Program za opskrbu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za opskrbu

Program za opskrbu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Nijedna tvrtka se ne može smatrati samodostatnom, bilo proizvodnom ili komercijalnom, budući da u jednom ili drugom stupnju ovisi o dostupnosti sirovina, materijalnih resursa, stoga je pitanje jamstva svakog procesa, instalacije i održavanja zaliha od najveće važnosti , dobro osmišljen program punjenja goriva omogućuje postizanje definiranih ciljeva. Rad odjela opskrbe hranom tvrtke ima ključnu ulogu, a financijski rezultati aktivnosti ovise o tome kako je mehanizam izgrađen. Stoga menadžment smatra upravljanje skladištem glavnom karikom u cjelokupnom lancu, što može značajno smanjiti troškove gotovih proizvoda. Važno je stvoriti mehanizam opskrbe koji može zadovoljiti potražnju kupaca bez zamrzavanja obrtnih sredstava u skladištima zbog viška zaliha. No, kako pokazuje iskustvo mnogih tvrtki, u ovom području djelovanja postoje brojni problemi koje je teško riješiti zbog porasta dnevne količine podataka i procesa, budući da suvremeni tržišni odnosi zahtijevaju korištenje suvremenih tehnologija, kao što su programi za nabavu objekata. Često menadžment misli da je prehrambeni dio organizacije u savršenom redu, sve dok se ne radi o reviziji nabave, gdje se otkrivaju neobračunate rezerve materijalnih resursa, nego zapravo, neto dobit koja je izgubljena za tvrtku. Kompetentan poslovni čovjek, kako bi izbjegao zamrzavanje sredstava, prelazak na smanjenje troškova primjenjivih metoda, radije ide u korak s vremenom, koristi moderne platforme za automatizaciju poslovnih procesa.

Sada tržište informacijske tehnologije ima veliki izbor programa koji pomažu u poboljšanju procesa povezanih s opskrbom bilo kojeg objekta resursima tehničke, materijalne prirode, samo trebate razumjeti koji su parametri važni za vašu tvrtku i napraviti pravi izbor . Predlažemo da ne gubite dragocjeni resurs - vrijeme, već odmah usmjerite pažnju na univerzalni program opskrbe hranom, koji je razvio razvojni tim USU Software, razumijevajući potrebe gospodarstvenika. USU Software je višekorisnička platforma s naprednom funkcionalnošću, fleksibilnim sučeljem, koja će moći zadovoljiti zahtjeve bilo koje tvrtke, riješiti probleme opskrbe prehrambenim proizvodima za bilo koji objekt, prilagođavajući se specifičnostima djelatnosti. Za razliku od drugih aplikacija koje treba svladavati mjesecima, prolaziti dugu obuku, imati određeno znanje, naša konfiguracija je toliko jednostavna da čak i početnik može započeti s aktivnim radom za nekoliko dana. Tako USU Software program opskrbe materijalnim resursima pomaže zaposlenicima u prikupljanju zahtjeva od odjela, slanju zahtjeva dobavljačima, primanju i plaćanju računa, kontroli logističkog procesa i distribuciji prehrambenih proizvoda u internim pogonima. Odabir najisplativijeg dobavljača i vremena isporuke također će se vršiti pomoću algoritama iz programa programa, olakšavajući korisnicima rad i proces odobravanja narudžbi. Sam proces selekcije provodi se prema različitim kriterijima, na temelju elektronske baze podataka, kontrole stanja zaliha u skladištima, praćenja raspoloživosti zaliha. Ovaj sustav pomaže u obračunu dugova kupaca, pravovremeno obavještavajući o primitku sredstava na račune tvrtke.

Rukovodstvo alata za planiranje nabave mora biti u mogućnosti daljinski pratiti izvršenje narudžbi, rad stručnjaka dodijeljenog ovom zadatku i pravovremeno reagirati na promjenjive okolnosti. Nakon što ste postavili učinkovit sustav upravljanja zahtjevima za kupnju, više ne možete brinuti o logističkom praćenju, procesu istovara i skladištenja, te se točke mogu lako provjeriti bez napuštanja ureda, prikazujući izvješća. U skladištu će program u njemu postaviti željenu narudžbu, prikazujući trenutna stanja na ekranu, praveći prognozu manjka ili viška ponude. Funkcionalnost konfiguracije omogućuje provođenje detaljne analize informacija o dobavljačima, njihovim ponudama, cijenama, uvjetima, usporedbom s postojećim planovima opskrbe, proračunom, što omogućuje donošenje pravog izbora u korist profitabilne suradnje. Uprava poduzeća mora imati na raspolaganju sveobuhvatne podatke za daljnje upravljanje internim zalihama resursa i ostalim radnim fazama u svim proizvodnim i maloprodajnim objektima. Unatoč tome što program opskrbe tvrtke ima veliki analitički potencijal, on ostaje jednostavan na svakodnevnoj bazi, ne stvarajući poteškoće zaposlenicima, s malo iskustva u interakciji s takvim alatima. Osim toga, za ugodniji rad, svaki bi korisnik trebao moći prilagoditi svoj osobni prostor prema svojim željama, odabrati pozadinu i prilagoditi redoslijed internih radnih listova. Svaki objekt, odjel ili zaposlenik ima jasnu shemu za obavljanje zadataka u interakciji s drugima pomoću modula za internu komunikaciju. Aplikacija pomaže ne samo skladištu i službi podrške, već i drugim odjelima tvrtke, poput računovodstva, logistike, proizvodnih blokova, sigurnosti, implementacije automatizacije dokumentacije i internih kalkulacija. Naš razvoj pokazao se kao korisna akvizicija za ciljeve svakog poslovanja, bez obzira na smjer djelatnosti, kad god je potrebno uspostaviti upravljanje materijalnim i proizvodnim zalihama. Možete biti sigurni da resursi tvrtke moraju biti pod stalnom kontrolom platforme, niti jedna sitnica ne nestaje iz vidnog polja uprave.

Program nabave objekata će preuzeti cijeli dokumentacijski tijek tvrtke, popunjavajući svaki formular s logom i detaljima. Obrasci dokumenata, predlošci i uzorci bit će pohranjeni u referentnoj bazi USU Software, sukladno internim pravilima aktivnosti koje se provode. Konfiguriranjem programa programa dobavljači moraju biti u mogućnosti kompetentno planirati opskrbu resursima, raspolažući pouzdanim informacijama o potrebama svakog odjela poduzeća, uzimajući u obzir potrošnju i višak zaliha u skladištu. Zaposlenici moraju biti u mogućnosti brzo pratiti svaki korak izvršenja naloga, uvijek svjesni lokacije tereta u tom trenutku. Radi lakšeg pretraživanja dokumenata, materijalnih stavki, podataka o kupcima, predviđen je kontekstni izbornik u kojem se pomoću različitih simbola mogu pronaći bilo koje informacije. Osim toga, možete integrirati program nabave s opremom za očitavanje, kao što je skener, bar kod, terminal za prikupljanje podataka, dodatno ubrzavajući prijenos materijalnih podataka u elektroničku bazu podataka. Program automatski raspoređuje prehrambene proizvode u interne kategorije, što pomaže u organizaciji opskrbe hranom. Sustav ima mnoge dodatne funkcije i mogućnosti s kojima se možete upoznati gledajući video, prezentaciju ili eksperimentalno preuzimanjem demo verzije. Program opskrbe hranom tvrtke USU Software toliko je svestran da će voditi evidenciju od početka kupnje resursa, pumpajući s prodajom zaliha. Korak prema uvođenju konfiguracije u tvrtku bit će odlučujući čimbenik povećanja konkurentnosti i razvoja novih smjerova.

Koristeći naš program kao glavni alat za automatizaciju poslovnih procesa, moći ćete postići svoje ciljeve u najkraćem mogućem roku. Program podržava rad svih objekata, odjela i skladišta poduzeća, stvarajući idealne uvjete za razmjenu informacija i dokumenata. Korisnici moraju biti u mogućnosti jednostavno i brzo pripremiti narudžbenicu za zalihe, gdje su naznačene tehničke karakteristike svakog resursa, te imenovana odgovorna osoba. Funkcionalnost programa za gorivo tvrtke neograničena je količinom pohranjenih podataka, budući da referentne baze podataka sadrže što više informacija, omogućujući jednostavno pretraživanje zadanih parametara.

Ako ste već imali popise namirnica u proračunskim tablicama, neće vam biti teško prenijeti ih u aplikaciju pomoću opcije uvoza. Popis kupaca sadrži ne samo standardne podatke za kontakt, već i skenirane kopije dokumenata, faktura, ugovora, s prikazom povijesti suradnje. Dokumentacija o nabavi, fakture, popratni akti generiraju se automatski čime se smanjuje opterećenje osoblja tvrtke. Kontrola naloga odvija se u trenutnom vremenskom načinu, tako da u bilo kojem trenutku možete provjeriti stupanj izvršenja, napraviti prilagodbe. Možete isprobati USU softver čak i prije kupnje licenci koristeći besplatnu probnu verziju. Ugrađeni planer pomaže u izgradnji radnog dana za svakog zaposlenika, a menadžment zauzvrat dobiva alat za analizu kvalitete rada tima. Program pruža potpuno gotovinsko računovodstvo za sve objekte, materijalne resurse, analizira dostupne ponude dobavljača.

Automatizacija inventara ne samo da rasterećuje osoblje, štedi vrijeme, već također daje točne informacije o trenutnim zalihama hrane. Potrebni izračuni za naručivanje i nadopunjavanje skladišta obavljaju se automatski, na temelju konfiguriranih formula. Upravljačkom timu osiguran je širok raspon izvještaja o upravljanju, koji će pomoći u učinkovitoj i brzoj analizi aktivnosti tvrtke iz različitih kutova. Zahvaljujući ugrađenom sustavu planiranja, moći će se odrediti učestalost izrade sigurnosne kopije, primanja izvješća i drugih operacija koje treba provesti u određenom vremenskom razdoblju. Program za nabavu zaliha ima dobro osmišljeno i istovremeno jednostavno sučelje koje svaki korisnik može kontrolirati. Koji god poslovni objekt bio potreban za pokretanje automatizacije, USU Software mora biti u mogućnosti ponuditi idealnu verziju, skup opcija koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe svake tvrtke!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More