Program za kontrolu sigurnosti
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu sigurnosti

Program za kontrolu sigurnosti • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program sigurnosnog nadzora u suvremenim je uvjetima normalan i široko korišten alat za upravljanje radom zaštitarske službe. Ovaj program koriste i specijalizirane sigurnosne agencije koje štite različite objekte kupaca i komercijalne i državne tvrtke koje radije stvaraju vlastite sigurnosne jedinice. Naravno, sustavi ove vrste mogu se vrlo razlikovati jedni od drugih u pogledu strukture, mogućnosti razvoja i poboljšanja, skupa funkcija, broja ograničenja itd. Naravno, ako uzmemo u obzir gotova rješenja. Neke tvrtke s odgovarajućim financijskim mogućnostima naručuju ekskluzivne razvoje koji uzimaju u obzir najrazličitije nijanse i detalje aktivnosti. Sukladno tome, trošak gotovog programa s različitim funkcijama može vrlo ozbiljno varirati (da ne spominjemo individualno razvijen program). Izbor programa mora biti napravljen s najvećom pažnjom i pedantnošću. Potrebno je osigurati da program omogućuje automatizaciju svih ključnih sigurnosnih poslovnih procesa, mogućnost ugradnje raznih tehničkih uređaja, obradu i pohranjivanje velikih količina informacija (uključujući audio i video datoteke), itd. , pri odabiru softvera treba imati na umu razvojne planove tvrtke barem za blisku budućnost (kako ne biste morali kupovati proširenu verziju za dvije godine zbog rasta opsega aktivnosti ili aktivne diverzifikacije)

Programski sustav USU nudi svoju verziju sveobuhvatnog računalnog programa za upravljanje računovodstvenim i sigurnosnim aktivnostima. Program kontrole sigurnosti softvera USU razvijen je na profesionalnoj razini i zadovoljava najviše zahtjeve potencijalnih kupaca. U programu su svi radni procesi i računovodstveni postupci automatizirani, nema ograničenja u broju štićenih objekata, omogućena je integracija raznih tehničkih uređaja. Sučelje je jednostavno i lako ga je naučiti čak i korisnik početnik. Modularna struktura programa omogućuje odabir podsustava koji će se prvi aktivirati. Elektronička kontrolna točka osigurava strogo poštivanje režima pristupa uspostavljenog u poduzeću, kontrolu radnog vremena zaposlenika (skener osobne propusnice bilježi vrijeme dolaska i odlaska, kašnjenja u dolasku, obradu itd.), registraciju posjetitelja prema datumu, vremenu, svrha posjeta, duljina boravka na teritoriju, službenik ili odjel koji prima itd. Na temelju tih podataka mogu se generirati zbirna izvješća za tvrtku u cjelini i pojedine zaposlenike, obračunati plaće po komadu i materijalne stimulacije te analitičke procjene o dinamici posjeta i dr.

Integracija s najnovijim tehnologijama i širokim rasponom tehničkih uređaja (senzori, alarmi, blizinske oznake, elektroničke brave, CCTV kamere, detektori metala, itd.) koji se koriste u sigurnosti, omogućuje maksimiziranje sigurnosnih mjera i jamči potpunu kontrolu bez potrebe za proširenje osoblja. Automatski generirana kontrolna izvješća o upravljanju pružaju mogućnost analize i ocjene uspješnosti s različitih stajališta, kontrole i upravljanja financijskim tokovima, donošenja kompetentnih poslovnih odluka usmjerenih na povećanje profitabilnosti i jačanje pozicije tvrtke na tržištu.

Program za kontrolu sigurnosti USU Software namijenjen je korištenju specijaliziranih zaštitarskih agencija, kao i gospodarskih i državnih tvrtki koje imaju vlastite zaštitarske službe. Podešavanje parametara upravljačkih podsustava vrši se za svakog pojedinog klijenta, uzimajući u obzir osobitosti njegovog rada. Sustav je razvijen na najsuvremenijoj razini u potpunosti u skladu sa standardima programiranja. Radni procesi i računovodstveni postupci u okviru programa su u velikoj mjeri automatizirani, što omogućuje osjetno povećanje razine sigurnosti tvrtke, s jedne strane, i smanjenje troškova poslovanja, s druge strane.

USU softver omogućuje učinkovitu kontrolu i obračun procesa zaštite neograničenog broja objekata u isto vrijeme. Alarmi senzora pokreta, senzori vlage i temperature, protupožarni i protuprovalni alarmi, kamere za videonadzor, ploče za detekciju metala i druga oprema šalju se na središnju upravljačku ploču dežurne smjene. Ugrađena karta (za svaki objekt pod kontrolom) omogućuje vam brzo povezivanje signala s terenom i slanje najbliže patrolne skupine na lokaciju. Elektronička kontrolna točka osigurava pouzdanu zaštitu teritorija i strogu kontrolu pristupa. Zahvaljujući čitaču barkoda osobne propusnice, bilježe se vrijeme ulaska i izlaska zaposlenika s mjesta, kašnjenje dolaska, obrada itd. Po potrebi se može izraditi zbirno izvješće za sve zaposlenike u poduzeću ili uzorak izvješća za bilo kojeg zaposlenika. U registar posjetitelja upisuje se datum, vrijeme, svrha posjeta, podaci o putovnici gosta, prijemnoj jedinici i dr. Jednokratne i trajne propusnice s priloženom fotografijom gosta tiskaju se na punktu. Analizu dinamike posjećenosti moguće je izvršiti na temelju akumulirane statistike prema potrebi. Skup automatski generiranih izvješća pruža menadžmentu tvrtke ažurne i pouzdane podatke o svakom objektu zaštite zasebno, omogućuje analizu rezultata rada i donošenje informiranih odluka o upravljanju.

Po dodatnoj narudžbi program aktivira mobilne korisnike i djelatnike poslovnih aplikacija, integrira se u sustav terminala za naplatu, automatsku centralu, aplikaciju 'Biblija modernog lidera' i dr.

 


Vidi također