Program kontrole studija za sunčanje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program kontrole studija za sunčanje

Program kontrole studija za sunčanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki solarij treba sustavno upravljanje. Sustav studija za sunčanje, poput softvera kozmetičkog salona, omogućuje pohranu informacija i jamči optimiziran rad za sve zaposlenike. Automatizacija umjetnog tamnjenja omogućuje vam rad sa širokom bazom kupaca. Ne morate potrošiti puno vremena da pronađete kupca, čak i ako ih imate nekoliko tisuća! Uz pomoć računovodstva studija za sunčanje možete pronaći određenu osobu ili organizaciju pomoću pretraživanja konteksta u odjeljku Klijenti. Za pretraživanje samo trebate unijeti prvih nekoliko slova imena ili imena kupca. Kako bi pronalaženje i rad s klijentima bio lakši, softver studija za sunčanje sadrži funkcije kao što su filtriranje i grupiranje. Jednim klikom svoje kupce možete sortirati po željenim stavkama, primjerice po kategoriji, načinu plaćanja ili imenu. Distribucija informacija grupiranjem podrazumijeva podjelu kupaca u kategorije i potkategorije prema različitim kriterijima. Osim rada s klijentima, kontrola studija za sunčanje omogućuje organiziranje vizualnog rasporeda registracije posjetitelja, izradu izvješća po različitim kriterijima te izradu tablica cijena i rasporeda rada zaposlenika. Naredba Postavke omogućuje vam stvaranje više izvješća s jedinstvenim logotipom i detaljima vaše organizacije. U to se možete uvjeriti preuzimanjem besplatne demo verzije sustava studija za sunčanje na našoj web stranici! Upravljanje svakim poduzećem mora biti sistematizirano. Suradnja sa solarijumom omogućit će vam posebne programe za automatizaciju poslovanja i organiziranje papirologije i računovodstva!

Vodite evidenciju solarija pomoću programa USU koji će vam pomoći da sve potrebne podatke pohranite u bazu podataka i iskoristite ih u moćnom izvješću našeg proizvoda.

Solarijski program pomoći će vam ne samo da vodite kompletan račun salona sa svim financijskim transakcijama, već i da vodite računa o nomenklaturi sve robe i potrošnog materijala na skladištu.

Vodite evidenciju solarija pomoću programa USU koji će vam pomoći da sve potrebne podatke pohranite u bazu podataka i iskoristite ih u moćnom izvješću našeg proizvoda.

Solarijski program pomoći će vam ne samo da vodite kompletan račun salona sa svim financijskim transakcijama, već i da vodite računa o nomenklaturi sve robe i potrošnog materijala na skladištu.

Frizerski program je kreiran za cjelovito računovodstvo unutar cijele ustanove - zajedno s njim moguće je pratiti kako pokazatelje uspješnosti tako i informacije i profitabilnost za svakog klijenta.

Računovodstvo frizerskog salona pomoći će pratiti sve poslove organizacije, na vrijeme reagirati na trenutne događaje i okolnosti, što će smanjiti troškove.

Olakšajte vođenje računovodstva kozmetičkog salona uz ponudu Univerzalnog računovodstvenog sustava koji će optimizirati radne procese, troškove, rasporede majstora i nagraditi najučinkovitije za dobar rad.

Automatizacija kozmetičkog salona važna je u svakom poslu, pa i onom malom, jer će ovaj proces dovesti do optimizacije troškova i povećanja ukupne dobiti, a zajedno s povećanjem učinkovitosti zaposlenika taj rast će biti još vidljiviji .

Upravljanje salonom dosegnut će sljedeću razinu s računovodstvenim programom USU-a, koji će omogućiti učinkovito izvješćivanje u cijelom poduzeću, praćenje troškova i dobiti u stvarnom vremenu.

U praćenju kvalitete rada i opterećenosti majstora te izvješća i financijskih planova pomoći će vam program za frizere s kojim možete voditi evidenciju cijelog frizerskog salona ili salona u cjelini.

Program salona ljepote omogućit će vam vođenje cjelovite evidencije ustanove, s troškovima i prihodima, s jedinstvenom bazom klijenata i rasporedom rada majstora, kao i međufunkcionalnim izvješćima.

Za uspješno poslovanje potrebno je pratiti mnoge čimbenike u radu vaše ustanove, a program studia ljepote omogućuje vam da sve podatke uzmete u obzir i prikupite u jednu bazu, učinkovito koristeći informacije dobivene u izvješćima.

Računalnom programu studija za sunčanje može se jednostavno pristupiti klikom na prečac na radnoj površini.

Rad studija za sunčanje, zahvaljujući automatiziranom računovodstvu, može se konfigurirati pojedinačno za vašu ustanovu.

Osoba koja nadzire cijelu tvrtku ima glavnu ulogu pristupa.

Upravljanje i računovodstvo će stvoriti pozitivnu sliku organizacije.

Upravljanje informacijskom tehnologijom pomoći će u rješavanju mnogih organizacijskih i proizvodnih problema.

Donošenje odluka neće izazvati nedoumice i oklijevanja zahvaljujući izvješćima koja možete kreirati u sustavu planiranja, uključujući izvješća za statistiku.

Sveobuhvatna automatizacija omogućuje optimizaciju mnogih radnih procesa i aktiviranje svih značajki.

Profesionalna motivacija se generira programom na temelju izvješća o obavljenom radu.

Svi podaci koje program razmatra mogu se dugo pohraniti u memoriju programa.

Vođenje evidencije studija za sunčanje može prihvatiti veliku bazu kupaca, čak i ako imate više od deset tisuća posjetitelja.

Održavanje studija za sunčanje omogućuje vam da istovremeno vidite plaćene i neplaćene usluge klijentima u studiju u jednom prozoru.

Poslovanje u solariju omogućuje izdavanje računa ili narudžbe za određeni proizvod, čije je upravljanje povoljno olakšano knjigovodstvenom funkcijom skladišta.

U programu s automatizacijom možete kreirati jedno od kontrolnih izvješća - marketing. Kontrolirajući ga, otkrit ćete koji je marketinški koncept najučinkovitiji za vaš studio.

Naš program ima za cilj opremiti vaš studio za sunčanje softverom za automatizaciju uzimajući u obzir sve njegove značajke.

Uz naš program, kožarska aplikacija omogućuje vam slanje upozorenja bilo kojem telekom operateru ili upravljanje SMS isporukom s bilo koje specijalizirane web stranice.

Zahvaljujući programskoj kontroli studija za sunčanje, možete raditi zajedno s ostalim odjelima korporacije, kontrolirajući ih iz svog ureda.

Automatizacijom programa možete čak raditi u integraciji s drugom komercijalnom opremom.

Računovodstveni softver studija za sunčanje može pohraniti potpunu bazu podataka zaposlenika iz svih tvrtki zajedno.

Voditelj poslovanja uvijek može provjeriti rad svojih zaposlenika i odlučiti tko od njih zaslužuje bonus.

Računovodstvena aplikacija studija za sunčanje omogućuje studijima uređivanje i obradu svih dostupnih informacija.

Kontrolni program studija za sunčanje ima funkciju marketinškog izvještavanja koja uzima u obzir omjer dominantnih i sekundarnih izvora informacija o vašoj organizaciji.

Program za upravljanje studijom za sunčanje omogućuje kontrolu proizvoda kojih nema na zalihama, čime možete na vrijeme nadopuniti zalihe prijavljenih proizvoda.

Prilikom pretplate na usluge salona u sustavu solarija možete odabrati klijenta iz opće baze klijenata ako vam ovo nije prvi posjet.

Direktor ili upravitelj je menadžerski korisnik koji kontrolira sve funkcionalnosti programa. Ima pravo revidirati zaposlenike koje kontrolira. Ovo je važna prednost u automatizaciji studija za sunčanje.

Program štavionice može uzeti u obzir ne samo tko prima ili pruža usluge, već i tko prihvaća plaćanje, na primjer, kutije.

Dobro uspostavljenom kontrolom studija za sunčanje moguće je voditi cjelovita računovodstvena i skladišna izvješća za tvrtku, što je vrlo važno u radu sa studijem za sunčanje.

Uz automatizaciju studija za sunčanje, ne morate računati na kalkulatoru!

Kompjuterski programski sustav studija za sunčanje samostalno radi sve izračune, uzimajući u obzir upravljane dugove i bonuse!