Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo računala

Program za računovodstvo računala • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo računala
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za računala može pomoći u izbjegavanju mnogih gubitaka povezanih, u pravilu, s činjenicom da je skupa oprema prilično krhka i može se preprodati vani. Vlasnika tvrtke i njegova računala čekaju odmah dva velika rizika, zbog čega je toliko važno računovodstvu tvrtke osigurati program za kontrolu računala i druge opreme (kao i svakog drugog inventara).

Program automatski prati računala, značajno smanjujući količinu posla koju morate obaviti vi ili vaši zaposlenici. To štedi vrijeme, trud i financije koje bi se mogle produktivnije usmjeriti. Osim toga, automatsko računovodstvo u programu omogućuje učinkovitije i pouzdanije upravljanje, jer je elektronički kalkulator točniji.

Aktivnost programa počinje kada učitate podatke koje imate u njemu. Ali ne bojte se! U automatiziranom računovodstvu to nije teško učiniti, jer ima pogodan ručni unos, pa čak i uvoz podataka, što značajno ubrzava proces unosa podataka. Nakon toga možete jednostavno provjeriti je li oprema navedena u papirima dostupna ili nešto nedostaje.

Redovne provjere također je puno lakše izvesti s USU softverskim sustavom. Praktičan je za korištenje, lako se povezuje s raznolikom skladišnom opremom i pomaže pri brzom popisu kada samo trebate skenirati postojeća računala i usporediti rezultat s popisom. To smanjuje posao i omogućuje da mu se dodijeli manje zaposlenika.

U bazi podataka računovodstvenog programa svakom računalu možete priložiti detaljan opis ove određene jedinice, navodeći njen model, stanje, odgovornu osobu ili bilo koje druge podatke koji mogu biti korisni u daljnjem radu. S ovim pristupom, puno je lakše izvršiti zadatak, jer možete pratiti ne samo prisutnost ili odsutnost opreme, već i njezino stanje! Ovo je posebno korisno i ima veliki učinak na stanje tehnologije općenito. S njim se postupa opreznije, znajući da točno utvrđujete tko je odgovoran za pad, dok lako nadoknađujete štetu ako se dogodi vašim računalima.

Računala su skupa i važna tehnika za rad, zbog čega im je potreban poseban nadzor. Naš softver to čini vrlo dobro, pružajući širok raspon alata koji će vam uvelike olakšati svakodnevni rad. Osim jednostavnog računovodstva opreme u skladištima, možete pregledati razne statistike.

Koja su računala koja se najviše koriste, koliko se informacija na njima pohranjuje, što donosi najviše prihoda itd. Sve ove statističke informacije pomažu u planiranju unaprijed, provođenju raznih promocija, oglašavanju robne marke i još mnogo toga. Ovo je izuzetno korisno za uspješnu promociju vašeg poslovanja.

Računalni računovodstveni program pomaže u rješavanju mnogih problema vezanih uz računovodstvo vaše računalne opreme, jer automatizira ključne procese i pojednostavljuje poslovanje ne u nekom specifičnom aspektu, već u onim glavnim koji su pod vašom kontrolom. Program ima mnogo alata koji pojednostavljuju računovodstvo za računala i sve druge stavke inventara. Računovodstveni program na računalima također pojednostavljuje rad jer vam omogućuje spajanje rada svih odjela u jednu cjelinu koja uspješno obavlja svoje zadatke na svim razinama. Ovaj pristup ne samo da pojednostavljuje svakodnevni rad, već vam omogućuje da se pouzdano krećete prema svom cilju. Usmjeravanje odjela na jedan zadatak povećava produktivnost i povećava šanse za postizanje rezultata u rekordnom vremenu.

Program omogućuje sastavljanje dugog opisa sve opreme koja je dostupna u poduzeću, olakšavajući njezinu zalihu i održavajući red.

Izbor najučinkovitijeg rasporeda tipki ovisi o vama, jer je sve lako prilagodljivo i pomaže vam prilagoditi program formatu koji vam idealno odgovara. Također možete promijeniti cjelokupni dizajn programa, čineći ga praktičnijim i vizualno ugodnijim za vas. Količina informacija učitanih u program nije ničim ograničena. Računalni računovodstveni program jednostavno se povezuje s raznim uređajima koji omogućuju skeniranje barkodova i inventar.

Osim računala, program može pratiti i bilo koju drugu inventarsku opremu. Proizvodnja se lako dijeli u faze, a zgodno je pratiti svaku pojedinačno, uzimajući u obzir sve raspoložive prilike i odgovorne.

Program simultano ispunjava formulare, što uvelike pojednostavljuje dokumentaciju na svim razinama. S programom je lako pratiti sve dostupne narudžbe tako da niti jedna ne bude zaboravljena.

Program lako prati sve dostupne rute, vrijeme potrebno za njihovo dovršenje i mnoge druge informacije. Imajući sve to na umu, puno je lakše odabrati najbržu i najudobniju rutu, izbjegavajući nepotrebne troškove.

Aktivnosti svakog zaposlenika evidentirane su u programu i utječu na konačnu plaću ukoliko ju odlučite unijeti u svoj izračun na temelju rezultata rada.

Osim toga, mnogo informacija možete pronaći u našoj prezentaciji u nastavku, u posebnim video zapisima i recenzijama naših kupaca!

Veleprodajno skladište prihvaća pošiljke robe od dobavljača i otpušta ih kupcima u malim serijama. Potrebno je voditi evidenciju ulaza i izlaza robe, dobavljača i kupaca, formirati ulazne i izlazne fakture. Također je potrebno voditi knjigovodstvo sve robe (npr. računala) u skladištu. Za to je dizajniran program USU Software.

 


Vidi također