Automatizacija studija za sunčanje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija studija za sunčanje

Automatizacija studija za sunčanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija studija za sunčanje uključuje optimizaciju radnog vremena i upravljačkog računovodstva, stalni nadzor, daljinsko upravljanje, operativno pretraživanje kupaca i unos u bazu podataka, izvođenje kalkulacija i generiranje izvješća, obračun proizvoda i pravovremenu nadopunu zaliha i još mnogo toga. Svakom zaposleniku studija za sunčanje dodjeljuje se osobni pristupni kod s lozinkom za održavanje i dobivanje potrebnih informacija, uz ograničena prava korištenja. Najbolji i najprofitabilniji program je Univerzalni računovodstveni sustav, koji nema analoga. Softver se odlikuje jednostavnošću, praktičnošću, učinkovitošću, automatizacijom, snažnom funkcionalnošću, nekoliko modula, mnogo tablica itd. I sve to po niskoj cijeni, koja definitivno ne odgovara punoj funkcionalnosti.

Ugodno i pristupačno sučelje, lako ga je i jednostavno svladati bez dodatne obuke i gubljenja vremena na učenje. Prilikom upravljanja automatizacijom sustava upravljanja moguće je odabrati module i jezike koji su vam potrebni, postaviti zaštitu osobnih podataka, klasificirati informacije prema pogodnostima. O pouzdanosti i sigurnosti dokumentacije ne morate niti razmišljati, jer će one sto posto biti pohranjene nepromijenjene desetljećima, odakle ih, ako želite i koristite kontekstualno pretraživanje, možete nabaviti za par minuta .

U sustavu automatizacije moguće je održavati neograničen broj centara za sunčanje, uzimajući u obzir operativno računovodstvo i potpunu kontrolu. Posebno će biti aktualno održavanje termina, gdje će klijent moći odabrati ne samo željenu uslugu, već i termin, majstora i lokaciju centra, bilo putem telefonskog kontakta s tajništvom, bilo putem pripremljene online prijave prebrojivši ih.

Tablice kupaca ne mogu se voditi prema standardnim kriterijima, već se dopunjuju podacima o podmirenjima, dugovanjima, često korištenim uslugama, učestalosti solarija, izboru majstora, preferencijama, broju bonus kartice itd. Slanje poruka može se izvršiti za obavještavanje o promocijama ili za ocjenu kvalitete pruženih usluga. Dakle, vi, nakon što ste dobili informacije iz primarnog izvora, možete poboljšati kvalitetu usluga, proširiti raspon mogućnosti, uzimajući u obzir preferencije kupaca. Transakcije poravnanja mogu se izvršiti u gotovini ili bankovnom doznakom iz QIWI novčanika, postpay terminala, bonus terminala ili platnih kartica.

Program za automatizaciju upravljanja solarijom može lako izvesti različite operacije koje vi ocijenite, uzimajući u obzir vrijeme i same radnje. Na primjer, inventura se provodi prilično jednostavno i brzo fiksiranjem točne količine, mjesta u skladištu, kvalitete i cijene u tablicama proizvoda. Backup omogućuje, uzimajući u obzir automatizaciju, pohranu podataka na neograničeno vrijeme, generiranje izvješća, obračun i isplatu plaća.

Daljinsko upravljanje solarijima moguće je putem video kamera i mobilnih aplikacija koje integrirane u sustav daju podatke u stvarnom vremenu.

Demo verzija, namijenjena malim poslovima u besplatnoj verziji programa, za pregled, upoznavanje s modulima, sučeljem, opću dostupnost i svestranost. Ako imate bilo kakvih nedoumica, obratite se našim konzultantima, koji će odgovoriti na vaša pitanja i savjetovati o najboljim ponudama i modulima koji vam odgovaraju.

Za uspješno poslovanje potrebno je pratiti mnoge čimbenike u radu vaše ustanove, a program studia ljepote omogućuje vam da sve podatke uzmete u obzir i prikupite u jednu bazu, učinkovito koristeći informacije dobivene u izvješćima.

Automatizacija kozmetičkog salona važna je u svakom poslu, pa i onom malom, jer će ovaj proces dovesti do optimizacije troškova i povećanja ukupne dobiti, a zajedno s povećanjem učinkovitosti zaposlenika taj rast će biti još vidljiviji .

Upravljanje salonom dosegnut će sljedeću razinu s računovodstvenim programom USU-a, koji će omogućiti učinkovito izvješćivanje u cijelom poduzeću, praćenje troškova i dobiti u stvarnom vremenu.

Olakšajte vođenje računovodstva kozmetičkog salona uz ponudu Univerzalnog računovodstvenog sustava koji će optimizirati radne procese, troškove, rasporede majstora i nagraditi najučinkovitije za dobar rad.

U praćenju kvalitete rada i opterećenosti majstora te izvješća i financijskih planova pomoći će vam program za frizere s kojim možete voditi evidenciju cijelog frizerskog salona ili salona u cjelini.

Frizerski program je kreiran za cjelovito računovodstvo unutar cijele ustanove - zajedno s njim moguće je pratiti kako pokazatelje uspješnosti tako i informacije i profitabilnost za svakog klijenta.

Računovodstvo frizerskog salona pomoći će pratiti sve poslove organizacije, na vrijeme reagirati na trenutne događaje i okolnosti, što će smanjiti troškove.

Program salona ljepote omogućit će vam vođenje cjelovite evidencije ustanove, s troškovima i prihodima, s jedinstvenom bazom klijenata i rasporedom rada majstora, kao i međufunkcionalnim izvješćima.

Sustav automatizacije u studijima za sunčanje mogu, bez puno truda i prethodne obuke, razumjeti i instalirati čak i početnici, uzimajući u obzir fleksibilne postavke sučelja, automatizaciju u unosu podataka, jednostavnost i praktičnost održavanja nekoliko tablica, opremljenih moćnom funkcionalnošću i beskrajnim mogućnosti.

Automatiziranjem podataka kožare, koje generira sustav kozmetološkog centra, moguće je odrediti neto usluge, zamjenjujući, povlačeći ili nadopunjavajući paletu usluga koje se pružaju u stiliziranim radionicama, kako bi se brže i učinkovitije povećala profitabilnost.

Kvantitativno obračunavanje asortimana proizvoda za sunčanje u studiju može se vršiti automatski prema zadanim parametrima i rokovima.

Mobilni uređaji i aplikacije postat će neizostavni pomoćnici ovog sustava, s obzirom na daljinsko upravljanje, učinkovitost i automatizaciju, s kompletnim paketom mogućnosti.

Sustav za korištenje u studijima na savršenom tenu omogućuje pregled potražnje i nelikvidnosti usluga za različite vrste ponuda u posebno formiranim tablicama i statističkim izvješćima.

Automatizirajući upravljanje i korištenje klupskih kartica, rad sa studijima za sunčanje čini još isplativijim.

U svakom trenutku moguće je pratiti stanja prema statistici proizvoda, u posebnim tablicama.

Automatizacija slanja poruka provodi se kako biste se upoznali sa studijem za sunčanje, slali informacije o promocijama, prikupljali bonuse, razjašnjavali narudžbe za kozmetološke usluge ostavljene unaprijed, kao i procijenili kvalitetu pruženih usluga kako bi se povećala potražnja , profitabilnost.

Prema radu radnika u studijima za sunčanje, moguće je postaviti automatsku računsku mrežu, koja omogućuje unos podataka o potrošnji proizvoda, usporedbu i preuzimanje iz baze.

CCTV kamere u studijima zajedno s mobilnim aplikacijama pomažu automatizirati daljinsko upravljanje putem internetske veze.

Ocjenjivanje radnika i zaposlenika radionice otkriva najboljeg stručnjaka, što omogućuje povećanje statusa i profitabilnosti radionice.

Automatizirane prijave i prethodna registracija kod određenih stručnjaka za sunčanje pomažu u prepoznavanju kompetentnog, traženog zaposlenika koji vidi stil i imidž kupaca.

Plaće specijalista, administratora, računovodstvene radionice provode se offline u sustavu, prema unesenim pokazateljima radnog vremena i funkcionalnosti usluga koje se pružaju u studijima.

Pristupačna cijena sustava ne samo da će zadovoljiti, već će također morati biti na dohvat ruke organizacije, bez obzira na status i profitabilnost.

Prijava ostavljena u sustavu unaprijed može se izvršiti samostalno putem interneta, nakon što ste odredili prikladno mjesto radionice, raspored, upoznali se s cjenikom i odabrali kozmetičara za određenu uslugu, to će vam pomoći povećati uštedu vremena i novac.

Automatiziranje statistike generirane za posjetitelje koji ulaze i izlaze iz studija, uspoređujući razloge odlaska, što vam omogućuje smanjenje rizika i povećanje rasta i prihoda.

Automatiziranje korištenja neograničenog broja jezika pomaže povećati doseg stranih posjetitelja, čime se povećavaju prihodi studija.

Financijska kretanja generiraju se u zasebnim dnevnikima, predstavljajući automatizaciju detaljnih izvješća.

Poklon bonovi bit će zgodni i traženi od strane klijenata studija za sunčanje koji skeniraju i otkažu sesije pomoću dodijeljenih crtičnih kodova.

Sustav studija identificira česte i izvanmrežne posjetitelje, pružajući popust na dodatne i naknadne postupke, što povećava potražnju za vrstama usluga.

Opće informacije o bazama kupaca limarskih stilova mogu se nadopuniti automatizacijom podataka uzimajući u obzir korištenje kontaktnih brojeva, uzimajući u obzir bonus kartice, podatke o likvidacijskim transakcijama, dugovima, vrstama salona koji se stalno koriste, preferencijama itd.

Nedostajuća količina profesionalnih alata potrebnih u studiju automatski se nadopunjuje kako bi se povećala i osigurala automatizacija.