškove goriva i maziva i goriva, obavljajući elektroničko računovodstvo kretanja otpremnica pomoću programa USU.

Prilikom naručivanja najboljih programa za otpremnice na Internetu, Univerzalni računovodstveni sustav će zauzeti svoje pravo mjesto, jer može značajno olakšati kontrolu automobila, kamiona.

Izrada bilo kojeg dokumenta trajat će samo nekoliko minuta jer će većina redaka već biti automatski popunjena na temelju izračuna i podataka iz različitih baza podataka.

Svi troškovi prikazani su u stvarnom vremenu, što će vam pomoći da brzo radite s izračunom i prilagodite povezane parametre.

Na temelju obrazaca dobivenih od vozača na kraju radne smjene obračunava se preostalo gorivo i upisuje u pripadajuće retke.

Računalni katalozi na softverskoj platformi izgrađeni su na takav način da ih može razumjeti korisnik bilo koje razine znanja, oporavak podataka trajat će nekoliko sekundi.

U postavkama je moguće registrirati više od jedne sheme praćenja za primitak i potrošnju goriva, uključujući na temelju stvarnih pokazatelja i standarda koji su uzeti u obzir za tehničke parametre automobila.

Kako bismo početnicima olakšali navigaciju informacijskim prostorom i funkcionalnošću softvera, dali smo alatne savjete kada lebdite iznad linije.

Pouzdanost računalne aplikacije neće izazvati nikakve pritužbe, jer gotovo u potpunosti eliminira problem utjecaja ljudskog faktora.

Također, za rad s teretnicama u programu pažljivo je osmišljen sustav informacijske sigurnosti i zaštite usluge, to su lozinke i automatsko blokiranje računa.

Gotova dokumentacija može se ispisati izravno iz izbornika ili preuzeti u aplikacije trećih strana, poslati putem e-pošte.

Opseg troškova logističkih operacija značajno će se smanjiti, poboljšat će se poredak s izračunima i izvješćima, što će pomoći u kompetentnom upravljanju raspoloživim resursima.

Izračuni za laka vozila i druga vozila rade se puno brže i točnije od istih operacija u ručnom formatu.

Kako bi vam pružili visokokvalitetni softver, programeri će moći izraditi individualni program za potrebe određene organizacije, nijanse izračuna.

Mogli smo govoriti samo o dijelu mogućnosti i prednosti našeg softvera, o ostalim funkcijama možete saznati više gledajući video, prezentaciju.

Program za izračun putnih listova i blokada puta mogu koristiti i menadžeri i stručnjaci iz svih odjela, tako da će rad svakog od njih postati najbolji u cjelokupnom mehanizmu.

Bit će puno lakše napraviti izračune o resursima uključenim u prijevoz ljudi i robe, jer će automobili i kamioni biti pod stalnom kontrolom.

U smislu optimizacije prometnih institucija i gdje god je potrebna automatizacija praćenja rada voznog parka, nema boljeg rješenja za laka vozila.

 


Vidi također