Računovodstvo procesa opskrbe
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo procesa opskrbe

Računovodstvo procesa opskrbe



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako ukratko opišemo proceduru opskrbe poduzeća robom i materijalom, onda je to skup niza operacija koje su izravno povezane s održavanjem uspješnosti svakog odjela, stoga se proces opskrbe, odnosno opskrbni proces mora održavati uz strogo poštivanje svih propisa. Niz gospodarskih događaja, uključujući kupnju sirovina, robe i raznih oblika resursa od dobavljača, a svi oni mogu osigurati potrebne korake za proizvodnju ili marketing. Naravno, ovo ukratko ne može izgledati kao težak posao, ali ako se udubite u nijanse pisanja narudžbi, njihovog odobravanja, utvrđivanja potreba, provedbe isporuke, računovodstva zaliha, postaje jasno koliko informacija i predmeta treba nositi izlazi redovito. nastavak slijedi. Nije dovoljno samo organizirati računovodstvo za proces kvalitetne nabave, nabave sirovina i učinkovitog rada s dobavljačima, već ako se primjenjuju zastarjele metode. Sada u pomoć poduzetnicima dolaze informacijske tehnologije koje im omogućuju mnogo brže rješavanje fiksnih zadataka vezanih uz proces opskrbe. U kratkoj verziji takvih platformi, samo se neke operacije mogu automatizirati, preporučujemo da svoju pozornost usmjerite na funkcionalnije programe, jer će samo u kompleksu biti moguće utjecati na opskrbu tvrtke. Kao opravdan prijedlog, željeli bismo vas obavijestiti o našem razvoju - USU Software.

Softverska konfiguracija bavi se procesom nabave robe uz korištenje naprednih funkcionalnosti, koje će postati nezaobilazni alati za zaposlenike. Svestranost platforme omogućuje provođenje cjelokupnog procesa opskrbe materijalnim resursima od početka do kraja, od utvrđivanja potreba svakog odjela do obračunavanja skladištenja u skladištu. Kako bi prijelaz na novi način poslovanja bio prečac, naši su se stručnjaci potrudili radnu površinu korisnika učiniti jednostavnom i udobnom. Savladavanje osnova i razumijevanje svrhe funkcija zahtijeva nekoliko dana u postrojbama, a posebno je osiguran kratki tečaj obuke. Doslovno odmah nakon instaliranja softvera i popunjavanja digitalnih imenika, zaposlenici bi trebali moći početi raditi s aplikacijama. Računovodstveni sustav omogućuje prebacivanje između radnih kartica jednim pritiskom na tipku, što znači da se nekoliko zadataka obavlja istovremeno. Za svaki proces možete provjeriti izvršitelja, jer zaposlenici rade pod posebnim korisničkim imenom i lozinkom. Voditelj revizije moći će daljinski nadzirati svakog podređenog, procijeniti produktivnost i sukladno tome nagraditi. Interno računovodstvo procesa isporuke brzo se prikazuje u konačnom izvješću koje se generira određenom učestalošću.

Softverska platforma pomoći će, uzimajući u obzir zalihe za najvažnije aspekte, što vam omogućuje da uvijek imate najrelevantnije podatke pri ruci, razumjeti trenutnu situaciju u pogledu raspoloživosti zaliha u skladištu. Sustavan pristup svakom koraku procesa isporuke pomoći će privući više kupaca, investitora i povećati lojalnost partnera. Što se tiče potrošača roba i usluga, na to bi trebalo utjecati povećanje brzine realizacije ugovora i pravovremenost prijenosa materijalnih sredstava prilikom prodaje. Kao rezultat toga, dobit ćete dobro promišljen logistički sustav, koji se pokazao kao velika pomoć u računovodstvu i privlačenju novih kupaca. Većina procesa vezanih uz provjeru raspoloživosti artikala na skladištu odvijat će se bez ljudske intervencije, zaposlenici dobivaju gotove tablice u kojima su prikazani svi podaci, artikli koje je potrebno uskoro kupiti označeni su bojom. Ispunjavanjem različitih akata obrazaca, fakture se pojavljuju automatski, čime se osoblje oslobađa glavnog dijela rutinskih obaveza. Ako se prije računovodstvo procesa nabave obavljalo ručno, sada će to postati briga konfiguracije softvera USU i razvojnog tima. Pomoću aplikacije računovodstvu će biti lakše predvidjeti dobit poduzeća, što znači da će pravilno rasporediti resurse, napraviti izbor u korist isplativih ponuda opskrbe. Cjelovita analiza aktivnosti tvrtke pomoći će vlasnicima poduzeća u donošenju pametnih odluka koje će pridonijeti rastu i razvoju. Ne samo da će postati lakše nositi se s procesom opskrbe, već i s knjigovodstvenim depozitom i materijalnim rezervacijama te formirati idealnu sigurnu količinu zaliha. U tu svrhu korisnici će imati na raspolaganju alate za praćenje procesa koji prethode izradi narudžbenice i kasnijem transportu robe do skladišta.

Funkcionalnost platforme također preuzima inventar, korak koji zahtijeva puno vremena i truda, ali tu se podaci o dokumentima i stvarna stanja često ne poklapaju. Sva interna dokumentacija usklađena je sa standardima tvrtke i zakonskim propisima, predlošci i uzorci imaju jedinstven i odobren izgled. Suradnik treba samo odabrati traženi obrazac, a softver popunjava glavni dio redaka, na temelju podataka dostupnih u bazi podataka, bit će potrebno samo provjeriti točnost unesenih podataka i dodati gdje postoje praznine . Program čini inventuru transparentnom i vrlo jednostavnom, čak i početnik može vidjeti izvješće. Iako mnogo ljudi može raditi na programu, pristup informacijama ograničen je pravima pristupa koja utvrđuje računovodstveni tim. Ovaj pristup vam omogućuje da osigurate sigurnost podataka, kako biste isključili neovlašteni pristup. Nadalje, zahvaljujući opciji revizije, program bilježi svaku radnju korisnika, u svakom trenutku možete provjeriti tko je izvršio ovaj ili onaj korak, što samo po sebi pomaže u obračunu procesa punjenja goriva. Nekoliko funkcija, pristupačnost u razumijevanju strukture sučelja omogućuje provođenje računovodstva procesa nabave materijala na jednostavan i brz način, smanjujući količinu vremena, ljudskih resursa. Oporavak od uvođenja automatiziranog kompleksa postiže se nakon nekoliko mjeseci aktivnog rada. Ne ostavljajte za kasnije ono što sada može učiniti vaš posao uspješnijim, jer konkurencija ne spava!

Program računovodstva procesa opskrbe, ukratko, pomoći će zaposlenicima u rješavanju eventualnih problema vezanih uz opskrbu materijalnim resursima svakog odjela.

U svakom trenutku možete dobiti informacije o narudžbama robe i materijala, njihovom trenutnom stanju, da li je račun plaćen, da li je roba zaprimljena na skladište i sl.

Jedan USU softver može objediniti sve podružnice, odjele i skladišta, stvarajući jedinstven prostor za razmjenu podataka i dokumenata.

Dobavljači će trebati nekoliko minuta da se registriraju za proces nabave, navodeći potrebne podatke i imenujući odgovorne. U bazu podataka može se unijeti neograničen broj nomenklaturnih jedinica, a svaka će pozicija sadržavati maksimalno podatke, dokumentaciju i po potrebi fotografije. Zbog opcije uvoza, prijenos postojećih baza podataka iz izvora trećih strana trajat će minimalno vremena uz održavanje unutarnje strukture. Elektroničke baze podataka kupaca, partnera, dobavljača izgrađene su prema općoj proceduri, što zaposlenicima pojednostavljuje traženje potrebnih informacija.

Automatizacija tijeka rada uključuje pripremu i ispunjavanje različitih obrazaca za račune, prijave i druge važne uzorke. Računovodstvo mora moći daljinski pratiti fazu pripreme projekta, radnje zaposlenika i učinkovitost zadataka koji se provode. Ugrađeni organizator pomaže korisnicima da naprave osobni raspored, označe važne stvari, sastanke i pozive, a sustav će vas zauzvrat podsjetiti na svaku stavku na vrijeme. Programski algoritmi pomažu u odabiru najpovoljnije ponude dobavljača, uz najbolji omjer kvalitete i cijene. Aplikacija je u mogućnosti brzo usporediti planirane vrijednosti stanja zaliha sa stvarnim podacima dobivenim tijekom inventure.

Složenost računovodstvenih izvještaja pomaže računovodstvu u analizi trenutnog stanja u opskrbi materijalnih zaliha.

Jednostavno i jasno sučelje od prvih minuta poznanstva omogućuje timu da započne aktivni rad platforme što je brže moguće. Za tvrtke u drugim zemljama nudimo međunarodni format našeg programa, uz pripadajući računovodstveni prijevod jelovnika i internih obrazaca na željeni jezik. Moguće je ručno blokirati radni list za vrijeme odsutnosti s računala ili konfigurirati ovu opciju u automatskom načinu rada, nakon određenog vremena.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More