Program za skladište privremenog skladištenja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište privremenog skladištenja

Program za skladište privremenog skladištenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program privremenog skladišta univerzalni je pomoćnik u radu privremenog skladišta, optimizira sve poslovne procese i pozitivno utječe na razvoj proizvodnih područja, uključujući skladišno računovodstvo i računovodstvo. Program robe u privremenom skladištu omogućuje kompletan obračun i evidentiranje zaliha ili opreme na deponiranje, što jamči zadovoljstvo kupaca i njihovu spremnost da ponovno koriste uslugu skladišta. Zahvaljujući velikom broju funkcija koje pružaju programeri softvera, moguće je pojednostaviti većinu zadataka s kojima se suočavaju članovi tima.

Automatizirani program programera Universal Accounting System spreman je preuzeti postizanje ciljeva i uštedjeti vrijeme i trud skladišnim radnicima. Softver za postavljanje iz USU savršeno se nosi sa svim zadacima, pomažući poduzetniku da donese ispravne i najučinkovitije odluke kako bi ostvario profit. Zahvaljujući jednostavnom sučelju, softver mogu koristiti apsolutno svi radnici, kojima će uprava otvoriti pristup uređivanju podataka.

Program za registraciju skladišta za privremeno skladištenje omogućit će vam održavanje baze kupaca, analizirajući svakog od njih i moći kontaktirati kupca u roku od nekoliko sekundi. USU-ov softver bilježi narudžbu, razvrstava robu u kategorije pogodnosti za rad i također pomaže poduzetniku u praćenju učinka zaposlenika u svim fazama aktivnosti. Zahvaljujući funkciji održavanja portfelja kupaca, poduzetnik će moći provjeriti koji od kupaca poduzeću donosi najveću dobit, ponuditi im posebne osobne cjenike ili sustav popusta.

Uz pomoć programa privremenog depozita, poduzetnik će moći procijeniti financijsku sposobnost tvrtke, pravilno raspoređujući sredstva u svim područjima proizvodnje. Velika prednost i razlika USU softvera u odnosu na ostale sustave podrške je činjenica da Univerzalni računovodstveni sustav nije samo pomoćnik u području računovodstva, već i savjetnik u području skladišnog knjigovodstva. Zahvaljujući automatiziranom softveru za skladište privremenog skladištenja, poduzetnik će moći kontrolirati apsolutno sve poslovne procese koji se odvijaju u poduzeću.

U programu privremenog skladišta možete raditi i na daljinu i lokalno dok ste u sjedištu. Sva računala na koja je program povezan rade kao jedno, odnosno svaki zaposlenik vidi promjene koje je napravio kolega. Nadzornik također može kontrolirati uređivanje podataka. On može otvoriti pristup informacijama samo onim zaposlenicima kojima u potpunosti vjeruje da uređuju informacije o proizvodima i kupcima.

USU-ov softver nije samo učinkovit program za registraciju privremenih skladišta, već također omogućuje poduzetniku rješavanje problema povezanih s financijskim kretanjem, kao što su troškovi i prihodi organizacije. Analiza knjigovodstvenih kretanja pomoći će voditelju skladišta privremenog skladištenja da odabere pravu strategiju razvoja koja će u skladište privući nove kupce koji žele robu deponirati na skladištenje. USU-ov softver je univerzalan, što omogućuje korištenje programa svim vrstama skladišnih tvrtki.

Veliki plus softvera je mogućnost samostalnog upoznavanja s funkcionalnošću softvera preuzimanjem probne verzije sa službene web stranice programera.

Softver vam omogućuje rješavanje problema povezanih sa svim područjima proizvodnje iz skladišta privremenog skladištenja.

Svaki zaposlenik može početi raditi s programom, učitavajući osnovne podatke za obradu i registraciju robe.

USU-ov softver registrira klijente, formirajući bazu klijenata koja omogućuje pregled svih klijenata u radnom prozoru.

Za brzu komunikaciju s kupcima, program za registraciju robe pruža funkciju masovnog slanja poštom, pomoću koje zaposlenik tvrtke može poslati predložak poruke nekoliko kupaca privremenog skladištenja odjednom.

Softver je prikladan za velike i male organizacije koje se bave skladištenjem robe.

Po potrebi, poduzetnik se može odlučiti za povezivanje dodatnih vrsta skladišne i računovodstvene opreme na aplikaciju.

Softverom se može upravljati u sjedištu, podružnici ili kod kuće.

Zaposlenici koji su upoznati s analizom zaposlenika kojom raspolaže privremeni direktor skladišta bit će usmjereni na rezultate i postizanje ciljeva koji utječu na dobit.

Prekrasan dizajn USU-ovog softvera s mogućnošću uređivanja pozitivno utječe na želju zaposlenika za radom.

U softveru možete pratiti robu, opremu, inventar i tako dalje.

Upravljačko računovodstvo i registracija učinkovite opreme nezamjenjivi su pomoćnici i savjetnici u formiranju imidža tvrtke.

Program radi na svim jezicima svijeta, što je također zgodna funkcija za poslovnog čovjeka koji želi proširiti svoju tvrtku na suradnju sa stranim partnerima.

U nizu mogućnosti softvera za optimizaciju skladištenja robe, moguće je raditi s printerom, skenerom, vagom, terminalom, blagajnom i drugom vrstom skladišne i komercijalne opreme.

Koristeći program za registraciju zaliha, zaposlenik može istovremeno obavljati nekoliko operacija.

Logo tvrtke može se učitati u softversku aplikaciju, koja će se automatski smjestiti u TSW dokumentaciju.

Uz pomoć skenera spojenog na program tijekom njegove instalacije, moguće je locirati proizvode po barkodu.