Program za kontrolnu točku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolnu točku

Program za kontrolnu točku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrolne točke jedna je od konfiguracija USU softverskog sustava, koja omogućuje organiziranje elektroničke kontrole nad zaposlenicima organizacije i posjetiteljima koji prolaze kroz sustav kontrolne točke - okretnice kojim daljinski upravlja zaštitar ili se otvara skeniranjem pristupne lozinke koja je dodijeljena zaposlenik je u obliku crtičnog koda na kartici kontrolne točke, značka, propusnica - imena je mnogo, suština je ista - to je kontrola kontrolne točke i izlaza, što regulira kontrolna točka. Program kontrolne točke automatski obavlja različite funkcije - skenira barkod, uspoređuje podatke sa zaposlenicima i posjetiteljima dostupnima u bazi podataka, može vršiti kontrolu lica na fotografijama priloženim bazi podataka, prikuplja podatke o svima koji su prošli kontrolnu točku - po imenu i vremenu pečat, ispunjavanje elektroničkog dnevnika posjeta i tablice svakog zaposlenika s tim podacima. Sudjelovanje odgovorne osobe za kontrolu protoka na kontrolnoj točki u programu kontrolne točke je minimalno – unesite svoje bilješke, primjedbe, zapažanja, komentare u elektroničkim obrascima, ukratko sve što može biti od koristi kod specificiranja posjeta za razdoblje. Što je najvažnije, nemoguće je dogovoriti program kontrolne točke na način da se ne bilježe kašnjenja ili napuštanja radnog mjesta u neprikladno vrijeme, dodatne pauze za dim itd. - postupak ovisi o režimu ili internim pravilima tvrtke.

Checkpoint program na digitalne uređaje s Windows operativnim sustavom instaliraju zaposlenici USU Software-a, za to koriste udaljeni pristup putem internetske veze, ne zahtijevajući fizičku prisutnost, što štedi vrijeme obje strane. Općenito, glavna zadaća programa kontrolnih točaka je ušteda radnog vremena i troškova rada, na temelju čega dolazi do povećanja učinkovitosti poduzeća čak i pri obavljanju jednog, ali vrlo važnog dnevnog zadatka - kontrole radnog vremena osoblja, koje se može registrirati, uključujući i na kontrolnoj točki. Prijemni program nije na bolovanju, dakle, ne treba mu plaćeno bolovanje i ne treba ga nitko mijenjati – on svoj posao radi danonoćno, osjećajući potrebu samo za jednim – pravovremenim informacijama o ' lozinke i prisutnosti za usporedbu i donošenje odluke - dopustiti kontrolnu točku za posjetitelja ili je odbiti. Program donosi odluku trenutno - bilo koja njegova operacija, bez obzira na količinu podataka koji se obrađuju, obavlja se u djeliću sekunde, neprimjetnoj ljudskoj percepciji, stoga kažu da su svi računovodstveni, kontrolni i obračunski postupci koji se obavljaju program se automatski prebacuje na način trenutnog vremena.

Unatoč svojoj 'high-tech' funkcionalnosti, program je dostupan svim zaposlenicima, bez obzira na njihove računalne vještine - program ima jednostavno sučelje lako za navigaciju koje svakome omogućuje brzo svladavanje bez obuke. dodatno, umjesto programer izvodi kratku prezentaciju na daljinu svih svojih mogućnosti. Ako poduzeće ima nekoliko unosa, program čini zajednički informacijski prostor - aktivnosti svake kontrolne točke registrirane su u jedinstvenoj bazi podataka, distribucija informacija se vrši automatski prema ljudima, službama, radnim rasporedima, točkama. Rad kontrolora svodi se na praćenje procesa ulaska i izlaska, registraciju posjetitelja, uklanjanje inventara s teritorija poduzeća i unos podataka koje zahtijeva program. Program kontrolne točke integrira se s digitalnom opremom, posebice s čitačem bar koda i CCTV kamerama, čime se proširuju mogućnosti obje strane i poboljšava kvaliteta kontrolne točke. Osim toga, program na kraju razdoblja generira mnoge statističke i analitičke izvještaje o kontroli pristupa - koliko zaposlenika to krši, u kojoj mjeri i s kojom redovitošću, ispunjavaju li svi zaposlenici količinu radnog vremena ovisno o satnici , tko je najčešće kasnio, a tko nikada. Ovi podaci omogućuju sastavljanje disciplinskog portreta osoblja, bolje razumijevanje potreba i zahtjeva o kojima ovisi produktivnost rada te identificiranje onih koji ne zadovoljavaju korporativne standarde.

Program pomaže u formiranju baze posjetitelja, kako se ne bi tražila ulaznica od onih koji često dolaze u tvrtku na dužnosti, a čak i ako posjetitelj nije čest posjetitelj, program sprema podatke o osobi, uključujući fotografija pri prvom posjetu i automatski prepoznata pri drugom. Ako zaposlenici na kontrolnim punktovima koji kontroliraju različite ulaze istovremeno unesu svoje registracijske podatke, program ih sprema bez sukoba pristupa, budući da ima višekorisničko sučelje koje eliminira te probleme. Informacije programa imaju prikladno strukturirane procese, subjekte i formate objekata, što vam omogućuje da ih brzo koristite kada tražite informacije o bilo kojem posjetitelju ili zaposleniku tvrtke.

Program je usmjeren na organiziranje kontrole pristupa u zasebnoj tvrtki iu poslovnom centru, omogućuje vam vizualnu kontrolu ulaska i izlaska svakog zaposlenika. Fotografije posjetitelja spremaju se u odgovarajuću bazu podataka - mogu se priložiti osobnim datotekama organiziranim u sustavu za sve koji su dobili dopuštenje za ulazak. Istim osobnim datotekama prilažu se i skenirane kopije osobnih iskaznica predočenih na kontrolnoj točki, koje sustav brzo skenira i pohranjuje, daljnjom kontrolom. Program trenutno pretražuje cjelokupnu povijest posjeta bilo koje osobe, prati duljinu boravka na području tvrtke i uvodi klasifikaciju prema svrsi posjeta. Zaposlenici Checkpoint-a rade na osobnim elektroničkim dokumentima kako bi međusobno ograničili područje odgovornosti, informacije koje dodaju u sustav označene su prijavom. Svaki korisnik sustava dobiva individualnu prijavu i lozinku za zaštitu. Oni određuju količinu servisnih informacija dostupnih za ispunjavanje funkcija. Uprava društva redovito provjerava elektroničke obrasce korisnika kako bi provjerila njihovu usklađenost sa stvarnim stanjem u društvu. Funkcija revizije nudi se kao pomoć menadžmentu, njezin zadatak je istaknuti nove podatke i pregledati stare vrijednosti koje su dodane kako bi se pojednostavio postupak.

Osim ove funkcije, program automatski prenosi velik broj vrijednosti vanjskih datoteka u sustav, što je važno prilikom posjeta velikim grupama. Prijenos osobnih podataka s popisa posjetitelja s priloženim skeniranim kopijama njihovih dokumenata omogućuje formiranje baze podataka, regulirajući ovu točku opće kontrole podataka. Funkcija obrnutog izvoza radi u programu, uz njegovu pomoć izvoze servisne materijale u vanjske datoteke s automatskom pretvorbom u bilo koji potrebni format. Program automatski generira cjelokupni dokumentacijski tijek poduzeća, uključujući sve vrste izvješća, uključujući računovodstvena i statistička, sve vrste faktura. Program ima formiranu nomenklaturu, kod povlačenja materijala provjerava podatke s njom i bazom faktura za identifikaciju robe, provjerava dopuštenje za povlačenje. Za praćenje posjetitelja formira se baza podataka u CRM formatu koja sadrži osobne podatke, kontakte, skenirane dokumente, fotografije, povijest posjeta po kronologiji. Interakcija zaposlenika između pojašnjenja i potvrde odvija se kroz aktivne poruke koje se pojavljuju u kutu ekrana, a klik na koji prelazi na raspravu.

 


Vidi također