Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program inventure

Program inventure • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program inventure
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderan program za popis izvrstan je pomoćnik za poslovanje. Vi samo trebate odabrati najprikladniju opciju koja odgovara vašim potrebama. Program inventara sustava USU Software upravo je pravi izbor za svaku organizaciju. Mogu ga koristiti ljekarne, trgovine, skladišta, trgovačka i logistička poduzeća, medicinske ustanove i mnogi drugi. Sveobuhvatni program inventara stvara jedinstvenu bazu podataka koja spaja čak i udaljene podružnice. U njoj rade istovremeno svi zaposlenici tvrtke uz prethodnu prijavu. Program tehničkog inventara ne gubi performanse kako korisnici rastu. Svaki od njih dobiva osobnu prijavu i lozinku, što jamči sigurnost u budućnosti. Istodobno, korisnici ne postavljaju pitanje: kako uzeti inventar u programu. Najjednostavnije sučelje ne uzrokuje poteškoće čak ni početnicima koji su tek započeli svoje profesionalne tehničke aktivnosti. Glavni izbornik sastoji se od samo tri odjeljka: referentne knjige, moduli i izvješća. Prije nego što nastavite s glavnim koracima, morate jednom ispuniti referentne knjige. Ovdje ćete pronaći adrese podružnica tvrtke, podatke o zaposlenicima i kupcima, popis usluga i proizvoda koji se nude, njihove cijene i još mnogo toga. Na temelju ovih imenika program popisa roba i materijala, ili kako se još naziva program popisa Jedinstvenog državnog automatiziranog informacijskog sustava, generira veliki broj dokumenata, računa, potvrda i sl. Također, nije potrebno ručno unositi sve podatke, dovoljno je povezati uvoz iz odgovarajućeg izvora. Budući da aplikacija omogućuje rad u bilo kojem grafičkom ili tekstualnom formatu, na ovom polju nema problema. Tehničke karakteristike programa omogućuju vam da ga koristite za rješavanje mnogih problema. Glavni posao obavljate u odjeljku Moduli. Ovdje se bilježe novi zadaci koje treba obaviti, ugovori, novčane transakcije i još mnogo toga. Zatim se sve te informacije obrađuju i na temelju njih generiraju izvješća pohranjena u ovoj sekciji. Program ne zahtijeva prisutnost osobe u svrhu izvještavanja. Izračune i nadzor provodi samostalno i bez pogrešaka i netočnosti. Transparentna i objektivna analiza može biti temelj za raspodjelu proračuna, delegiranje ovlasti, raspodjelu plaća i kupnju nove imovine. Budući da je tehnički dio popisa robe i materijala predviđen programom, lako se integrira s različitom skladišnom i trgovačkom opremom - skenerima, terminalima, strojevima. Baza podataka može pohraniti ne samo evidenciju robe i kupaca, već i njihove fotografije, pa čak i kopije dokumenata. Vrlo je prikladno za vas i vaše klijente. Osiguran je fleksibilan sustav komuniciranja s potrošačkim tržištem. Ovako možete slati skupne ili pojedinačne poruke. Istodobno je dopušteno koristiti četiri kanala odjednom: SMS poruke, e-mailove na poštu, instant poruke i glasovne obavijesti. Preuzmite demo verziju našeg softvera za tehnički inventar kako biste vidjeli sve njegove prednosti u praksi.

Opsežna baza podataka spaja udaljene podružnice i odjele. Prikladan način povezivanja putem interneta ili lokalnih mreža. Prvi je pogodan za one koji su udaljeni od sjedišta, a drugi - za rad u istoj zgradi.

Lako je stvoriti jedinstvenu bazu podataka unutar aplikacije Inventar i materijali koja pedantno prikuplja najmanje datoteke. Jedinstveni državni automatizirani informacijski sustav pretpostavlja obveznu registraciju za svakog korisnika. Prijava zaštićena lozinkom može učiniti korisničku aktivnost sigurnom. Tehnička inventura roba i materijala oduzima puno manje vremena i truda nego prije. Sigurnosna pohrana kontinuirano kopira glavnu bazu. Glavna stvar je unaprijed konfigurirati raspored spremanja. Planer zadataka je optimalno konfiguriran, uz pomoć kojeg unaprijed pratite raspored radnji programa USU Software.

Dokumentacija ustanove prikupljena je na jednom mjestu, gdje ju je vrlo lako pregledavati i nadopunjavati. Tehnički i financijski izvještaji roba i materijala generiraju se automatski, bez vašeg sudjelovanja. Istodobno, vjerojatnost pogrešaka svedena je na gotovo nulu. Potpuna funkcionalnost s jedinstvenim prilagođenim značajkama. To daje još veći poticaj razvoju. Telegramov bot većinu odnosa s korisnicima obavlja automatski. Program zaliha idealno je nadopunjen mobilnom aplikacijom za zaposlenike i kupce. Jedinstveni državni automatizirani informacijski program olakšava rad s tekstualnim i grafičkim formatima datoteka. Automatiziranje radnji koje se ponavljaju štedi više resursa nego bilo koja druga operacija. Besplatna demo verzija jedinstvenog državnog automatiziranog informacijskog sustava kako biste se upoznali s prednostima programa. Detaljne upute vodećih stručnjaka i naknadna podrška projektu. Individualni karakter svake instalacije jedinstvenog državnog automatiziranog informacijskog sustava osigurava njegovu učinkovitost i mobilnost. Širok raspon programa koji obavljaju opcije hitnih zadataka. Budući da je potrebno voditi evidenciju o svim inventurnim artiklima, prema USU softveru razvijen je program inventure.

 


Vidi također