Program za izračun potrošnje goriva
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za izračun potrošnje goriva

Program za izračun potrošnje goriva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki aspekt života, radne aktivnosti, podvrgnut je strogom redu, svugdje je potrebno izračunati vrijeme, financije, izraditi rasporede i planove, cestovni promet nije iznimka, bio on privatni ili službeni, svugdje je potrebna kontrola . Glavna obračunska stavka za prijevoz su goriva i maziva i njihova potrošnja. Sada postoji mnogo programa koji se mogu besplatno preuzeti ili upravljati putem interneta, ali u pravilu je ova opcija prikladnija za ljubitelje automobila ili tvrtke s malim brojem vozila. Tvrtke specijalizirane za prijevoz s velikim timom automobila trebaju veći program za izračun potrošnje goriva.

Gorivo je glavna troškovna stavka u korištenju voznog parka, zbog čega kompetentno i pravilno obračunavanje i otpisi postaju primarni zadatak svih tvrtki. Pri odabiru aplikacije nije toliko važno kako će raditi, online ili lokalno, besplatna ili plaćena verzija softvera, možete je čak i preuzeti s interneta, glavna stvar je njezina funkcionalnost i pouzdanost. Plaćeni ili besplatni programi za izračun goriva moraju biti razrađeni do najsitnijih detalja, fleksibilni i razumljivi u postavkama, a rezultat se može odrediti smanjenjem troškova goriva. Obračun goriva i maziva ima mnogo nijansi u aspektu računovodstvenog i poreznog izvješćivanja, stoga je pomoću softverskih alata potrebno stvoriti prikladan i točan mehanizam za određenu tvrtku.

Softver moderne generacije značajno je utjecao na rad tvrtki povezanih s korištenjem prometa. Rutinska papirologija je stvar prošlosti; Došli su zamijeniti prikladne elektroničke obrasce, koji se mogu besplatno preuzeti s mnoštva internetskih izvora ili dodati u bazu podataka. Što se tiče obračuna i obračuna goriva i maziva, softverske platforme automatski kontroliraju primitak i potrošnju prema karakteristikama vozila, uzimajući u obzir standarde i stvarne podatke usvojene u poduzeću, stvarajući jedinstveni registar veličine, generirajući nekoliko izvještaja temeljenih na rezultatima određenog razdoblja.

Među raznim automatiziranim aplikacijama za izračun goriva, posebno bih istaknuo Univerzalni računovodstveni sustav koji ima široku funkcionalnost koja ne samo da može kontrolirati gorivo i maziva, već i dovesti u red sve točke povezane s održavanjem i održavanjem vozila. Softver omogućuje izradu i održavanje vodiča na racionalniji način, korištenjem automatiziranih algoritama, štedeći vrijeme zaposlenika. Program potrošnje goriva USU možete preuzeti na našoj stranici ili za početak proučiti internetsku prezentaciju, gdje su detaljnije opisane mogućnosti njegove provedbe. Aplikacija prati kretanje automobila, uzimajući u obzir njihovu vrstu, rutu, zakrčenost ceste i samo na temelju koeficijenta s tim parametrima izračunava trošak benzina. Potpuna kontrola voznog parka podrazumijeva praćenje troškova amortizacije, popravaka i pravovremenog održavanja, dotrajalosti rezervnih dijelova, što je moguće samo korištenjem kvalitetnih softverskih platformi koje nije moguće u jednoj verziji besplatno preuzeti s interneta, te online opcija neće moći udovoljiti zahtjevima poduzetnika. Besplatna verzija našeg programa moguća je samo ako preuzmete probnu verziju s ograničenom funkcionalnošću namijenjenu za pregled. USU-ov vodeći softver postat će punopravni alat za male i velike tvrtke zainteresirane za obračun potrošnje goriva, online programe koji im ne odgovaraju i ne ispunjavaju cijeli opseg zadataka.

Aplikacija USU može u nekoliko sekundi izraditi teretnicu iz predloška, koji se može uvesti iz izvora trećih strana ili preuzeti s mreže. Osim toga, softver automatski izračunava stanje goriva na temelju podataka s najnovijih tovarnih listova. Osim toga, možete postaviti funkciju podsjetnika, koja će vas unaprijed obavijestiti o isteku uvjeta osiguranja, vozačkim dozvolama zaposlenika, vozačkim dozvolama i drugim važnim događajima koji zahtijevaju stalno praćenje.

Sve su opcije ugrađene u program u jedinstveni međufunkcionalni okvir koji je u interakciji sa svakim aspektom izračuna prihoda i troškova goriva i maziva. To znači da neće biti potrebno u traci za pretraživanje u pregledniku beskrajno unositi besplatni program za izračun goriva, potrošnju goriva, online program, preuzimati program za potrošnju goriva, puniti memoriju računala beskonačnim sadržajem, razbacanim po cijeloj namjeni i nesposobnim prikupiti sve prikupljene podatke. Implementacijom USU programa dobit ćete složeni automatizirani sustav koji će računovođi olakšati rad na različitim izračunima potrebnim u organizaciji, smanjiti potencijalne troškove i strukturirati tijek rada u svakom koraku. Politika cijena naše tvrtke je vrlo vjerna i dostupna svima, plaćate samo one opcije koje će sigurno biti korisne za računovodstvo i obračun troškova tvrtke, što jamči praktičnost, jer to nije realno postići korištenjem online verzija. Rad naših stručnjaka ne završava fazom implementacije programa, uvijek ćemo biti u kontaktu i spremni podučiti zaposlenike osnovama rada.

Možete pratiti gorivo na rutama pomoću programa za tovarni list tvrtke USU.

Program za računovodstvo pošiljaka neophodan je u svakoj transportnoj organizaciji, jer uz njegovu pomoć možete ubrzati izvršenje izvješća.

Za obračun goriva i maziva i goriva u bilo kojoj organizaciji trebat će vam program teretnice s naprednim izvješćivanjem i funkcionalnošću.

Računovodstveni program goriva i maziva omogućit će vam praćenje potrošnje goriva i goriva i maziva u kurirskoj tvrtki ili dostavnoj službi.

Računovodstveni program goriva i maziva može se prilagoditi specifičnim zahtjevima vaše organizacije, što će pomoći u povećanju točnosti izvješća.

Program obuke za tovarni list omogućuje izradu izvješća u okviru općeg financijskog plana tvrtke, kao i praćenje troškova na rutama u tijeku.

Svaka logistička tvrtka treba obračunati benzin, goriva i maziva pomoću modernih računalnih sustava koji će omogućiti fleksibilno izvješćivanje.

Program za otpremnicu omogućit će vam prikupljanje podataka o troškovima na rutama vozila, primanje podataka o potrošenom gorivu i drugim gorivima i mazivima.

Program za popunjavanje tovarnih listova omogućuje automatizaciju pripreme dokumenata u poduzeću, zahvaljujući automatskom učitavanju podataka iz baze podataka.

Knjigovodstvo tovarnih listova može se obaviti brzo i glatko s modernim softverom USU.

Za registraciju i obračun tovarnih listova u logistici pomoći će program goriva i maziva koji ima prikladan sustav izvješćivanja.

Program za obračun goriva omogućit će vam prikupljanje podataka o potrošenom gorivu i mazivima te analizu troškova.

Vaša tvrtka može uvelike optimizirati troškove goriva i maziva i goriva, obavljajući elektroničko računovodstvo kretanja otpremnica pomoću programa USU.

Računovodstveni teretni program omogućava uvid u ažurne podatke o potrošnji goriva i maziva te goriva u prijevozu poduzeća.

Program za otpremnicu dostupan je besplatno na web stranici USU i jednostavan je za upoznavanje, ima praktičan dizajn i mnoge funkcije.

Puno je lakše kontrolirati potrošnju goriva s programskim paketom USU, zahvaljujući potpunom obračunu svih ruta i vozača.

Olakšajte si knjigovodstvo tovarnih listova i goriva i maziva sa suvremenim programom Univerzalnog računovodstvenog sustava koji će vam omogućiti organiziranje prijevoza i optimizaciju troškova.

Registriranje vozača lako je i jednostavno uz pomoć modernog softvera, a zahvaljujući sustavu izvješćivanja možete identificirati kako najučinkovitije zaposlenike i nagraditi ih, tako i one najmanje korisne.

Uz pomoć programa za izračun potrošnje goriva možete zaboraviti na beskrajne papire koji su se gomilali na stolovima jer će sada imati elektronički obrazac.

Ažurirani podaci o stanju goriva i maziva u skladištima, prateći rokove za koje bi trebala biti dostatna u standardnoj potrošnji.

Program USU izrađuje teretnicu u nekoliko trenutaka, budući da su mnogi parametri postavljeni prema zadanim postavkama, a sustav vrši izračune na temelju prethodnih pokazatelja.

Aplikacija ima skup funkcija potrebnih za rad na obračunu računa i potrošnje goriva, što znači da ne morate tražiti dodatne sadržaje, besplatne ili plaćene.

Gotovu programsku dokumentaciju USU možete preuzeti ili izvesti s nekoliko pritisaka na tipku.

U pravilu, za organiziranje radnog prostora i produktivan dan odgovornog upravitelja, važno je imati uređaj za podsjetnike, naravno, može se dodatno preuzeti ili zasebno konfigurirati online, ali još je lakše koristiti tako korisnu opciju u našoj softverskoj platformi.

Program pohranjuje sve vrste predložaka za dokumente, obrasce, račune u svojoj bazi podataka, ali ako je potrebno, možete ih ispraviti ili dodati nove.

Softver čini cjelovitu osnovu za transportnu flotu, kreirajući zasebnu karticu za svaku jedinicu koja sadrži podatke o marki, tehničke karakteristike, podatke o potrošnji rezervnih dijelova i potrebne priložene dokumente.

Program za izračun benzina i maziva za izračun temelji se na volumenu spremnika svakog vozila.

Širok raspon alata za upravljanje stvorit će sve uvjete za donošenje informiranih odluka o trenutnim procesima tvrtke.

USU aplikacija za izračun goriva i maziva ne samo da generira vodiče, već i objedinjuje podatke u jedan elektronički dnevnik, koji prikazuje sve operativne troškove za vozni park.

Ušteda vremena osoblja automatskim ispunjavanjem potrebne dokumentacije i izračunima za sve vrste parametara.

Program USU prilagođen je svakoj organizaciji, potrebama kupaca, uzimajući u obzir specifičnosti određenog područja djelovanja.

Financijski tokovi također će biti uzeti u obzir konfiguracijom softvera, što znači da će ih menadžerski tim moći držati pod punom kontrolom.

Još više prednosti možete otkriti u online prezentaciji gdje možete slikovito i jednostavno razumjeti izglede uvođenja automatiziranog sustava.

Imamo i besplatnu demo verziju, koju možete preuzeti sa poveznice koja se nalazi na stranici!

 


Vidi također